Tu cum folosești timpul petrecut în izolare?

Dragii noștri,
În ciuda tuturor greutăților, cerul se încăpățânează să rămână senin. Încă stăm cu toții în casă și nu e tocmai ușor, însă #împreunărezistăm, am promis! Timpul care trece pe lângă noi acum e un timp care nu se mai întoarce. Toți ne dorim ca toate acestea să treacă repede, însă nu mai depinde de noi de-acum. Hai să facem ceva astfel încât acest timp să treacă cu folos, iar la finalul carantinei să simțim că am utilizat înțelept resursele mari de timp liber la care avem acces acum.
 
Noi la Vreau să fiu Stewardesă am mutat în mediul online tot procesul de învățare. În fiecare săptămână avem cursuri online prin intermediul cărora reușim să rămânem aproape de cursanți și astfel împreună facem timpul să conteze cu adevărat. 
 
Lecții online interactive, vocabular de aviație, “cabin crew talk”, exerciții, multă practică și veselie. Ah, să nu uităm – multă engleză, teme făcute cu drag și traineri dedicați. Cam asta înseamnă cursurile noastre. La final de carantină, cursanții noștri sunt gata să-și ia zborul și să fie cei mai buni candidați la primele recrutări organizate de companiile aeriene. 
 
Pe 13 aprilie începem un nou curs. Timp de 2 săptămâni ne întâlnim online și împreună învățăm totul despre ce presupun interviurile cu companii aeriene și jobul de însoțitor de bord. 6 lecții interactive te așteaptă pe platforma noastră!
 
Detalii mai multe despre curs sunt aici: http://training.vreausafiustewardesa.ro/cursonline
 
Nu uitați că însoțitorii de bord de mâine sunt cei mai bine pregătiți candidați de azi.
Ne vedem online! Gânduri bune și sănătate!
Echipa Vreau să fiu Stewardesă

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.