Curs de pregătire stewardese: 30 noiembrie – 3 decembrie 2017, București

Echipa Vreau să fiu Stewardesă organizează în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2017, la București, un nou curs de pregătire stewardese pentru interviurile cu mari companii. Cursul se adresează persoanelor (femei și bărbați) care vor să treacă cu succes de interviul cu ORICE companie aeriană, atât arabe, cât și din Europa.

Acesta este cel de-al 24-lea curs pregătitor intensiv de 4 zile organizat de echipa Vreau să fiu Stewardesă, începând cu februarie 2014. În acest moment, peste 80% din absolvenții cursurilor noastre lucrează ca însoțitori de bord pentru mari companii aeriene.

Cursul este unul complex, se desfăşoară în limba engleză, durează 4 zile, 8 ore zilnic, şi va fi susţinut de către 4 traineri cu experiență semnificativă în aviație, training și recrutare însoțitori de bord.

Pe parcursul a 4 zile vei avea ocazia să înveţi şi să te pregăteşti intensiv pentru interviul cu ORICE companie aeriană. Înveţi tot ce ai nevoie pentru un interviu de succes: de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul interviului simulat, vei primi feedback direct în legătură cu modul în care te-ai prezentat, cât și despre modul în care ai acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

După cele 4 zile de curs, vei pleca acasă cu un întreg bagaj de cunoştinţe despre aviație, despre modul în care trebuie să comunici, să te prezinţi, să reacţionezi şi să rezolvi diversele taskuri date în cadrul unui interviu cu o companie aeriană.

Mai mult, la final de curs vei avea un CV perfect, verificat şi corectat îndeaproape de un specialist HR si fotografii profesionale ataşate CV-ului.

*fotografii realizate la cursul Vreau să fiu Stewardesă

colaj cursante FB e1454418413294 Curs de pregătire stewardese: 30 noiembrie  3 decembrie 2017, București

Mapa de prezentare la interviu

Toate CV-urile vor fi concepute cu ajutorul unui specialist HR şi corectate acolo unde există omisiuni sau greşeli, astfel încât fiecare persoană care a urmat cursul să plece cu un CV perfect la interviu. La final, un fotograf va face fotografii profesionale fiecărui participant, de tip portret şi plan amplu , care urmează a fi ataşate CV-ului.

Cine te pregătește
andreea julei stewardesa emirates 3 e1501139965525 282x282 Curs de pregătire stewardese: 30 noiembrie  3 decembrie 2017, București

Andreea Julei

Fost însoțitor de bord Emirates – în prezent trainer și editor Vreau să fiu Stewardesă

aida chivu1 e1454415734267 300x300 Curs de pregătire stewardese: 30 noiembrie  3 decembrie 2017, București

Aida Chivu

Recrutor și specialist în resurse umane cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu.

lili procopciuc 225x225 Curs de pregătire stewardese: 30 noiembrie  3 decembrie 2017, București

Lili Procopciuc

Are o experiență de 5 ani ca stewardesă Etihad Airways.

anca dumitrescu trainer Vreau sa giu Stewardesa 251x251 Curs de pregătire stewardese: 30 noiembrie  3 decembrie 2017, București

Anca Dumitrescu

Coordonatorul cursului, are o experiență de peste 8 ani ca trainer certificat la nivel internațional.

Cum decurge un curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă

[pexcirclecta pex_attr_button_link_open=”new” pex_attr_small_title=”*locuri limitate” pex_attr_title=”Înscrie-te acum la cursul Vreau să fiu Stewardesă!” pex_attr_button_text=”detalii aici” pex_attr_button_link=”https://vreausafiustewardesa.ro/curs-de-stewardese/” pex_attr_button_color=”#ff6600″]vc_content[/pexcirclecta]

PREȚ CURS STEWARDESE

Investiția ta pentru cursul care te transformă în însoțitor de bord este de 1500 leiDetalii despre rezervarea locului la curs și plată gasești în această pagină.

Taxa de participare include:

 • 4 zile de curs intensiv – 8 ore zilnic
 • simularea interviului final & feedback individual pentru fiecare participant
 • fotografii profesionale pentru CV (portret si plan amplu)
 • realizarea unui CV perfect pentru interviu
 • cărţi cadou în format .pdf care să te ajute la interviu: „How to answer flight attendant interview questions” de Joseph Belotti si “Confessions of a hostie” de Danielle Hugh.
 • cafea, ceai, apă, sucuri pe toată perioada cursului
 • sesiune private coaching cu echipa Vreau să fiu Stewardesă
 • asistență și îndrumare post-curs până la momentul angajării

De ce să alegi un curs Vreau să fiu Stewardesă?

