16-18 mai: Un nou curs English for future Cabin Crew. Pregătește-ți engleza pentru interviu!

În perioada 16-18 mai vom organiza la București un nou curs English for future Cabin Crew, un curs unic în România conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză pentru interviurile cu marile companii aeriene. Cursul a debutat în mai 2014 și ți se potrivește dacă nivelul tău de engleză este începător sau intermediar.

Cursul este unul intensiv, durează 3 zile și se concentrează pe îmbunătățirea semnificativă a abilităților cursanților noștri de comunicare în limba engleză, atât oral, cât și în scris. Un viitor însoțitor de bord trebuie să demonstreze la interviul cu o companie aeriană un nivel avansat de limba engleză și o serie de aptitudini personale necesare în această meserie.

Aici intervenim noi, prin ceea ce facem în cadrul cursului de engleză: corectăm acolo unde este cazul greșelile de exprimare ale cursanților noștri, îi învățăm cum să se prezinte cât mai bine (și cât mai creativ!) în fața recrutorilor, îi învățăm să se deschidă mai mult și să se cunoască pe sine mai bine, le oferim tot sprijinul nostru și o experiență de învățare diferită. Și asta pentru că, în aceste 3 zile de curs, nu promitem să învățăm engleza pe nimeni, dar cu siguranță reușim să îi facem pe cursanții noștri să aibă mai multă încredere în ei și să meargă la interviu mult mai optimiști, mai siguri pe engleza lor și pe cunoștințele dobândite. Iar rezultatele nu întârzie să apară: un procent foarte mare dintre absolvenții acestui curs lucrează astăzi pentru mari companii aeriene.

Ce vei studia la cursul English for future Cabin Crew:

 • cum să îți faci o prezentare personală care să impresioneze recrutorii
 • cum să oferi cele mai bune răspunsuri la interviu
 • vocabular specific de aviacursul english for cabin crew 16 18 mai: Un nou curs English for future Cabin Crew. Pregătește ți engleza pentru interviu!ție
 • tehnici de vorbit în public și de depășire a emoțiilor
 • vei exersa zilnic teste scrise de limba engleză precum cele de la interviu
 • vei simula probele de la interviuri
 • vei trece printr-o serie de jocuri interactive de dezvoltare personală
 • exerciții de grup și tehnici de lucru în echipă
 • vei râde mult și vei învăța prin practică, nu teorie
 • vei pleca acasă cu un bagaj de cunoștințe uriaș despre aviație, viața însoțitorilor de bord, interviuri cu companii aeriene, reguli de engleză pe care să nu le mai încalci niciodată, prietenii frumoase și amintiri pe măsură

REZERVĂ-ȚI UN LOC ACCESÂND ACEST LINK

Anca Dumitrescu 16 18 mai: Un nou curs English for future Cabin Crew. Pregătește ți engleza pentru interviu!

Ce spun foștii cursanți despre acest curs:

Raluca Boantă

Fetelor dragi,
Vă pot numi așa pentru sufletul meu. Paradoxal, am o reținere când este vorba de a plăcea cu adevărat o fată și mai ales să îmi inspire de la prima impresie căldură, însă primele priviri și vorbe ale voastre mi-au inspirit un mediu foarte familiar. Deși vineri când am pornit în drum spre curs, aveam emoții, eram reticentă din cauza faptului că nu cunoașteam pe nimeni, că nu aveam nicio încredere în engleza mea pe care o consideram “de baltă”, astăzi doresc doar să vă mulțumesc. Să vă mulțumesc pentru răbdarea voastră și pozitivitatea pe care o transmiteți fiecăruia în parte necondiționat. Încă nu sunt convinsă că eu ca persoană mă încadrez în profilul unei stewardese, însă aici m-ați ajutat să înțeleg că totul este posibil dacă crezi cu adevărat. Vă apreciez cu adevărat pentru că dați încredere tuturor a visele lor pot devei realitate și sunt mai mult decât bucuroasă că am avut ocazia să interacționez cu niște persoane de o asemenea calitate (nu întâlnești prea des persoane ca voi).
Vă foarte pup și vă mulțumesc încă o dată pentru ajutorul și sprijinul oferit!

Andreea Ionela Anghel

Încep prin a mulțumi pentru toată dedicarea și implicarea în viitorea mea carieră. Au fost 3 zile minunate, ce mi-au confirmat și redat încrederea nu numai în a vorbi limba engleză, ci și în propria persoană.

Am întâlnit oameni minunați și, de asemenea, locul portivit pentru scopul meu, pe care inițial, nu credeam că-l voi putea duce până în stadiul de pregătire. Lucrurile minunate se întâmplă atunci când ți le dorești cu adevărat, și deși cumva întâmplarea a făcut că mi l-am dorit, acum cu siguranță îl voi îndeplini.

