%name Cursuri Vreau să fiu stewardesă
11
Iulie
Curs online de pregătire pentru însoțitori de bord

Prin intermediul cursului online Vreau să fiu Stewardesă te pregătești pentru interviurile cu companii aeriene, exersezi toate probele de la interviuri, înveți tehnici de public speaking și depășire a emoțiilor, cât și un vocabular specific de aviație. Afli, pas cu pas, tot ce trebuie să faci ca să fii angajat ca însoțitor de bord de mari companii aeriene! Acasă, din fața propriului calculator, într-o manieră relaxată și în interacțiune directă cu trainerii noștri.

Vezi cursul
alina stewardesa 12 Cursuri Vreau să fiu stewardesă
23
Iulie
Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

La acest curs te vei pregăti intensiv pentru interviul cu orice companie aeriană. Înveţi de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul cursului, vei primi feedback despre modul în care te-ai prezentat și în care ai acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

Vezi cursul
Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană Cursuri Vreau să fiu stewardesă
On-line
Private Coaching

Îți punem la dispoziție sesiuni de consiliere individuală, în care echipa Vreau să fiu stewardesă se ocupă minuțios de pregătirea ta pentru interviu.

Vezi cursul
Cv Stewardesa Cursuri Vreau să fiu stewardesă
Zilnic
CV perfect

Echipa Vreau să fiu Stewardesă îți poate realiza, edita sau modifica CV-ul tău, astfel încât să fie ceea ce companiile aeriene caută de la viitorii însoțitori de bord. Un CV bine structurat, îngrijit și relevant va face diferența în fața recrutorilor.

CV perfect

2686

Cursanti pregătiti

151

Cursuri organizate

80

% DINTRE CURSANȚI SE ANGAJEAZĂ