Curs Vreau să fiu stewardesă

Chișinău

pattern short Curs Vreau să fiu stewardesă la Chișinău
10 – 11 Decembrie
Despre curs

Programa

Vreau să fiu stewardesă organizează Cursul Vreau să fiu stewardesă la Chișinău, un curs dedicat persoanelor care vor să se pregătească pentru o carieră ca însoțitori de bord. Cursul este unul complex, se desfăşoară în limba română și engleză, durează 2 zile, 8 ore zilnic, pune accent atât pe pregatirea pentru interviurile cu companii aeriene arabe, cât și companii aeriene europene și se adresează femeilor și bărbaților ce își doresc să obțină jobul de însoțitor de bord.

 

Cursul Vreau să fiu stewardesă se concentrează pe simularea probelor din cadrul interviului de recrutare însoțitori de bord, astfel încât fiecare cursant va ști foarte clar ce are de făcut la interviu, cum trebuie să rezolve fiecare probă și cum să reacționeze când se află față în față cu recrutorii.

Ce înveți?

  • Exersezi toate probele din cadrul interviului până când le stăpânești foarte bine
  • Înveți cum trebuie să reacţionezi în anumite situații în care esti pus cadrul interviului pentru jobul de însoțitor de bord
  • Înveți cum să îţi construieşti o prezentare personală care să impresioneze
  • Înveți cum să te prezinţi în fața recrutorilor, iar ținuta fiecărui cursant este verificată de trainer
  • Exersezi testele de limba engleză ce se dau la interviul de angajare ca însoțitor de bord
  • Exersezi interviul final – o probă de care te vei lovi la toate interviurile de angajare pentru acestă meserie
  • Înveți ce trebuie să conțină CV-ul tău astfel încât să te reprezinte
  • CV-ul fiecărui cursant este verificat şi corectat
  • Îți facem cadou 2 cărți despre interviurile în aviație

Înscrierea la curs:

Pasul 1: Completează formularul de participare ca să te înscrii la curs și bifează perioada în care vrei să participi. În scurt timp vei primi pe e-mail confirmarea înscrierii.

Taxa de participare

TAXA DE PARTICIPARE: 200 euro

AVANS: 100 euro

 

Îţi poţi rezerva locul la curs dacă plăteşti în avans 100 euro, urmând ca până în prima zi de curs să achiți restul taxei de participare, sau dacă plătești integral taxa de curs.

 

NOTĂ: Avansul reprezintă garanția fermă că locul rezervat va fi păstrat până la începerea cursului. Dacă, din diverse motive, nu mai poți ajunge la curs, avansul NU se returnează.

 

Pentru informaţii suplimentare despre curs, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon +40756057503 în intervalul luni – vineri, între orele 10 – 18) sau pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

Modalitate de plată

Pasul 2: Ca să îți rezervi locul trebuie să achiți integral taxa de curs sau poți achita  un avans de 100 euro, urmând ca în prima zi de curs să achiţi restul taxei.

 

Plata se poate face online, cu cardul. Selectează tipul de plată de mai jos (avans sau plată integrală) și în maxim 48 de ore îți trimitem confirmarea plății pe e-mail.

1. ONLINE

Plata se poate face online, cu cardul. Selecteaza tipul de plată de mai jos (avans sau plata integrală) și în maxim 48 de ore îți trimitem confirmarea plății pe e-mail.

Conversia se va face automat în lei moldovenești, chiar dacă ai cardul în altă monedă.

2. VIRAMENT BANCAR

Plata se poate face si prin virament bancar pentru: Alternative Media Invest SRL, CONT: RO83INGB0000999907828481, deschis la ING Bank.

 

Pentru informaţii suplimentare despre curs, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0726924847 în intervalul luni – vineri, între orele 10 – 18, sau pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

 

*Numărul de telefon este strict dedicat persoanelor care au întrebări referitoare la cursurile și evenimentele marca Vreau să fiu stewardesă. Pentru întrebări referitoare la interviuri sau meseria de stewardesă vă rog să ne scrieți pe e-mail.

Pasul 3: După ce ai achitat taxa vei primi un e-mail cu confirmarea locului și toate datele cursului. Urmează să ne cunoaștem la Chișinău.

 

Pasul 4: De la cursul pleci pregătit să zbori. Curând te vei alatura cursanților noștri care și-au primit aripile.

Unde ținem cursul?

Cele două zile de curs se vor desfăra în sala de conferințe de la Thomas Albert Hotel din Chișinău.

Mai jos poți urmări o serie de înregistrări de la televiziunile din Moldova și cu părerile cursanților noștri.

Oana - fostă cursantă, actuală stewardesă Gulf Air
oana gulf air 300x200 Curs Vreau să fiu stewardesă la Chișinău

Oana e o inspirație, un model de urmat și un om cu inima mare pe care e bine să îl ai mereu în preajmă. Când a venit la noi la curs, a fost dragoste la prima vedere, dacă mi-e îngăduit să spun așa. Ne-am simpatizat reciproc încă din primul moment, iar chimia dintre noi a dat naștere unei prietenii frumoase după curs. Citește povestea Oanei.

Alexandra - fostă cursantă, actuală stewardesă Emirates
%name Curs Vreau să fiu stewardesă la Chișinău

Alexandra Drăgan, fosta noastră cursantă și viitoare stewardesă Emirates, povestește etapele pe care le-a parcurs pentru a obține aripile mult dorite! Mereu cu un zâmbet cald pe chip și cu o atitudine pozitivă, Alexandra a știut că destinul ei este să fie printre nori, iar acum urmează să zboare pentru cea mai râvnită companie din Orient! Citește povestea Alexandrei.

Andreea - fostă cursantă, acum stewardesă Qatar Airways
andreea bundea qatar e1566969319151 300x200 Curs Vreau să fiu stewardesă la Chișinău

Cred că microbul în cazul meu a constat în aventură și dorință de nou, care a început acolo, pe celălalt continent și s-a materializat în această oportunitate. Nu am visat niciodată la a lucra ca însoțitor de bord, însă cred că Universul a visat pentru mine, deoarece nu mi-a fost necesară decât o primăvară să îmi dau seama că asta e ceea ce vreau să fac mai departe. Citește povestea Andreei

Mirela - fostă cursantă, actuală stewardesă la Emirates
mirela turcu emirates 2 300x200 Curs Vreau să fiu stewardesă la Chișinău

Când am văzut cele aproximativ 400 de fete aranjate și gata de interviu mi-am pierdut din entuziasm. Dar am reușit să mă adun și să mă concetrez suficient încât să trec cu bine de toate probele. Emoțiile erau foarte mari în momentul în care se afișau listele cu candidații care treceau mai departe, aveam impresia că dau examenul de bacalaureat a doua oară. Citește povestea Mirelei