Un nou curs Vreau să fiu Stewardesă: 15-18 noiembrie, București

Echipa Vreau să fiu Stewardesă organizează în perioada 15-18 noiembrie 2018, la București, un nou curs de pregătire însoțitori de bord pentru interviurile cu mari companii. Cursul se adresează persoanelor (femei și bărbați) care vor să treacă cu succes de interviul cu ORICE companie aeriană, atât arabe, cât și din Europa.

În acest moment, peste 80% din absolvenții cursurilor noastre lucrează ca însoțitori de bord pentru mari companii aeriene.

Cursul este unul complex, se desfăşoară în limba engleză, durează 4 zile, 8 ore zilnic, şi va fi susţinut de către 4 traineri cu experiență semnificativă în aviație, training și recrutare însoțitori de bord.

Pe parcursul a 4 zile vei avea ocazia să înveţi şi să te pregăteşti intensiv pentru interviul cu ORICE companie aeriană. Înveţi tot ce ai nevoie pentru un interviu de succes: de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul interviului simulat, vei primi feedback direct în legătură cu modul în care te-ai prezentat, cât și despre modul în care ai acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

După cele 4 zile de curs, vei pleca acasă cu un întreg bagaj de cunoştinţe despre aviație, despre modul în care trebuie să comunici, să te prezinţi, să reacţionezi şi să rezolvi diversele taskuri date în cadrul unui interviu cu o companie aeriană.

Mai mult, la final de curs vei avea un CV perfect, verificat şi corectat îndeaproape de un specialist HR si fotografii profesionale ataşate CV-ului.

*fotografii realizate la cursul Vreau să fiu Stewardesă

colaj cursante FB e1454418413294 Un nou curs Vreau să fiu Stewardesă: 15 18 noiembrie, București

Mapa de prezentare la interviu

Toate CV-urile vor fi concepute cu ajutorul unui specialist HR şi corectate acolo unde există omisiuni sau greşeli, astfel încât fiecare persoană care a urmat cursul să plece cu un CV perfect la interviu. La final, un fotograf va face fotografii profesionale fiecărui participant, de tip portret şi plan amplu , care urmează a fi ataşate CV-ului.

Cine te pregătește
rucsandra Vreau sa fiu Stewardesa 200x200 Un nou curs Vreau să fiu Stewardesă: 15 18 noiembrie, București

Rucsandra Mihai

Are o experiență de 29 de ani ca însoțitor de bord – în prezent este trainer și editor Vreau să fiu Stewardesă

aida chivu1 e1454415734267 300x300 Un nou curs Vreau să fiu Stewardesă: 15 18 noiembrie, București

Aida Chivu

Recrutor și specialist în resurse umane cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu.

lili procopciuc 225x225 Un nou curs Vreau să fiu Stewardesă: 15 18 noiembrie, București

Lili Procopciuc

Are o experiență de 5 ani ca stewardesă Etihad Airways.

anca dumitrescu trainer Vreau sa giu Stewardesa 251x251 Un nou curs Vreau să fiu Stewardesă: 15 18 noiembrie, București

Anca Dumitrescu

Coordonatorul cursului, are o experiență de peste 8 ani ca trainer certificat la nivel internațional.

Cum decurge un curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă

[pexcirclecta pex_attr_button_link_open=”new” pex_attr_small_title=”*locuri limitate” pex_attr_title=”Înscrie-te acum la cursul Vreau să fiu Stewardesă!” pex_attr_button_text=”detalii aici” pex_attr_button_link=”https://vreausafiustewardesa.ro/curs-de-stewardese/” pex_attr_button_color=”#ff6600″]vc_content[/pexcirclecta]

PREȚ CURS STEWARDESE

Investiția ta pentru cursul care te transformă în însoțitor de bord este de 1500 leiDetalii despre rezervarea locului la curs și plată gasești în această pagină.

Taxa de participare include:

 • 4 zile de curs intensiv – 8 ore zilnic
 • simularea interviului final & feedback individual pentru fiecare participant
 • fotografii profesionale pentru CV (portret si plan amplu)
 • realizarea unui CV perfect pentru interviu
 • cărţi cadou în format .pdf care să te ajute la interviu: „How to answer flight attendant interview questions” de Joseph Belotti si “Confessions of a hostie” de Danielle Hugh.
 • cafea, ceai, apă, sucuri pe toată perioada cursului
 • sesiune private coaching cu echipa Vreau să fiu Stewardesă
 • asistență și îndrumare post-curs până la momentul angajării

De ce să alegi un curs Vreau să fiu Stewardesă?

 • pentru ca suntem primii care au organizat în România cursuri de pregătire pentru stewardese
 • pentru ca, până în prezent, am pregătit peste 1400 de cursanți și am organizat peste 70 de cursuri în România, Republica Moldova, Italia și Serbia
 • pentru ca avem o rată de succes de 80% – ceea ce înseamnă ca 80% din cursanții noștri trec de interviul cu o companie aeriană și își împlinesc visul
 • pentru ca suntem o echipă de traineri extrem de bine pregătită care livrează traininguri la cel mai înalt nivel. Și nu o spunem doar noi, o spun toți cei care s-au pregătit până acum alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Despre ei puteți citi aici. 
 • pentru că în fiecare zi inovăm, desfășurăm proiecte noi care să vină în sprijinul cursanților noștri (am lansat primul ebook din România dedicat viitorilor însoțitori de bord, organizăm frecvent evenimente gratuite de informare, oferim lunar burse la cursurile noastre, răspundem zilnic la zeci de mesaje și emailuri cu întrebări de la cititori)

Ne vedem la cursurile Vreau să fiu Stewardesă! #oferimaripi #împlinimvisuri 

Foști cursanți, actuali însoțitori de bord la mari companii

[vc_message message_box_color=”orange” icon_fontawesome=”fa fa-star”]Înscrie-te acum la curs și asigură-ți întreaga pregătire pentru jobul de însoțitor de bord. Echipa Vreau să fiu Stewardesă este aici să-ți ofere aripi și să te îndrume spre o carieră printre nori. Detalii aici.[/vc_message]
No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.