23
Apr
Flying tea - ediția 3

Flying tea este un eveniment în care dorim să te cunoaștem și să povestim împreună pe subiecte și întâmplări din aviație. Ne-am propus ca, lunar, cititorii noștri să aibă ocazia să vină în vizită exact în locul în care zi de zi muncim pentru a oferi mai departe din experiența noastră, adică la biroul Vreau să fiu Stewardesă.

Vezi eventul
16
Mai
English for cabin crew

Un curs intensiv de limba engleză dedicat candidaților care nu au reușit să treacă de testul scris de limba engleză de la un intervi cu o companie aeriană, celor care nu au fluență în exprimare, dar și persoanelor care au emoții atunci când trebuie să vorbească în public în limba engleză.

Vezi cursul
18
Mai
Pregătire pentru interviul Wizz Air

Pregătirea pentru interviul Wizz Air este un curs dedicat persoanelor care vor să simuleze probele de la interviu. După cele 8 ore de pregătire, fiecare cursant va ști foarte clar ce are de făcut la interviu.

Vezi cursul
08
Iun
Curs Vreau să fiu stewardesa - Cluj

Cursul Vreau să fiu stewardesă de la Cluj este un curs dedicat persoanelor care vor să se pregătească pentru o carieră ca însoțitori de bord. În cele 2 zile ne concentrăm pe simularea probelor din cadrul interviului de recrutare însoțitori de bord, astfel încât fiecare cursant va ști foarte clar ce are de făcut la interviu.

Vezi cursul
20
Iun
Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

La acest curs te vei pregăti intensiv pentru interviul cu orice companie aeriană. Înveţi de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul cursului, vei primi feedback despre modul în care te-ai prezentat și în care ai acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

Vezi cursul
On-line sau Off-line, Zilnic
Private Choaching

Îți punem la dispoziție sesiuni de consiliere individuală, în care echipa Vreau să fiu stewardesă se ocupă minuțios de pregătirea ta pentru interviu.

Vezi cursul

Ei sunt o parte dintre cursanții Vreau să fiu stewardesă care și-au împlinit visul