“Cursul mi-a schimbat percepția despre viață, oameni și despre mine”

“Reușita unui curs se vede în ochii cursanților”, ne-a scris una din cursantele noastre la finalul cursului English for Cabin Crew din perioada 22-24 martie. Acest gând, cât și altele minunate puse pe hârtie la finalul trainingului de către cursanții noștri sunt dovada că munca noastră e una care poate schimba cu adevărat parcursul profesional și, de ce nu, chiar personal, al cursanților noștri. Am strâns feedback-ul oferit de către aceștia finalul cursului de engleză și ne-am dorit să îl împărtășim cu noi. Căci cei mai în măsură să ne descrie munca sunt exact cei care au ales să ne treacă pragul și să se pregătească alături de noi.

Andreea Ionela Anghel

Curs #99

Firstly,

Ah! Scuze, am început să gândesc în engleză.

Încep prin a mulțumi pentru toată dedicarea și implicarea în viitorea mea carieră. Au fost 3 zile minunate, ce mi-au confirmat și redat încrederea nu numai în a vorbi limba engleză, ci și în propria persoană.

Am întâlnit oameni minunați și, de asemenea, locul portivit pentru scopul meu, pe care inițial, nu credeam că-l voi putea duce până în stadiul de pregătire. Lucrurile minunate se întâmplă atunci când ți le dorești cu adevărat, și deși cumva întâmplarea a făcut că mi l-am dorit, acum cu siguranță îl voi îndeplini.

Cu toate astea, spiritul de echipă, voia bună și energia pozitivă m-au adus în fiecare dimineață, să-mi savurez cafeaua, alături de persoanele cărora le voi fi recunoscătoare atunci când îmi voi primi job-ul. Voi trimite gânduri bune de fiecare data când voi fi aproape de stele, soare și lună!

Am depășit multe din temerile mele pe care le aveam despre această meserie și am înțeles că sunt potrivită pentru asta.

Cu căldură de la soare!

Pentru echipa Vreau să fiu Stewardesă

 

Ionele Ene

Mă numesc Ionela Ene, iar la acest curs m-am înscris pentru a-mi împlinii un vis. Am venit cu inima strânsă ce-i drept, fiind conștientă că mai am mult de lucrat la nivelul limbii mele engleze.

Aici, am întâlnit oameni calzi, zâmbitori, care mi-au arătat cum să fac lucrurile mai bine prin exemple, nu prin critici, cum suntem de obicei obișnuiți. Atmosfera a fost una destinsă, presărată cu multe chicote și zâmbete.

Așa că, dacă în mine a încolțit dorința de a deveni stewardesă, acest curs susținut de echipa Vreau să fiu Stewardesă va fi un prim pas pentru a reuși. Și nu în ultimul rând se vor lega prietenii de care vă va fi dor, sau de ce nu the best friends!

 

Sandra

A fost calea lungă până aici. A meritat. Am primit răspuns pentru toate nelămuririle mele în ceea ce privește acest job, știu la ce să mă aștept când voi merge la interviu. Cunoștințele legate de limba engleză s-au îmbunătățit și spun din toată inimă că m-am simțit că într-o familie. Sunt încântată de oamenii pe care i-am cunoscut aici, le doresc tuturor ceea ce îmi doresc și mie, poveștile lor de viață mi-au transmis mari emoții și nu în ultimul rând lecții de urmat.

Îmi este greu să mă despart de voi, mă întorc acasă cu un bagaj de cunoștințe, cu noi prieteni și cu cele mai minunate profesoare în suflet. Vă urmăresc cu drag pagina Vreau să fiu Stewardesă și îmi voi aminti de minunatele zile petrecute aici. Vă îmbrățișez cu mare drag!

 

Flavia Tudosoiu

Deși este a doua oară când sunt alături de voi, nu pot exprima bucuria pe care o simt după acest curs. Ne vedem și mâine, așa-i? Datorită vouă și energiei prezente aici pe toată durata cursului, pot spune că mă simt pregătită să prind aripi curând. M-am bucurat să lucrez intens alături de oameni cu același vis. Să văd cum din persoane timide, lipsite de încredere, ne-am deschis și am reușit să ne cunoaștem mai bine
Tot ceea ce faceți, faceți cu multă pasiune, iar acest lucru m-a molipsit. Plec din minunata și călduroasă galerie de artă care vă este sediu cu ambiție, deterinare, dorință de a transmite pe viitor energie pozitivă, a evolua și cel mai important în acest moment pentru mine, a trăi visul și a fi independent.
Mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat în aceste 3 zile. I’m really happy and I can’t wait to see you again with stories from the sky.

