4-5 iunie: Curs Vreau să fiu Stewardesă la Cluj Napoca

Curs stewardese Cluj Napoca

Echipa Vreau să fiu Stewardesă va fi la Cluj Napoca în prima săptămâna din iunie, unde vom organiza 2 zile de curs intensiv pentru viitori însoțitori de bord.

Pe 4 și 5 mai, vom organiza un curs pregătitor intensiv de o două zile, în care ai șansa să te pregătești pentru interviurile care vor avea loc în această toamnă cu companii precum Emirates, Qatar Airways, Etihad Airways, Flydubai, Ryanair, Wizz Air sau Primera Air.

Va fi un curs concentrat, cu o durată de 8-10 ore/zi, în care trainerul va avea grijă să primești toate informațiile de care ai nevoie ca să treci cu succes de interviu. Vei exersa toate probele care se dau în general la interviu, vei afla tot ce ai nevoie să știi despre companiile aeriene care angajează frecvent în România, vei învăța tehnici de public speaking și de depășire a emoțiilor și vei avea șansa să exersezi de asemenea și limba engleză specifică de la interviu.

Ce vei învăța la Cursul Vreau să fiu Stewardesă

 • Simulezi, punctual, probele de interviurile cu mari companii aeriene
 • Înveți cum trebuie să rezolvi sarcinile date de recrutorii
 • Înveți cum să te prezinți, cum să te îmbraci și ce va trebui să (nu) spui la interviu
 • Simulezi și exersezi testul scris de limba engleză de la interviu
 • Exersezi interviul final
 • Exersezi prezentarea personală și tehnici de public speaking
 • Afli o serie de informații utile despre aviație și cariera de însoțitor de bord
 • Înveți vocabular specific de aviație
 • Vei avea CV-ul corectat, astfel încât să fie perfect realizat pentru interviu
 • Bonus: îți facem cadou 2 cărți în format .pdf despre interviurile din aviație

Cine te pregătește

Nicoleta Gherman – fost însoțitor de bord, trainer și recrutor

Nicoleta are aproape 14 ani experiență în aviație, din care 10 ani ca stewardesă Qatar Airways. Are peste 10.000 de ore de zbor la activ și a ajuns până la funcția de Cabin Services Director(Purser) în cadrul companiei Qatar Airways.

Din 2013 și până în prezent, este trainer de aviație și recrutor de însoțitori de bord, ocupându-se de pregătirea a peste 1000 de cursanți pentru interviurile cu mari companii aeriene.

Așadar, cu o carieră solidă de însoțitor de bord și recrutor, Nicoleta este persoana cea mai în măsură să pregătească persoanele care vor să îmbrățișeze o carieră de însoțitor de bord.

Nicoleta Gherman 200x250 4 5 iunie: Curs Vreau să fiu Stewardesă la Cluj Napoca

PREȚ CURS STEWARDESE CLUJ NAPOCA

Investiția ta pentru cursul Vreau să fiu Stewardesă de la Cluj Napoca este de 150 euro. Detalii despre rezervarea locului la curs și plată gasești în această pagină.

Taxa de participare include:

 • 2 zile de curs intensiv – 8 ore zilnic
 • simularea interviului final & feedback individual pentru fiecare participant
 • realizarea unui CV perfect pentru interviu
 • cărţi cadou în format .pdf care să te ajute la interviu: „How to answer flight attendant interview questions” de Joseph Belotti si “Confessions of a hostie” de Danielle Hugh.
 • cafea, ceai, apă, sucuri pe toată perioada cursului

Înscrie-te acum la curs și asigură-ți întreaga pregătire pentru jobul de însoțitor de bord. Echipa Vreau să fiu Stewardesă este aici să-ți ofere aripi și să te îndrume spre o carieră printre nori. Detalii aici.

De ce să alegi un curs Vreau să fiu Stewardesă?

 • pentru ca suntem primii care au organizat în România cursuri de pregătire stewardese
 • pentru ca, până în prezent, am pregătit peste 1000 de cursanți și am organizat peste 50 de cursuri în România, Republica Moldova, Italia și Emiratele Arabe Unite
 • pentru ca avem o rată de succes de 80% – ceea ce înseamnă ca 80% din cursanții noștri trec de interviul cu o companie aeriană și își împlinesc visul
 • pentru ca suntem o echipă de traineri extrem de bine pregătită care livrează traininguri la cel mai înalt nivel. Și nu o spunem doar noi, o spun toți cei care s-au pregătit până acum alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Despre ei puteți citi aici. 

4 Comments
 • Iulia
  Posted at 12:45h, 01 februarie Răspunde

  Cu acest atestat pot aplica la orice firma de aviatie din LUME?

  • Andreea Julei
   Posted at 20:31h, 01 februarie Răspunde

   Buna Iulia,
   Cursurile noastre nu se incheie cu obtinerea unui atestat de care poate ai nevoie doar daca vrei sa lucrezi pentru o companie romaneasca, ci cu un set de cunostinte care te vor ajuta sa faci fata oricarui interviu in intreaga lume. Nimeni nu iti va cere o diploma (repet, cu exceptia companiilor romanesti) atat timp cat tu te potrivesti manusa cu jobul de insotitor de zbor. Marea majoritate a companiilor aeriene ofera angajatilor propriul training pentru ca fiecare opereaza curse pe diferite tipuri de avioane si au nevoie ca angajatii sa urmeze setul lor de reguli, nu unul universal. Noi te asteptam cu mare drag la cursul nostru pentru a te convinge cine suntem si ce putem face pentru cursantii nostri. Te pupam cu drag!

 • Berei Florentina
  Posted at 12:38h, 16 decembrie Răspunde

  Dacă fac cursul de stewardesă am un loc de munca garantat?

  • Rucsandra Mihai
   Posted at 12:41h, 17 decembrie Răspunde

   BunĂ Florentina,

   Dacă faci cursul de pregătire îți mărești considerabil șansele să treci de interviul la o companie aeriană. Nu îți garantează nimeni nicăieri un loc de muncă, dacă nu te prezinți personal la un interviu.
   Companiile aeriene recrutează frecvent însoțitori de bord, tot ceea ce trebuie să faci ca să poți trece de un interviu este să urmezi un curs de pregătire.
   Noi te putem ajuta în acest sens prin cursurile noastre. Detalii aici:

   https://vreausafiustewardesa.ro/cursuri-stewardesa-2/

   Dacă te mai putem ajuta cu ceva, te rog să ne scrii.

   Rucsandra

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.