“Cursul de engleză pentru stewardese a fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o”

După fiecare curs, ne place să împărtășim cu voi experiența, gândurile și sentimentele cursanților noștri. Feedback-ul lor este cel mai frumos “mulțumesc” pe care îl primim pentru zilele petrecute împreună în sala de curs. Iar dacă sunteți curioși să aflați cum se “văd” lucrurile din postura de cursant, vă invităm să citiți părerile participanților la cursul English for Cabin Crew, ediția mai 2017.

Sorina

Dragile mele,

Aceste 3 zile au fost pentru mine minunate!
Am învățat foarte multe lucruri noi, am cunoscut oameni minunați, dar mai ales am căpătat mai multă încredere în mine. Cred că de la fiecare în parte am învățat ceva nou. Anca, de exemplu, mereu mi-a demonstrat că este minunat să fii calm, să zâmbești, să fii kind. De la Georgiana, în schimb, am învătat că oricum îți merge ziua, ar fi bine să fii mereu plin de viață, zâmbitor, glumeț. Au fost 3 zile minunate și sper să ne revedem curând! Cu drag,

 

 Adina

Dragile mele, vă sunt recunoscătoare pentru aceste 3 zile minunate pe care le-am petrecut împreună, 3 zile în care am învățat atât de multe, nici nu credeam că te poți dezvolta atât de mult într-un timp atât de scurt. Faceți un lucru minunat, voi chiar oferiți aripi și oferiți oamenilor încrederea de care au nevoie.
Îmi doresc de mult timp să devin însoțitor de bord, dar nu știam de unde să încep și de ce am nevoie. Datorită vouă și acestui curs, eu consider că am făcut un pas mare pentru visul meu.
Sunteți niște oameni frumoși care transmit căldură și energie.
Vă mulțumesc pentru tot! Kisses

Anonim

În urma acestui curs am învățat să fac o prezentare personală în limba engleză, să am mai multă încredere în ceea ce fac și să nu mă gândesc ce spun ceilalți despre mine atunci când sunt în fața recrutorilor la un interviu, deoarce fiecare are temerile și emoțiile lui în acel moment. În al doilea rând am învățat că trebuie să merg la cât mai multe interviuri încrezătoare și să nu renunț indiferent de răspunsul primit. Trebuie să credem în noi și să nu judecăm alte persoane indiferent de ceea ce fac sau spun.

IMG 6469 Cursul de engleză pentru stewardese a fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut o

Anonym

În urmă acestui curs, un prim scop era să-mi îmbunătățesc nivelul de engleză, în schimb am primit cu mult peste.
Puțin neîncrezătoare la început, plec acum, cu mai multă încredere în mine, îmi e mai ușor să-mi pun în valoare calitățile, să le “împachetez frumos”.
Echipa Vreau să fiu Stewardesă este minunată, primitoare.
Am venit aici printr-o recomandare și mă bucur că am făcut această alegere.

Plec mai open minded 🙂 kind regards

 

Irina Cirstea

  • Un curs care merită toți banii și mai mult de atât 🙂
  • Un curs de la care pleci nu doar cu foarte multe informații acumulate, dar și cu foarte mare încredere în sine
  • Un curs care te ajută să te regăsești nu doar ca stewardesă, dar care te ajută să îți definești personalitatea
  • Un curs la care nu simți oboseală chiar dacă cu o seară înainte ai dormit 3 ore 🙂
  • Un curs la care vii cu cel mai mare drag și de a care pleci cu regret că se termină
  • Un curs în care poți admira cele mai pline de viață, pasioante și positive persoane și de la care nu îți poți lua efectiv ochii 🙂 (love Anca, Geo și Cris (aka Puci)
  • Un curs plin de zâmbete, voie bună și optimisim
  • So keep up the good work, girls

cursul english for cabin crew Cursul de engleză pentru stewardese a fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut o

 

Anonym

 Am venit la acest curs să văd la ce stadiu mă aflu cu limbă engleză și dacă am șanse să devin cabin crew.
Mi-a plăcut că am învățat să ne prezentăm punctând cele mai mari atuuri ale noastre și sper că după acest curs să numai am emoții când vorbesc în public.
Anca ne-a explicat totul în cele mai mici detalii, iar plin căldura pe care o emană ne face pe noi să avem mai multă încredere în noi.

 

Ruxandra

Aceste 3 zile au fost mai mult decât minunate. În urma acestor momente petrecute împreună am reușit să evoluăm ca și oameni în primul rând, iar mai apoi ca și cursanți în căutarea unui loc printre nori. Personal, am evoluat atât din punct de vedere al vocabularului în limba engleză, cât și în ceea ce privește public-speaking și depășirea acestor emoții. Plec cu un bagaj mare de cunoștințe și cu și mai multă încredere în mine și în visul pe care vreau să-l îndeplinesc. Vă mulțumesc!

 

Anonym

În decursul acestor 3 zile am căpătat mai multa încredere în mine, în special corelat cu partea de public speaking. Am învățat importanți termini de aviație pentru a putea trece cu success un interviu. Și mi-am făcut prieteni noi. Atmosfera a fost una extraordinară și nu regret participarea la acest curs!

 

Raluca

La acest curs am petrecut 3 zile intensive de engleză. Sunt foarte încântată de ceea ce am făcut în acest zile și pot zice că plec de aici cu un bagaj destul de mare de informații și mult mai încrezătoare. Acum sunt pregătită pentru orice interviu cu o companie aeriană. Am exersat toate problemele pentru interviu și știu la ce trebuie să mă aștept. Am avut ocazia să cunosc o parte din echipa Vreau să fiu Stewardesă. Fetele de aici sunt foarte de treabă, am fost primiți cu căldură. Vă mulțumesc!

 

Anonym

 Pot spune că prin acest curs am căpătat mai multă încredere în mine, am făcut primii pași în acest domeniu la propriu, exersând probe la interviu și nu doar citind informații că până acum.
Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine și vă felicit pentru idea cursului.

 

Andreea

 • Curs interactiv
 • Materiale suport binevenite și ajutătoare
 • Curs de calitate, exersarea probelor de la inteviuri ne-a ajutat extrem de mult
 • Echipă grozavă, vibe bun
 • Onorează solicitarile rapid
 • Disponibilitatea de a ne oferi informații și după terminarea cursului
 • Corectarea CV-ului, mi se pare un lucru foarte bun
 • Coffee cu oameni frumoși
 • Cu alte cuvinte “our happy place” de pe Strada Occidentului

 

Alis

 O să încep prin a spune că a fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o, am simțit multă căldură și energie pozitivă din partea voastră și fiecare oră petrecută împreună mi-a captat atenția și m-a făcut să fiu focustă asupra lucrurilor care se petreceau în preajma mea. Am pășit cu o mare teamă la acest curs pentru că tot ceea ce știam eu era învățat cu ajutorul unei aplicații descărcate pe telefon și subtitrării filmelor.
Plec acum cu mare încredere în mine și cu gândul că mă voi descurca la primele interviuri.
Vă mulțumesc mult pentru tot și sper ca data viitore când ne vom revedea să port uniformă și să reprezint o mare companie aviatică. Și vă doresc tot binele din lume și toată căldură pe care a-ți împărtășit-o cu noi să va fie răsplă tită.

 

Aura

Am venit la acest curs pentru că mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre aviație. Am avut așteptări mari, recunosc, însă acestea au fost depășite cu mult. Anca este un profesor extraordinar, dar și o femeie puternică. Puterea din atitudinea ei, vocea ei plină de siguranță, sunt detalii care mi-au oferit mai multă încredere, mai multe visuri. Cred că la Vreau să fiu Stewardesă chiar poți să prinzi aripi! Georgiana e o fire activă, super veselă și a reușit să scoată un zâmbet de la noi mereu. Ea ne mai amintea din când în când și de ce suntem aici.
Mulțumesc pentru tot! Sunteți minunate!

english for cabin cre mai 2017 2 Cursul de engleză pentru stewardese a fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut o

Catalin

Cursul a fost interactiv, cu multă voie bună. Consider ca mi-a largit orizonturile legate de aviație, dar și o încredere mai mare pentru viitor. “Mămicile” au fost foarte bune cu noi, împărtășind toate cunoștințele lor, oferindu-se să ne ajute pe viitor în caz de nevoie. Acest curs e un mod de formare ca și persoană, nu numai pe cei care vor un job în aviatie, dar și în oricare altă meserie.

 

Rossana

Despre Vreau să fiu Stewardesă! 😡

O echipă minunată, am avut ocazia să învăț lucruri foarte frumoase pe care le pot pune în pratica în viitorul meu job. Vă mulțumesc din suflet pentru răbdarea, căldură și sfaturile importante pe care mi le-ați oferit.
Cu ajutorul vostru am început să am mai multă încredere în mine și sunt mult mai motivată.
Sunt foarte fericită că am ales acest curs, acum cred că știu că o să ajung printre nori.
În prima zi de curs când am ajuns, mi-a fost teamă să mă prezint în fața dumneavoastră, însă datorită vouă am putut trece peste această “piedică”. Îmi pare rău că această călătorie s-a terminat. Pentru mine au fost 3 zile alături de o nouă familie, “aviation family”. Am întâlnit oameni noi, caractere diferite, oameni minunați de la care am învățat cum să lupți, cum să fii prieten, cum să respecți și să fii respectat.
În acest moment cuvintele sunt de prisos. Sunt foarte fericită că v-am cunoscut. Vă mulțumesc!

Teodora

Sunteți foarte simpatici și transmiteți extrem de mult positivism. I’m so lucky to meet you and I’ve enjoyed every moment here with you.

Aceste 3 zile m-au ajutat să-mi depășec anumite bariere personale, mi-ați oferit foarte multă încredere în mine și m-ați motivat mai mult decât enorm to catch my wings. Love you beautiful people! With love,

 

Sandra

Din punctul meu de vedere (o tânără foarte emotivă, stresată de vorbitul în public și care mereu a avut o teamă de cursuri, școală și alte chestii care implică un profesor sau o persoană desemantă să te învețe ceva) pot spune că acest curs a fost cu totul diferit față de orice alt curs la care am participat. Un curs care mi-a dat încredere în mine, m-a învățat că vorbitul în public poate fi o plăcere și nu o povară. În aceste 3 zile am reușit să asimiliez toată energia și căldură de care aveam nevoie, am prins curajul și încrederea în mine de care aveam nevoie pentru o viitoare carieră în aviație. Vă mulțumesc din suflet fetelor pentru că ați reușit să schimbați toate aceste lucruri în mine și mi-ați dat aripile. Cred cu adevărat că deja mi-am primit aripile și cu siguranță următorul interviu la care voi participa va fi cu noroc. Vă pup și vă îmbrățișez cu drag și vă urez să rămâneți la fel și să faceți ce ați făcut pentru mine și următorilor cursanți! :*

Toate feedback-urile de la cursurile Vreau să fiu Stewardesă pot fi consultate online aici.

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.