IMG 9710 1024x768 Cursul mi a schimbat percepția despre viață, oameni și despre mine

Diana

“Your wings already exist. All you have to do is fly!”
Dragele mele,
În primul rând aș vrea să vă felicit pentru implicarea și devotamentul vostru pentru realizarea acestui curs.
Am petrecut 2 zile alături de voi, dar simt că vă cunosc de o viață. M-am simțit extraordinar la curs, atmosfera fiind una destinsă și plăcută.
Recomand acest curs fiecărei personae care își dorește o carieră de însoțitor de bord și nu se simte singură pe sine și pe nivelul/ cunoștințele de limbă engleză.
Pe mine m-ați ajutat foarte mult. În primul rând am învățat să am mai multă încredere în mine atunci când vorbesc în fața publicului.
În al doilea rând am învățat să fiu mai sigură pe mine atunci când gândesc și vorbesc în engleză (mai ales contra cronometru).
Vă mulțumesc pentru tot și multă baftă în tot ceea ce v-ați propus pe viitor!
Xoxo

 

Corina Ene

Bună fetelor,
Sunt Corina, din Brașov.
În primul rând doresc să vă mulțumesc că mi-ați oferit ocazia să fiu aici cu voi aceste 3 zile!
În al doilea rând, părerea mea este că aici “domnește” o atmosferă molipsitoare. Într-adevăr am învățat foarte multe lucruri noi, am fixat unele la care “mă clătinam” și să am mai multă încredere în mine, însă pentru mine cea mai importantă parte a fost atmosferă creată.
Aproape că nici nu pot descrie cum m-am simțit la cursul English for Cabin Crew, de la faptul că am fost întâmpinată cu căldură și multă prietenie până la această duminică seară în care toată lumea radiază de zâmbete.
Vă rog să îmi acceptați scuzele în cazul în cam am râs prea mult și/ sau am deranjat, dar m-am simțit extraordinar.
Datorită vouă plec acasă cu cea mai frumoasă experiență și o să prere foarte bună despre acest oraș (pentru mine a fost prima data when I met Bucharest)
Mulțumesc pentru timpul acordat,

 

Ioana

În primul rând trebuie să fiu sinceră și să recunosc că nu m-am așteptat absolut deloc să fie cel mai tare curs la care am participat vreodată. În al doilea rând, am venit aici pentru a-mi crește încrederea în mine și se pare că voi pleca cu un pachet de cunoștințe pe care nu am reușit să le acumulez nici în cei 7 ani de engleză din școală generală și liceu. Nu în ultimul rând, trebuie și o voi face de câte ori voi avea ocazia, să vă mulțumesc, Anca, Rucsandra, Georgiana și Puci pentru tot ce ați făcut pentru noi.
Dedicarea și implicarea voastră ne-au făcut să cred în mine, să cred că voi reuși și să nu renunț niciodată.
Anca, ești un exemplu și noul meu erou!!
Mulțumesc!

 

Anonim

Vă mulțumesc foarte mult pentru cele 3 zile minunate petrecute alături de voi. Am venit temătoare și nesigură pe cunoștințele mele de limba engleză, însă alături de voi toți am reușit ușor, ușor să scap de emoții și de nodul din gât pe care îl aveam de fiecare dată când îmi venea rândul să vorbesc.
Anca, ești minunată! Te admir foarte mult pentru felul cum ne-ai captat pe fiecare dintre noi.
Încă de la prima probă și știut să ne dai curaj și încredere, privindu-ne cu multă bunătate.
Resimt aceste zile că și cum aș fi petrecut alături de voi mai bine de câteva săptămâni și scriu aceste rânduri cu părere de rău deoarece cursul s-a terminat, mâine fiecare dintre noi se reîntoarce la ale sale.
Îmi sunteți foarte dragi cu toții și sunt extrem de fericită că am ales să vin la acest curs unde am învățat multe lucruri, nu numai legate de limbă engleză și unde am legat multe prietenii frumoase.
Vă doresc să aveți parte de mulți cursanți buni și șă continuați pentru mulți ani de acum înainte să dați aripi.

 

 

Alina Lupascu

Draga mea Anca, mulțumesc pentru toată încrederea pe care mi-ai oferit-o mie și sigur și celorlalți colegi pe parcursul celor 3 zile. E uimitor câtă bunătate mi-ai transmis. Încă de când am pășit în sală de curs am simțit că sunt capabilă să-mi înving toate barierele pe care eu însămi mi le-am setat. Continuați în acest fel pentru că mesajul vostru “do it with passion or not at all” a ajuns la mine și s-a înrădăcinat foarte bine în sufletul meu.
Cu multă dragoste, a voastră cursantă

 

Anonim

Sincer, nu știu dacă am cuvintele potrivite pentru experiența celor 3 zile petrecute alături de voi..
Sunteți o echipă dinamică, plină de energie poztivă, protectivă și pregătită să ajute oamenii.
Anca, ești extraordinară, chiar ai harul predării, îtoată lumea înțelege ceea ce spui, faci sau sfătuiești .
Sunteți minunate!!! Nu am cuvinte să vă descriu în totalitate.
Vă mulțumesc mult!
Îmi pare rău că s-a terminat!!!

