alina stewardesa 12 Cursuri Vreau să fiu stewardesă
26
Septembrie
Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

La acest curs te vei pregăti intensiv pentru interviul cu orice companie aeriană. Înveţi de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul cursului, vei primi feedback despre modul în care te-ai prezentat și în care ai acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

Vezi cursul
curs pregatitor grup feb 2019 Cursuri Vreau să fiu stewardesă
24
Octombrie
Curs English for Cabin Crew

Un curs unic în România conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză pentru interviurile cu marile companii aeriene.

Vezi cursul
MG 5675 Cursuri Vreau să fiu stewardesă
12
Octombrie
Curs Vreau să fiu stewardesă - Chișinău

Pentru toți cei care locuiesc în Republica Moldova și visează la un job în aviație, organizăm un curs de pregătire pentru însoțitori de bord la Chișinău. În cadrul cursului înveți tot ce presupune jobul de însoțitor de bord, exersezi fiecare probă de la recrutare, inclusiv testele scrise de limba engleză, îți facem un CV perfect și te pregătim să fii cel mai bun candidat

Vezi cursul
vip cabin crew Cursuri Vreau să fiu stewardesă
14
Octombrie
VIP Fligh Attendant training

Am conceput acest tip de curs special pentru persoanele care își doresc o carieră de însoțitori de bord în aviația privată și au nevoie să își dezvolte nivelul de customer service și de abilități practice, astfel încât să aibă cât mai mari șanse de angajare în industria aviației de business.

Vezi cursul
Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană Cursuri Vreau să fiu stewardesă
On-line sau Off-line, Zilnic
Private Choaching

Îți punem la dispoziție sesiuni de consiliere individuală, în care echipa Vreau să fiu stewardesă se ocupă minuțios de pregătirea ta pentru interviu.

Vezi cursul
Cv Stewardesa Cursuri Vreau să fiu stewardesă
Zilnic
CV perfect

Echipa Vreau să fiu Stewardesă îți poate realiza, edita sau modifica CV-ul tău, astfel încât să fie ceea ce companiile aeriene caută de la viitorii însoțitori de bord. Un CV bine structurat, îngrijit și relevant va face diferența în fața recrutorilor. .

CV perfect

2461

Cursanti pregătiti

136

Cursuri organizate

80

% DINTRE CURSANȚI SE ANGAJEAZĂ