20
Iunie
Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

La acest curs te vei pregăti intensiv pentru interviul cu orice companie aeriană. Înveţi de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul cursului, vei primi feedback despre modul în care te-ai prezentat și în care ai acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

Vezi cursul
13
Iulie
Curs Vreau să fiu stewardesă

Își oferim un curs în care vei exersa fiecare probă de la interviurile Emirates și Wizz Air, vei învăța cum să rezolvi sarcinile date de recrutori și cum să oferi cele mai bune răspunsuri.

Vezi cursul
25
Iulie
English for cabin crew

Un curs intensiv de limba engleză dedicat candidaților care nu au reușit să treacă de testul scris de limba engleză de la un intervi cu o companie aeriană, celor care nu au fluență în exprimare, dar și persoanelor care au emoții atunci când trebuie să vorbească în public în limba engleză.

Vezi cursul
19
August
Școala de vară

Vara asta înveţi tot ce ai nevoie pentru a trece cu succes de interviul la o companie aeriană: tehnici de public speaking, gândire creativă, depășirea emoțiilor, exersezi fiecare probă de la interviu în faţa unui recrutor, inclusiv testele scrise de limba engleză astfel încât să fii cel mai bun candidat!

Vezi cursul
On-line sau Off-line, Zilnic
Private Choaching

Îți punem la dispoziție sesiuni de consiliere individuală, în care echipa Vreau să fiu stewardesă se ocupă minuțios de pregătirea ta pentru interviu.

Vezi cursul

Ei sunt o parte dintre cursanții Vreau să fiu stewardesă care și-au împlinit visul