IMG 0099 929x1024 Cursul mi a schimbat percepția despre viață, oameni și despre mine

Georgeta Staicu

Am avut rețineri să vin la acest curs deoarece nu am știut nimic despre acest domeniu. Într-o zi am văzut întâmplător un anunț pe Facebook, un anunț tentant deoarece era prezentat ca o ofertă de 8 martie… și am spus: “Să încerc și eu”. Acum pot spune că nimic nu a fost întâmplător, acest curs a fost cu mult peste așteptările mele, am cunoscut persoane de la care am învățat foarte multe lucruri care, cu siguranță îmi vor aduce multe satisfacții. Acest curs mi-a deschis și mai mult orizontul, am învățat foarte multe informații pe care le pot aplica în cariera mea.

Sunt interesată să vin și la cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă de 4 zile, îmi place foarte mult colectivul și atmosfera pe care ați creat-o dvs., atmosfera pe care nu am întâlnit-o în altă parte. Cursul a durat 3 zile, de la ora 9.30 – 19, a fost un curs intensiv, iar acum, la sfârșitul cursului, am senzația că durat 3 ore, atât de repede a trecut timpul. După părerea mea, ați creat ceva unic, am simțit că ați pus tot sufletul în tot ceea ce ați făcut până acum și tot ceea ce faceți în continuare. Referitor la engleză, ați reușit să ne învățați lucruri pe care nu am reușit să le înțelegem în toți anii de studii și vă mulțumesc pentru această.
M-ați făcut să-mi doresc să fiu stewardesă (deși sunt deja pilot) și să-mi pară rău că am vârsta de 40 de ani și nu mai pot să aplic pentru acest job. Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru mine, simt că am câștigat foarte mult venind aici și cu siguranță cu tot dragul tuturor și prin asta spun să vă pot mulțumi și eu într-un fel.
Sunteți o echipă de success în care mă regăsesc și eu. Vă doresc tot ce este mai frumos și încă o dată vă mulțumesc pentru tot!

 

Emilia

Sunt Emilia. Totul a început cu un vis de împlinit și un telefon magic sau “golden call”, prin care mi se spunea că voi particiaă la cursul care mi-a schimbat ulterior percepția despre viață, despre oameni, despre mine.
În aceste zile am învățat, am exersat, am râs cu poftă, am ascultat povești despre ambiție și succes. Mă simt mai bogată atât din punct de vedere al cunoștințelor, cât și al relațiilor cu cei din jurul meu. Pe cât de timid am început totul pe atât de călduros am terminat. Dar de fapt nu am terminat, ci am realizat primul pas către ceea ce vreau să devin.
Mi-aș dori să simt bucuria acestor zile petrecute cu voi toată viață mea. Sper să am un parcurs extraordinar în tot ceea ce voi realiza pentru a-mi îndeplini visul.
Să rămâneți calde, primitoate, cu zâmbetul pe buze toată viața. Vă mulțumesc pentru încrederea dobândită, pentru cunoștințe și mai ales pentru prietenia voastră sinceră.
Cer senin!
Cu drag și sinceritate, a voastră Emilia

IMG 9660 1024x768 Cursul mi a schimbat percepția despre viață, oameni și despre mine

Anonim

Am fost un pic sceptică când am fost informată de o prietenă despre acest curs, pentru a nu credeam că va fi folositor din niciun punct de vedere. Însă, de cum am intrat în acest “cămin” (pentru că așa am ajuns să mă simt aici -> ca acasă) am simțit căldura cu care ne-am întâmpinat minuntele fete și locul colorat și plin de viață pe care acestea l-au ales pentru noi. M-am simțit extraordinar în aceste 3 zile, care mi-au depășit așteptările. Chiar dacă Anca ne-a “chinuit”: ținâdu-ne 10 ore pe zi la curs, spun sincer că, din ultimii 18 ani de școală, la aceste 3 zile de curs am fost mai atentă și mai dedicată ca niciodată, iar timpul a trecut pe lângă noi inimaginabil de repede și pot spune, acum, că aș fi dorit să țină acest curs 3 săptămâni. Joculețele și interacțiunea fetelor cu noi a fost extraordinară și a făcut să iasă din noi engleza pe care nici nu știam că o cunoaștem.