 • pentru ca suntem primii care au organizat în România cursuri de pregătire pentru stewardese
 • pentru ca, până în prezent, am pregătit peste 1400 de cursanți și am organizat peste 70 de cursuri în România, Republica Moldova, Italia și Serbia
 • pentru ca avem o rată de succes de 80% – ceea ce înseamnă ca 80% din cursanții noștri trec de interviul cu o companie aeriană și își împlinesc visul
 • pentru ca suntem o echipă de traineri extrem de bine pregătită care livrează traininguri la cel mai înalt nivel. Și nu o spunem doar noi, o spun toți cei care s-au pregătit până acum alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Despre ei puteți citi aici. 
 • pentru că în fiecare zi inovăm, desfășurăm proiecte noi care să vină în sprijinul cursanților noștri (am lansat primul ebook din România dedicat viitorilor însoțitori de bord, organizăm frecvent evenimente gratuite de informare, oferim lunar burse la cursurile noastre, răspundem zilnic la zeci de mesaje și emailuri cu întrebări de la cititori)

Ne vedem la cursurile Vreau să fiu Stewardesă! #oferimaripi #împlinimvisuri 

Foști cursanți, actuali însoțitori de bord la mari companii

[vc_message message_box_color=”orange” icon_fontawesome=”fa fa-star”]Înscrie-te acum la curs și asigură-ți întreaga pregătire pentru jobul de însoțitor de bord. Echipa Vreau să fiu Stewardesă este aici să-ți ofere aripi și să te îndrume spre o carieră printre nori. Detalii aici.[/vc_message]

11 Comments
 • FLAVIA GANCIU
  Posted at 22:12h, 04 februarie Răspunde

  Am citit tot acest continut dar nu este precizat daca respectivii cursanti primesc si un document asemanator unei calificari ,o diploma sau orice alta documentatie care sa ateste faptul ca acest curs a fost practicat si promovat de catre cursanti. Sunt foarte interesata de acest curs,am absolvit Scoala Superioara de Aviatie Civila,cu specializarea insotitor de bord in cadrul Academiei Romane de Aviatie Civila (2013) si de cand am absolvit imi doresc foarte mult sa profesez ,pentru ca este visul meu sa lucrez in Emiratele Arabe Unite. Spun acest lucru pentru ca eu consider ca experienta mea si legaturile de orice fel cu acest domeniu imi pot aduce un plus la interviuri si cu acestea vroiam sa adaug si dovada acestui curs. Bineinteles am participat la foarte multe interviuri de tip OD sau AD doar pentru arabi. Eu am mai parcipat la un curs organizat de echipa voastra dar am plecat in timpul primei pauze pentru ca am avut o problema. Numele meu este Flavia Ganciu si va multumesc anticipat daca voi primi un raspuns daca oferiti si un act doveditor dua acest curs.

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 10:03h, 05 februarie Răspunde

   Buna dragă Flavia!

   Acest curs este bine să îl treci în CV la categoria traininguri și, de asemenea, poți primi din partea echipei noastre și o diplomă e participare, daca ai nevoie de un document care să dovedească cunoștințele acumulate. Daca ai nevoie de informații suplimentare cu privire la curs, te rog să îmi scrii la adresa anca@vreausafiustewardesa.ro. Te așteptam cu drag la curs!

 • Ana
  Posted at 08:56h, 12 februarie Răspunde

  Pe cand la Iasi?

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 17:57h, 15 februarie Răspunde

   Sperăm că în curând. Promitem să dăm de veste!
   Anca

 • Corina Paunscu
  Posted at 11:39h, 20 februarie Răspunde

  buna ziua! pentru cei care nu pot participa la acest curs din februarie, se mai poate organiza o alta sesiune?

 • Tina
  Posted at 14:01h, 05 aprilie Răspunde

  Va așteptam la Deva !

 • Kim06
  Posted at 10:12h, 03 noiembrie Răspunde

  In 2017 se va mai face acest curs? Sunt foarte pasionata si interesată de acest domeniu si mi-ar face mare plăcere sa particip intr-o astfel de sesiune de cursuri. 🙂

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 17:05h, 05 noiembrie Răspunde

   Buna draga mea,

   Acest curs pregătitor de 4 zile este organizat periodic de echipa Vreau sa fiu Stewardesa. Urmatoarea sesiune de pregatire dupa cea din noiembrie va fi in februarie 2017. Urmareste-ne siteul si pagina de FB pentru datele exacte. Le vom anunta in curand!

   Ne vedem la curs, sa zbori!
   Anca

 • Ana
  Posted at 16:49h, 17 noiembrie Răspunde

  Buna ziua am o intrebare după terminarea cursului iti garantează cineva ca iti găsești de munca in domeniu? Eu vb 3 limbi spaniolă la perfecție ,engleză și germană …inaltimea ar fi o problema ? Am 161 și 45 de kg ati putea sa imi dati mai multe detalii

  • Andreea Julei
   Andreea Julei
   Posted at 21:32h, 20 noiembrie Răspunde

   Buna Ana,
   Cursul nostru se adreseaza persoanelor care vor sa devina insotitori de bord, dar au nevoie de o mana de ajutor pentru a se prezenta la un interviu cu o companie aeriana. Unora le e teama sa vorbeasca in public, altii vor sa invete sa isi stapaneasca emotiile, etc. Noi nu oferim un loc de munca, ci doar te pregatim pentru ceea ce va urma la interviu. E ca si cum urmeaza sa sustii un examen foarte important si ai nevoie de meditatii pentru a te simti complet pregatit. Greutatea nu este o problema, dar inaltimea este o proba eliminatorie pentru anumite companii. Depinde pentru cine vrei sa lucrezi si care este visul tau, astfel încât să ne putem concentra împreună pe îndeplinirea lui. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre curs, asteptam un mesaj privat. Te pupam cu drag!

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.