Următorul curs la Chișinău

are loc în perioada:

  • 06 – 07 aprilie 2019

Despre curs

Vreau să fiu stewardesă organizează Cursul Vreau să fiu stewardesă la Chișinău, un curs dedicat persoanelor care vor să se pregătească pentru o carieră ca însoțitori de bord. Cursul este unul complex, se desfăşoară în limba română și engleză, durează 2 zile, 8 ore zilnic, pune accent atât pe pregatirea pentru interviurile cu companii aeriene arabe, cât și companii aeriene europene și se adresează femeilor și bărbaților ce își doresc să obțină jobul de însoțitor de bord.

Cursul Vreau să fiu stewardesă se concentrează pe simularea probelor din cadrul interviului de recrutare însoțitori de bord, astfel încât fiecare cursant va ști foarte clar ce are de făcut la interviu, cum trebuie să rezolve fiecare probă și cum să reacționeze când se află față în față cu recrutorii.

Ce înveți la curs?

  • Exersezi toate probele din cadrul interviului până când le stăpânești foarte bine
  • Înveți cum trebuie să reacţionezi în anumite situații în care esti pus cadrul interviului pentru jobul de însoțitor de bord
  • Înveți cum să îţi construieşti o prezentare personală care să impresioneze
  • Înveți cum să te prezinţi în fața recrutorilor, iar ținuta fiecărui cursant este verificată de trainer
  • Exersezi testele de limba engleză ce se dau la interviul de angajare ca însoțitor de bord
  • Exersezi interviul final – o probă de care te vei lovi la toate interviurile de angajare pentru acestă meserie
  • Înveți ce trebuie să conțină CV-ul tău astfel încât să te reprezinte
  • CV-ul fiecărui cursant este verificat şi corectat
  • Îți facem cadou 2 cărți despre interviurile în aviație

Participarea la curs

Pasul 1: Completează formularul de participare ca să te înscrii la curs și bifează perioada în care vrei să participi. În scurt timp vei primi pe e-mail confirmarea înscrierii.

Taxa de participare

TAXA DE PARTICIPARE: 200 euro

AVANS: 100 euro

Îţi poţi rezerva locul la curs dacă plăteşti în avans 100 euro, urmând ca până în prima zi de curs să achiți restul taxei de participare, sau dacă plătești integral taxa de curs.

NOTĂ: Avansul reprezintă garanția fermă că locul rezervat va fi păstrat până la începerea cursului. Dacă, din diverse motive, nu mai poți ajunge la curs, avansul NU se returnează.

Pentru informaţii suplimentare despre curs, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon +40756057503 în intervalul luni – vineri, între orele 10 – 18) sau pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

Modalitate de plată

Pasul 2: Ca să îți rezervi locul trebuie să achiți integral taxa de curs sau poți achita  un avans de 100 euro, urmând ca în prima zi de curs să achiţi restul taxei.
Plata se poate face online, cu cardul. Selectează tipul de plată de mai jos (avans sau plată integrală) și în maxim 48 de ore îți trimitem confirmarea plății pe e-mail.

Conversia se va face automat în lei moldovenești, chiar dacă ai cardul în altă monedă.

Pasul 3: După ce ai achitat taxa vei primi un e-mail cu confirmarea locului și toate datele cursului. Urmează să ne cunoaștem la Chișinău.

Pasul 4: De la cursul pleci pregătit să zbori. Curând te vei alatura cursanților noștri care și-au primit aripile.

Unde ținem cursul?

Cele două zile de curs se vor desfăra în sala de conferințe de la Thomas Albert Hotel din Chișinău.

Mai jos poți urmări o serie de înregistrări de la televiziunile din Moldova și cu părerile cursanților noștri.

ProTv Moldova despre noi

Bună dimineața de weekend

Părerea cursanților despre Cursul pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

"Trebuie să recunosc faptul că, la început, eram puțin cam sceptică în legătură cu acest curs. Nu întelegeam de ce trebuie facut un curs pentru un simplu interviu și ce mă puteți învăța voi de atâția bani. Încă din prima zi mi-am schimbat radical părerea. Am avut ocazia să cunosc complexitatea acestui interviu și să descopăr micile detalii pe care lumea în general le ignoră, dar pe baza cărora un recrutor te poate accepta sau refuza.

Am avut onoarea să mă înconjor cu persoane ambițioase și motivate care m-au ajutat să îmi dau seama ce fel de persoană sunt cu adevărat atunci când reacționez intuitiv. Exercițiile de grup m-au ajutat să realizez unde greșesc în gândirea și acțiunile mele și cum pot corecta asta.

