alina stewardesa 12 Cursuri Vreau să fiu stewardesă
5
Decembrie
Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

La acest curs te vei pregăti intensiv pentru interviul cu orice companie aeriană. Înveţi de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul cursului, vei primi feedback despre modul în care te-ai prezentat și în care ai acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

Vezi cursul
flying tea cititorii vreau sa fiu stewardesa Cursuri Vreau să fiu stewardesă
19
Noiembrie

Flying tea este un eveniment special organizat de echipa Vreau să fiu Stewardesă în care dorim să te cunoaștem și să povestim împreună pe subiecte și întâmplări frumoase din aviație. Ne-am propus ca cititorii noștri să aibă ocazia să vină în vizită exact în locul în care zi de zi muncim pentru a oferi mai departe din experiența noastră, adică la biroul Vreau să fiu Stewardesă.

Vezi cursul
%name Cursuri Vreau să fiu stewardesă
10
Decembrie
Curs Vreau să fiu stewardesă - Chișinău

Un curs dedicat persoanelor din Republica Moldova care vor sa se pregatească intensiv pentru interviurile cu orice companie aeriană.

Vezi cursul
Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană Cursuri Vreau să fiu stewardesă
On-line sau Off-line, Zilnic
Private Coaching

Îți punem la dispoziție sesiuni de consiliere individuală, în care echipa Vreau să fiu stewardesă se ocupă minuțios de pregătirea ta pentru interviu.

Vezi cursul
Cv Stewardesa Cursuri Vreau să fiu stewardesă
Zilnic
CV perfect

Echipa Vreau să fiu Stewardesă îți poate realiza, edita sau modifica CV-ul tău, astfel încât să fie ceea ce companiile aeriene caută de la viitorii însoțitori de bord. Un CV bine structurat, îngrijit și relevant va face diferența în fața recrutorilor. .

CV perfect

2570

Cursanti pregătiti

141

Cursuri organizate

80

% DINTRE CURSANȚI SE ANGAJEAZĂ