Cum a fost la primul curs Vreau să fiu stewardesă – Chișinău

Pe 13 noiembrie am aterizat pentru a doua oară în destinația noastră preferată din această toamnă: Republica Moldova. În ziua următoare avea să înceapă primul curs Vreau să fiu stewardesă – Chișinău, un curs pregătitor intens ce s-a desfășurat pe parcursul a 2 zile.

Împreună cu Nicoleta Gherman, trainerul acestui curs, cu o experiență de peste 12 ani în aviație, am început weekendul alături de 11 cursanți timizi și echipa de filmare a PRO TV Moldova. Mai întâi ne-am cunoscut, am povestit despre ce înseamnă meseria de însoțitor de bord și, în mai puțin de 2 ore, cursanții au început să se destindă și să exerseze probele de interviu.

M-a bucurat enorm să cunosc niște copii* dornici să absoarbă cît mai multe cunoștințe despre meseria de însoțitor de bord și să fie cît mai buni la interviu, și nu știu când au zburat cele 2 zile de curs.

Cursanții nostri au fost din toate domeniile (jurnalism, drept, business management, teatru, balet), cu un nivel bun de limba engleză (ba chiar și spaniolă și italiană) care ne-au cucerit și pe care i-am îndrăgit imediat.

*imi place să le spun așa cursanțiilor pentru că sunt la fel de curioși și deschiși la nou ca niște copii.

cursuri stewardesa chisinau 300x200 Cum a fost la primul curs Vreau să fiu stewardesă   Chișinău
cursuri stewardesa chisinau 1 300x200 Cum a fost la primul curs Vreau să fiu stewardesă   Chișinău
cursuri stewardesa chisinau 5 300x200 Cum a fost la primul curs Vreau să fiu stewardesă   Chișinău

Parcă nefiind îndeajuns că ne-am petrecut împreună toată ziua, copiii noștri au decis că poveștile despre recrutare și aviație au alt gust dacă sunt asezonate cu un pahar de vin moldovenesc și bucate de-ale locului. Și nu s-au înșelat. Seara am ieșit cu toții la masă într-un restaurant simpatic din Chișinău.

Sunt tare bucuroasă că printre cei 990 de cursanți pregătiți de echipa Vreau să fiu stewardesă până în acest moment, fac parte și cei 11 moldoveni care ne sunt tare dragi.

Pentru că am fost atât de bine primiți în Republica Moldova, am decis să ne întoarcem la Chișinău pe 12 – 13 martie 2016, când vom organiza un nou curs de pregătire însoțitori de bord. 

cursuri stewardesa chisinau 4 300x300 Cum a fost la primul curs Vreau să fiu stewardesă   Chișinău
cursuri stewardesa chisinau 6 300x300 Cum a fost la primul curs Vreau să fiu stewardesă   Chișinău
cursuri stewardesa chisinau 3 300x300 Cum a fost la primul curs Vreau să fiu stewardesă   Chișinău

În perioada pe 18-19 iunie 2016 organizăm Cursul Vreau să fiu stewardesă – Chișinău, un curs dedicat persoanelor care vor să se angajeze ca însoțitori de bord la mari companii aeriene, arabe sau europene. Acest curs vizează pregătirea persoanelor care vor să treacă cu succes de interviul la o companie aerianăDetalii despre curs în această pagină.

Georgiana Ene avatar 80x80 Cum a fost la primul curs Vreau să fiu stewardesă   Chișinău

About Georgiana Ene

Georgiana este co-fondator al proiectului Vreau să fiu Stewardesă, coordonează organizarea cursurilor și evenimentelor și are în grijă imaginea și buna funcționare a site-ului. Are o experiență de peste 10 ani în jurnalism, marketing și comunicare.

You may also like

Leave a comment