Cu toate astea, spiritul de echipă, voia bună și energia pozitivă m-au adus în fiecare dimineață, să-mi savurez cafeaua, alături de persoanele cărora le voi fi recunoscătoare atunci când îmi voi primi job-ul. Voi trimite gânduri bune de fiecare data când voi fi aproape de stele, soare și lună!

Am depășit multe din temerile mele pe care le aveam despre această meserie și am înțeles că sunt potrivită pentru asta.

IMG 0919 16 18 mai: Un nou curs English for future Cabin Crew. Pregătește ți engleza pentru interviu!IMG 0926 16 18 mai: Un nou curs English for future Cabin Crew. Pregătește ți engleza pentru interviu!IMG 0924 16 18 mai: Un nou curs English for future Cabin Crew. Pregătește ți engleza pentru interviu!

Trainerul acestui curs: Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, este trainer de aviație certificat la nivel internațional și are o experiență de peste 10 ani în comunicare și training de aviație. Anca iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare, iar pasiunea ei pentru predat transformă cursurile noastre de fiecare dată, căci mereu găsește calea cea mai frumoasă să ajungă la inima cursanților și să-i determine să lupte pentru visul lor. În cele 3 zile de curs, Anca îți va demonstra că engleza poate fi aliatul tău principal la interviurile cu companii aeriene, te va învăța cum să îți îmbunătățești vocabularul, să ai mai multă încredere în tine când vorbești în limba engleză, să îți corectezi greșelile de exprimare și să vorbești în fața unui public fără emoții.
IMG 9074 16 18 mai: Un nou curs English for future Cabin Crew. Pregătește ți engleza pentru interviu!

IMG 0896 16 18 mai: Un nou curs English for future Cabin Crew. Pregătește ți engleza pentru interviu!IMG 0906 16 18 mai: Un nou curs English for future Cabin Crew. Pregătește ți engleza pentru interviu!IMG 0905 16 18 mai: Un nou curs English for future Cabin Crew. Pregătește ți engleza pentru interviu!

Iată ce spune Anca despre cursul English for Cabin Crew:

„De peste 5 ani mă ocup de pregătirea viitorilor însoțitori de bord și am grijă ca aceștia să meargă la interviu mult mai bine pregătiți la limba engleză și mai încrezători în sine. Cred că, prin acest curs, ofer participanților nu doar ocazia de a-și îmbunătăți nivelul de limba engleză, dar și oportunitatea de a se dezvolta personal foarte mult. La întrebarea, „Cum te-a ajutat acest curs?”, cel mai întâlnit răspuns primit de la cursanții mei a fost: „Să zâmbesc mai mult, să am mai multă încredere în mine, să-mi depășesc teama de a vorbi în public”. Și cred că așa pot contoriza cât mai bine rezultatele, nu neapărat în nivelul de limba engleză acumulat.

Am avut bucuria ca, prin intermediul acestui curs, să văd transformări semnificative în rândul cursanților mei, în cele 3 zile petrecute împreună. Mulți dintre ei mi-au rămas extrem de apropiați, iar ziua în care i-am văzut pentru prima data în uniformă reprezintă cea mai mare bucurie a mea ca trainer. Știu că, într-o măsură mai mică sau mai mare, am contribuit prin acest curs la reușita lor. În opinia mea, cea mai frumoasă meserie din lume este aceea în care poți oferi aripi oamenilor din jur. Și asta e ceea ce fac eu în fiecare zi la Vreau să fiu Stewardesă. Nu cred că puteam avea un job mai frumos 🙂

Ne vedem la curs! Să zburați”

Anca

[vc_message]Vino la cursul English for Cabin Crew și pregătește-ți engleza pentru interviu. Organizăm 3 zile de curs intensiv în care vei învăța cum să comunici cât mai ușor în limba engleză, îți vei dezvolta vocabularul, vei învăța tehnici de public speaking și cum să treci peste emoții atunci când mergi la interviu. Detalii și înscrieri aici .[/vc_message]

2 Comments
 • Alexandra
  Posted at 12:51h, 19 aprilie Răspunde

  Buna, la Iasi cand faceti un curs in English? 🙂

  • Anca Dumitrescu
   Posted at 18:23h, 21 aprilie Răspunde

   Buna draga mea Alexandra,

   Inca nu avem un curs programat pentru Iasi, la final de martie am organizat acolo un curs intensiv de 2 zile, asadar nu stim pentru moment cand va avea loc urmatoarea sesiune de training. Dar, daca poti, te asteptam cu mult drag la Bucuresti!

   Ganduri bune,
   Anca

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.