14
Feb
Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

La acest curs te vei pregăti intensiv pentru interviul cu orice companie aeriană. Înveţi de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul cursului, vei primi feedback despre modul în care te-ai prezentat și în care ai acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

Vezi cursul
16
Feb
Pregătire pentru interviul Etihad Airways

Pregătirea pentru interviul Etihad Airways se concentrează pe simularea fiecărei probe din cadrul acestui interviu, astfel încât fiecare cursant va ști foarte clar ce are de făcut la interviu, cum trebuie să rezolve fiecare probă și cum să reacționeze când se află față în față cu recrutorii.

Vezi cursul
01
Mar
Corporate Cabin Crew Training

Un curs de formare profesională și orientare în cariera de VIP / Corporate Flight Attendant dedicat persoanelor care vor să lucreze ca însoțitori de bord aviația privată și au nevoie să își îmbunătățească nivelul de service on board pentru a se ridica la standardele impuse de companiile aeriene private.

Vezi cursul
22
Mar
English for cabin crew

Un curs intensiv de limba engleză dedicat candidaților care nu au reușit să treacă de testul scris de limba engleză de la un intervi cu o companie aeriană, celor care nu au fluență în exprimare, dar și persoanelor care au emoții atunci când trebuie să vorbească în public în limba engleză.

Vezi cursul
06
Apr
Curs Vreau să fiu stewardesă - Chișinău

Cursul Vreau să fiu stewardesă de la Chișinău este un curs dedicat persoanelor care vor să se pregătească pentru o carieră ca însoțitori de bord. În cele 2 zile ne concentrăm pe simularea probelor din cadrul interviului de recrutare însoțitori de bord, astfel încât fiecare cursant va ști foarte clar ce are de făcut la interviu.

Vezi cursul
08
Iun
Curs Vreau să fiu stewardesa - Cluj

Cursul Vreau să fiu stewardesă de la Cluj este un curs dedicat persoanelor care vor să se pregătească pentru o carieră ca însoțitori de bord. În cele 2 zile ne concentrăm pe simularea probelor din cadrul interviului de recrutare însoțitori de bord, astfel încât fiecare cursant va ști foarte clar ce are de făcut la interviu.

Vezi cursul
On-line sau Off-line, Zilnic
Private Choaching

Îți punem la dispoziție sesiuni de consiliere individuală, în care echipa Vreau să fiu stewardesă se ocupă minuțios de pregătirea ta pentru interviu.

Vezi cursul

Ei sunt o parte dintre cursanții Vreau să fiu stewardesă care și-au împlinit visul