Cum a fost la cursul Vreau să fiu Stewardesă – feedback de la o cursantă

Am participat recent la cursul pregătitor pentru interviurile Wizz Air si Emirates, alături de echipa Vreau să fiu stewardesă, la București.

Nimic nu s-a comparat cu emoția pe care am trăit-o înainte de începerea cursului. Eram entuziasmată pentru că urma sa învăț “secretele” din spatele reușitei la interviuri cu companii aeriene la care doresc să mă angajez și, totodată, nerăbdătoare să absorb cât mai multe informații care urmau să îmi fie foarte folositoare. 

În jurul meu erau tineri, cu vârste între 19 – 25 de ani, cu zâmbete largi pe față. Asta mi-a oferit un sentiment de grup, de echipă. Simțeam că suntem toti uniți în această sală de curs cu același scop – să zburăm. Nu ne simțeam precum rivali care vor să ia cu orice preț job-ul, ci mereu ne dădeam sfaturi între noi ca să devenim cea mai bună versiune a noastră la interviu. 
%name Cum a fost la cursul Vreau să fiu Stewardesă   feedback de la o cursantă

Sunt uimită de căldura cu care echipa Vreau să fiu s tewardesă ne-a primit. Trainer-ul nostru, Anca, ne-a stat la dispoziție pe tot parcursul cursului. Erau momente în care nu pleca din sală pentru a se relaxa după 3 ore intensive de stat in picioare si “predat” doar pentru a răspunde tuturor întrebărilor ce i se adresau. 
%name Cum a fost la cursul Vreau să fiu Stewardesă   feedback de la o cursantă

As putea povesti toată ziua despre experiența la cursul pregătitor marca #vreausăfiustewardesă, fără să mă plictisesc. Echipa era mereu acolo să ne ajute. Informațiile au fost la obiect, exact pe subiect si foarte utile. Am învățat despre cum să avem o prezentare personală perfectă în fața recrutorilor, cum să reacționăm la proba de Role – Play (de la interviul WizzAir) sau în proba de grup (de la interviul Emirates). 

Exprimarea in engleză a devenit mai ușoară ca niciodată. Pot să vorbesc deschis, cu zâmbetul pe buze, folosind termeni speciali din lumea aviației fără să am emoții că voi greși sau mă voi bloca în fața recrutorilor. 

Multe mulțumiri! Cu siguranță, datorită lor, voi prinde aripi! Vreau sa fiu stewardesă cu siguranță îmi voi împlini visul! 
%name Cum a fost la cursul Vreau să fiu Stewardesă   feedback de la o cursantă%name Cum a fost la cursul Vreau să fiu Stewardesă   feedback de la o cursantă%name Cum a fost la cursul Vreau să fiu Stewardesă   feedback de la o cursantă
%name Cum a fost la cursul Vreau să fiu Stewardesă   feedback de la o cursantăDacă vrei să lucrezi ca însoțitor de bord, vino la cursurile Vreau să fiu Stewardesă și vei beneficia de o pregătire completă pentru interviul cu ORICE companie aeriană. Traineri noștri te vor învăța tot ce ai de făcut pentru a trece cu succes de interviu. Iată cursurile pe care le avem programate în următoarele luni:

  • 19-22 septembrie 2019: cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă de 4 zile, la București, detalii aici
  • sesiuni private de pregătire, față în față sau pe Skype, dacă nu poți ajunge la cursurile noastre. (detalii aici)

 

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.