Vă mulțumesc vouă, echipei Vreau să fiu Stewardesă, pentru zilele astea minunate și abia aștept să mă invitați la mini party-urile pe care le veți organiza să stăm împreună la un pahar cu vin poate și peste 2, 5, 10 ani să ne împărtășim poveștile.
Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!

 

Alin

Sunt Alin, totul a fost minunat, inclusiv colegele de curs. Am învățat câte ceva de la fiecarem indiferent de nivelul fiecăruia la limbă engleză. Anca este o profesoară foarte amuzantă, dar și serioasă în același timp. În aceste zile am învățat foarte multe lucrurie utile, de la limba engleză, vocabular până la tot ce ține de munca unui însoțitor de bord. Baftă multă în continuare!

 

 

Anonim

 25 martie, ora 18.15, cursul a sfârșit. Ce repede a trecut timpul!
Am avut plăcerea să descopăr o echipă minunată, deoarece reușita unui curs se vede în ochii cursanților. Am învățat, am împărtășit experiențe, am râs și am înțeles că fiecare dintre noi toți avem câte ceva bun de oferit.
În trei zile am învățat multe cuvinte din engleză, expresii specifice aviației, situații din viitoarea viață de stewardesă, cum să mă prezint și mai ales să lucrez în grup. Recomand Vreau să fiu Stewardesă deoarece de aici poți zbura liniștită! Omul sfințește locul!
Felicitări!
B.A.M

Livi

Un mediu plăcut, primitor, cald și plin de zâmbete. A fost mai mult decât un curs deoarece încă din prima zi am simțit un vibe extraordinar de bun. Am vorbit despre foarte mult subiecte și ne-au fost reamintite noțiuni pe care, până la acest moment, am crezut că le stăpânesc foarte bine. Uite că m-am înșelat. Oameni frumoși, cu același scop. Acela de a atinge cerul. Mulțumim că ne-ați dat aripi și ne-ați învățat cum să le folosim.
Zbor lin!

 

Adriana Teodora Dan

Pe parcursul acestor 3 zile am avut plăcerea deosebită să fac parte dintr-o echipă extraordinară de cursanți alături de care am învățat extrem de multe lucruri noi, informații, mi-am îmbunătățit vocabularul și am avut plăcerea de a auzi povești de viață inspiraționale.
Am râs, m-am simțit bine dispusă și am lucrat foarte bine în echipă.
Am avut parte de instructoare de excepție care ne-am ajutat să ne depășim temerea de a vorbi în public și care ne-au instruit foarte bine pe parcursul traingului.
Anca, Cristina, Rucsi și Georgiana sunt persoane atât de plăcute și calde care oferă o atmosferă plăcută și relaxanta unde te simți ca un membru al familiei lor și te bucuri de toată atenția lor nelăsând nici un lucru nelămurit, orice întrebare găsindu-și răspunsul și unde găsești un sfat întodeauna.
Mulțumesc pentru atenția acordată, fetelor. Multă baftă în continuare și la mulți ani pentru următoarea aniversare. Cât mai mulți cursanți care își deschid aripirle și își iau zborul în urma cursului vostru.

Mulțumesc!

IMG 9627 1024x768 Cursul mi a schimbat percepția despre viață, oameni și despre mine

Anonim

You are awesome! Este un curs foarte interesant, de unde ai ce învața. Sunt bucuroasă că am făcut parte din această grupă cu persoane diferite de la care poți să înveți foarte multe.
Un curs complex, care răspunde la toate întrebările pe care le-am avut.
Un curs care îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a fi stewardesă, care te ajută să capeți încrederea în tine.
Voi mi-ați dat un ajutor pentru viitorul meu.
Mulțumim că ne oferiți aripi!
Să zburăm! Let fly butterfly!
Vă pup Anca, Rucsi, Georgi și Puci.

 

Mara

Când am intrat pe ușa clădirii unde am fost primită, eram plină de zăpadă și foarte înfrigurată din cauza vremii, dar spre surprinderea mea, am fost cuprinsă de o mare căldură și nu, nu era din cauza caloriferelor din interior, acea căldură a fost transmisă către mine din partea trainerilor.
O să le transmit un simplu mulțumesc, pentru ce au făcut pentru mine. Probabil că înseamnă foarte mult acest cuvânt în general, dar pentru mine înseamnă mult.
Aici mi-am clarificat multe lucruri, am aflat multe lucruri și cel mai important lucru pentru mine am învățat ce înseamnă această meserie. În concluzie, după acest curs o să fac ceva pentru viața mea și acel lucru o să mă reprezinte.
Voi alege cu inima…
A fost o plăcere să vă cunosc!

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.