curs Vreau să fiu Stewardesă Roma

6-7 mai: Curs Vreau să fiu Stewardesă la Roma

Pe 6 și 7 mai, cititorii noștri din Italia pot participa la un nou curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă de 2 zile, în cadrul căruia vor învăța tot ce au nevoie să știe pentru a trece cu succes de interviurile cu companii aeriene. Acesta este cel de-al treilea curs pregătitor pe care echipa noastră îl organizează în Italia.

Cursul se derulează pe perioada a două zile, durează 8/10 ore zilnic și se concentrează pe pregătirea cursanților pentru interviuri cu companii aeriene arabe și europene precum: Emirates, Etihad Airways, Qatar Airways, Flydubai, Wizz Air, Ryanair, British Airways etc.

cursanti Vreau sa fiu Stewardesa 1024x683 6 7 mai: Curs Vreau să fiu Stewardesă la Roma

Curs Vreau să fiu Stewardesă Roma – ce vei studia:

– cum să faci o prezentare personală care să îi impresioneze pe recrutori

– cum să oferi răspunsuri creative, diferite, la întrebările puse de obicei de recrutori

– cum să vorbești în fața unui public fără să ai emoții

– simulezi, punctual, fiecare probă de la interviu

– informații utile despre fiecare companie aerienă în parte

– vocabular specific de aviație

– tehnici de depășire a emoțiilor

– teste scrise de engleză precum cele care se dau de obicei la interviu

Foști cursanți Vreau să fiu Stewardesă, astăzi însoțitori de bord

Cursul este unul complex și pune foarte mult accent pe partea practică, respectiv pe jocuri și exerciții care să îi pregătească pe cursanții noștri cât mai bine pentru toate probele de la interviu. Prin acest curs, îi determinăm pe cursanții noștri să gândească cât mai creativ, să aibă mai multă încredere în ei și să se prezinte impecabil la un interviu cu o companie aeriană. La final de curs, fiecare cursant va avea cu până la 80% mai multe șanse de angajare ca însoțitor de bord.

PREȚ CURS STEWARDESE  – ROMA

Investiția ta pentru cursul care te transformă în însoțitor de bord este de 250 euro. Detalii despre rezervarea locului la curs și plată gasești în această pagină.

Taxa de participare include:

 • 2 zile de curs intensiv
 • simularea interviului final & feedback individual pentru fiecare participant
 • realizarea unui CV perfect pentru interviu
 • asistență și consiliere până în momentul angajării
 • pregătire la limba engleză
 • cărţi cadou în format .pdf care să te ajute la interviu: „How to answer flight attendant interview questions” de Joseph Belotti si “Confessions of a hostie” de Danielle Hugh
 • o experiență de învățare diferită, care îți asigură aripile mult dorite

Înscrie-te acum la curs și asigură-ți întreaga pregătire pentru jobul de însoțitor de bord. Echipa Vreau să fiu Stewardesă este aici să-ți ofere aripi și să te îndrume spre o carieră printre nori. Detalii aici.

UNDE: Roma, Trastevere English School, Viale di Trastevere 108

CÂND: 8-9 octombrie

CE: Curs intensiv Vreau să fiu Stewardesă la Roma

poza grup curs 10 1024x684 6 7 mai: Curs Vreau să fiu Stewardesă la Roma

De ce să alegi un curs Vreau să fiu Stewardesă?

 • pentru ca suntem primii care au organizat în România cursuri de pregătire stewardese
 • pentru ca, până în prezent, am pregătit peste 1000 de cursanți și am organizat peste 50 de cursuri în România, Republica Moldova, Italia, Serbia și Emiratele Arabe Unite
 • pentru ca avem o rată de succes de 80% – ceea ce înseamnă ca 80% din cursanții noștri trec de interviul cu o companie aeriană și își împlinesc visul
 • pentru ca suntem o echipă de traineri extrem de bine pregătită care livrează traininguri la cel mai înalt nivel. Și nu o spunem doar noi, o spun toți cei care s-au pregătit până acum alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Despre ei puteți citi aici. 
Anca Dumitrescu avatar 80x80 6 7 mai: Curs Vreau să fiu Stewardesă la Roma

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment