Cursul English for Cabin Crew: “O experiență inedită pe care o recomand tuturor”

Cursul English for Cabin Crew produce mereu schimbari notabile în atitudinea, încrederea și modul de relaționare al cursanților noștri. Deși te întrebi ce se poate schimba la un om după doar 3 zile de curs, văzându-le evoluția și ascultându-i la finalul traingului, realizezi că ai în față alți cursanți. Mai zâmbitori, mai ambițioși, mai dornici să se autodepășească și să fie o versiune mai bună a lor. Iată ce ne-au scris cursanții care în mai 2018 au participat la trainingul English for Cabin Crew organizat de echipa Vreau să fiu Stewardesă.

 

Raluca Boantă

Fetelor dragi,
Vă pot numi așa pentru sufletul meu. Paradoxal, am o reținere când este vorba de a plăcea cu adevărat o fată și mai ales să îmi inspire de la prima impresie căldură, însă primele priviri și vorbe ale voastre mi-au inspirit un mediu foarte familiar. Deși vineri când am pornit în drum spre curs aveam emoții, eram reticentă din cauza faptului că nu cunoașteam pe nimeni, că nu aveam nicio încredere în engleza mea pe care o consideram “de baltă”, astăzi doresc doar să vă mulțumesc. Să vă mulțumesc pentru răbdarea voastră și pozitivitatea pe care o transmiteți fiecăruia în parte necondiționat. Încă nu sunt convinsă că eu ca persoană mă încadrez în profilul unei stewardese, însă aici m-ați ajutat să înțeleg că totul este posibil dacă crezi cu adevărat. Vă apreciez cu adevărat pentru că dați încredere tuturor a visele lor pot devei realitate și sunt mai mult decât bucuroasă că am avut ocazia să interacționez cu niște persoane de o asemenea calitate (nu întâlnești prea des persoane ca voi).
Vă foarte pup și vă mulțumesc încă o dată pentru ajutorul și sprijinul oferit!

Alexandra Vladu

Pentru niște oameni speciali,
Salut, încă o dată! Vreau să vă mulțumesc pentru tot. V-am spus foarte multe și la cursul din aprilie. Mă motivați atât de mult! Vă admir pe toate și de fiecare dată v-am ascultat cu mare drag.
Am văzut o mare diferență la mine după cursul pregătitor din aprilie. Am mai multă încredere în mine, reușesc să vorbesc în public fără să tremur. Asta înseamnă mult pentru mine, acum sunt și mai sigură pe mine, datorită vouă! Aceste 3 zile parcă au trecut zburând, tare mult aș fi vrut să dureze mai mult.

Știu că v-am pus foarte multe întrebări despre Primera Air și vă mulțumesc pentru cât de mult m-ați încurajat, sper să lucrez pentru ei în viitor!
Îmi sunteți tare drage, vă mulțumesc pentru aceste cursuri, chiar oferiți aripi și să nu renunțați niciodată! Sper să reușesc cât mai curând să devin însoțitor de bord și o să vă țin la curent!
Mulțumesc și numai bine!
Cu drag
IMG 0319 Cursul English for Cabin Crew: O experiență inedită pe care o recomand tuturor

 

Cristina Udma

Vă mulțumim pentru cele 3 zile minunate, petrecute împreună, ne-ați îmbogățit cunoștințele nu numai despre jobul de flight attendant cât și despre munca în echipă. Am întâlnit un personal atent nevoilor noastre, răbdător și înțelegător. Am plecat de la acest curs cu o idee mult mai clară despre ce înseamnă acest job și cu siguranță mult mai încrezătoare în mine.
p.s. we need more people like you in this world!
Cu drag

Romina Barraquero

Hello girls!
Mulțumesc frumos pentru tot!
Sunt foarte fericită și mulțumită că v-am cunoscut. Am învățat mult și plec acasă cu multe cunoștințe.
My English got better and I feel more confident now.
Y nos vemos pronoto among the skies.

 

Andrei Contu

Mulțumesc din inimă!
În primul rând vă mulțumesc pentru toate sfaturile, gândurile bune pe care le-am primit aici.
În al doilea rând pregătirea pe care am făcut-o aici mi-a îmbunătățit enorm vocabularul în domeniul aviației, iar modalitatea de a face asta, de a devei ceea ce îți dorești este mult mai clară decât înainte iar pentru asta mă felicit și pe mine pentru această decizie de a dori să învăț alături de voi. Vă mulțumim pentru tot!

Sorin Matei

În timpul celor 3 zile de curs, m-am simțit ca într-o familie unde am avut de învățat multe atât îmbunătățirea englezei(reguli, vocabularul) sau pregătirea pentru a susține un interviu la o companie aeriană, cât și încrederea în sine, curaj și simularea mai multă probe în echipă. M-aș întoarce cu drag, de fapt îmi doresc să susțin încă un curs, atât pentru a mă simți mai pregătit, cât și pentru atmosferă de aici.
Cu drag
IMG 0308 e1538413849505 Cursul English for Cabin Crew: O experiență inedită pe care o recomand tuturor

 

 

Cezara

În aceste 3 zile de curs am învățat multe lucruri noi, am întâlnit colegii minunați și, cel mai important, am avut ocazia de întâlni și relaționa cu această frumoasă echipă “Vreau să fiu stewardesa”.
Urmăresc acest website de 4 ani și în sfârșit după ceva timp drumurile noastre s-au intersectat cumva.
Vă mulțumesc pentru energia pozitivă pe care mi-ați transmis-o, pentru sfaturile constructive pentru exemplul corect pe care-l dați mai departe cursanților voștri, oamenilor care își doresc și visează să ajungă însoțitori de bord. Am învățat să ascult mai mult, să fiu mai tolerantă cu ceilalți și cum să mă pregătesc pentru acest mult dorit job. Vreau să fiu stewardesă! Vreau ca biroul meu să fie printre nori!

 

Andreea Voicu

Aceste zile au însemnat foarte mult pentru mine pentru că m-am simțit extraordinar în acest grup și am învățat atât de multe lucruri de la voi. Pot spune că a fost o experiență inedită pe care o recomand tuturor, cu toată încrederea. M-ați încărcat cu o energie pozitivă pe tot parcursul acestui curs și mi-ați oferit posibilitatea de a înțelege că în primul rând și dincolo de orice trebuie să încerc să ajut mai mult persoanele.
Vă mulțumesc din suflet pentru răbdarea și susținerea! Sunteți o echipă extraordinară!
Cu drag

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.