30 ian – 1 feb 2020: Un nou curs de engleză pentru viitori însoțitori de bord

În perioada  30 ianuarie -1 februarie 2020 vom organiza la București un nou curs English for future Cabin Crew, un curs unic în România conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză pentru interviurile cu marile companii aeriene. Cursul a debutat în mai 2014 și ți se potrivește dacă nivelul tău de engleză este începător sau intermediar.

Cursul este unul intensiv, durează 3 zile și se concentrează pe îmbunătățirea semnificativă a abilităților cursanților noștri de comunicare în limba engleză, atât oral, cât și în scris. Un viitor însoțitor de bord trebuie să demonstreze la interviul cu o companie aeriană un nivel avansat de limba engleză și o serie de aptitudini personale necesare în această meserie.

Aici intervenim noi, prin ceea ce facem în cadrul cursului de engleză: corectăm acolo unde este cazul greșelile de exprimare ale cursanților noștri, îi învățăm cum să se prezinte cât mai bine (și cât mai creativ!) în fața recrutorilor, îi învățăm să se deschidă mai mult și să se cunoască pe sine mai bine, le oferim tot sprijinul nostru și o experiență de învățare diferită. Și asta pentru că, în aceste 3 zile de curs, nu promitem să învățăm engleza pe nimeni, dar cu siguranță reușim să îi facem pe cursanții noștri să aibă mai multă încredere în ei și să meargă la interviu mult mai optimiști, mai siguri pe engleza lor și pe cunoștințele dobândite. Iar rezultatele nu întârzie să apară: un procent foarte mare dintre absolvenții acestui curs lucrează astăzi pentru mari companii aeriene.

Ce vei studia la cursul English for future Cabin Crew:

 • cum să îți faci o prezentare personală care să impresioneze recrutorii
 • cum să oferi cele mai bune răspunsuri la interviu
 • vocabular specific de aviacursul english for cabin crew 30 ian  1 feb 2020: Un nou curs de engleză pentru viitori însoțitori de bordție
 • tehnici de vorbit în public și de depășire a emoțiilor
 • vei exersa zilnic teste scrise de limba engleză precum cele de la interviu
 • vei simula probele de la interviuri
 • vei trece printr-o serie de jocuri interactive de dezvoltare personală
 • exerciții de grup și tehnici de lucru în echipă
 • vei râde mult și vei învăța prin practică, nu teorie
 • vei pleca acasă cu un bagaj de cunoștințe uriaș despre aviație, viața însoțitorilor de bord, interviuri cu companii aeriene, reguli de engleză pe care să nu le mai încalci niciodată, prietenii frumoase și amintiri pe măsură

REZERVĂ-ȚI UN LOC ACCESÂND ACEST LINK

Trainerul acestui curs: Anca Dumitrescu

Anca Dumitrescu 30 ian  1 feb 2020: Un nou curs de engleză pentru viitori însoțitori de bordAnca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, este trainer de aviație certificat la nivel internațional și are o experiență de peste 10 ani în comunicare și training de aviație. Anca iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare, iar pasiunea ei pentru predat transformă cursurile noastre de fiecare dată, căci mereu găsește calea cea mai frumoasă să ajungă la inima cursanților și să-i determine să lupte pentru visul lor. În cele 3 zile de curs, Anca îți va demonstra că engleza poate fi aliatul tău principal la interviurile cu companii aeriene, te va învăța cum să îți îmbunătățești vocabularul, să ai mai multă încredere în tine când vorbești în limba engleză, să îți corectezi greșelile de exprimare și să vorbești în fața unui public fără emoții.

Iată ce spune Anca despre cursul English for Cabin Crew:

“De peste 5 ani mă ocup de pregătirea viitorilor însoțitori de bord și am grijă ca aceștia să meargă la interviu mult mai bine pregătiți la limba engleză și mai încrezători în sine. Cred că, prin acest curs, ofer participanților nu doar ocazia de a-și îmbunătăți nivelul de limba engleză, dar și oportunitatea de a se dezvolta personal foarte mult. La întrebarea, “Cum te-a ajutat acest curs?”, cel mai întâlnit răspuns primit de la cursanții mei a fost: “Să zâmbesc mai mult, să am mai multă încredere în mine, să-mi depășesc teama de a vorbi în public”. Și cred că așa pot contoriza cât mai bine rezultatele, nu neapărat în nivelul de limba engleză acumulat.

Am avut bucuria ca, prin intermediul acestui curs, să văd transformări semnificative în rândul cursanților mei, în cele 3 zile petrecute împreună. Mulți dintre ei mi-au rămas extrem de apropiați, iar ziua în care i-am văzut pentru prima data în uniformă reprezintă cea mai mare bucurie a mea ca trainer. Știu că, într-o măsură mai mică sau mai mare, am contribuit prin acest curs la reușita lor. În opinia mea, cea mai frumoasă meserie din lume este aceea în care poți oferi aripi oamenilor din jur. Și asta e ceea ce fac eu în fiecare zi la Vreau să fiu Stewardesă. Nu cred că puteam avea un job mai frumos 1f642 30 ian  1 feb 2020: Un nou curs de engleză pentru viitori însoțitori de bord

Ne vedem la curs! Să zburați”

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.