Cel mai mult la acest curs mi-au plăcut lecțiile de viață pe care le-am putut învăța. Ați reușit să mă faceți să îmi observ calități și defecte de care nu eram conștientă sau pe care le ignoram. M-ați reînvățat să zâmbesc și să mă redeschid față de oameni noi. Datorită poveștilor și sfaturilor voastre mi-am recăpatat încrederea și stăpânirea de sine."

Andreea G.

"Sincer, înainte să mă prezint la curs am fost puțin sceptică pentru că aveam impresia că nu aveți ce să-mi oferiți mai mult decât informațiile regăsite pe diverse site-uri. Insă, prejudecățile mele au început să dispară imediat ce trainerul ne-a introdus în lumea însoțitorilor de bord. Dacă am pornit cu teamă, emoție și prejudecăți, după 4 zile m-am transformat complet. Chiar și în momentul de față sunt uimită de câte lucruri interesante am putut învăța.

Ne-ați pus în fața situațiilor reale, ne-ați învățat că și cele mai mici lucruri, unele aparent fără importanță, pot cântări destul de greu în fața recrutorilor. Și, nu în ultimul rând, ne-ați oferit pontul magic în ceea ce privește imaginea impecabilă cu care trebuie să ne prezentăm la un interviu. Sunteți niște persoane excepționale care ne aduc mai aproape de visul nostru: să zburăm!"

Sorina C.

"Trainerul este o persoană minunată, calmă, răbdătoare și foarte explicită. Experiența de la Qatar pe care ne-a împărtășit-o a fost extrem de bine-primită. Așa am aflat totul despre companiile aeriene arabe, ce să fac, ce să nu fac atunci când voi fi acceptată de una dintre ele!! Pentru mine, cele 4 zile intensive de curs mi-au fost de mare ajutor. În acest fel am aflat foarte multe informații în legătură cu jobul pe care mi-l doresc, informații care îmi vor fi de mare folos nu numai la interviurile de recrutare ci și in continuare, în cazul în care voi fi aleasă de o companie aeriană!

Multumesc Anca, Georgiana și Nicoleta pentru timpul și informațiile utile furnizate!! L-am recomandat deja unor prietene care, de asemenea, iși doresc o carieră în acest domeniu.

Multumesc fetelor pentru cele 4 zile minunate de curs! Prin intermediul acestuia am aflat tot ce mă interesa în legatură cu jobul meu de vis!"

Roxana C.

"Sunteți niște persoane deosebite, iar faptul că ați demarat acest proiect curajos spune foarte multe lucruri despre voi. Puneți pasiune și suflet în tot ceea ce faceți, iar asta se vede în fiecare acțiune pe care o intreprindeți.  Consider că acest curs este foarte util pentru oricine își dorește să devină însoțitor de bord și cred din tot sufletul că mă va ajuta pe viitor, atât la interviurile din domeniul aviației, cât și în celelalte domenii.

Mi s-a părut un curs genial, unul care își merită toți banii și tot timpul. Au fost 4 zile intensive, fiecare zi a avut farmecul ei și s-a deosebit de cealaltă. M-a impresionat foarte mult să descopăr povestea fiecărui însoțitor de bord pe care am avut norocul să îl intâlnim la acest curs. Mă bucur că am cunoscut atâtea persoane minunate, am avut parte de niște colegi extraordinari, fiecare cu experiențe diferite.

Mă simt mai sigură pe mine, am mai multă încredere în mine și zâmbesc mai mult găndindu-mă la ce ne sfătuia trainerul oră de oră. Anca si Georgiana au pus tot sufletul în acest curs. Felicitări. Keep up the good work. A fost cea mai bună investiție a mea din ultima perioadă."

Alina D.

"Când am auzit despre acest curs am zis că trebuie neapărat să-l fac, deși nu aveam nicio idee despre ce este vorba. Pregătire pentru interviul la o companie aeriană suna puțin pompos și m-am întrebat ce pot învăța acolo? De ce trebuie să plătesc atât? Eram puțin sceptică și nu știam dacă mă va ajuta sau nu acest curs, dar simțeam că trebuie să-l fac.

Nu îmi mai exersasem engleza de multă vreme, mă gândeam că nu voi fi suficient de bună, că nu mă voi încadra în peisaj și că voi da numai peste fițoși, dar totuși aveam nevoie de părerea unor profesioniști să-mi zică în față dacă am sau nu o șansă pentru a fi însoțitor de bord. Așa că mi-am luat inima în dinți și am plecat spre București.

Am descoperit încă din prima zi un grup de oameni calzi și minunați de la care am învățat lucruri noi despre aviație, despre cerințele companiilor aeriene și despre ce se întâmplă la un interviu.

Recomand cu încredere acest curs viitorilor însoțitori de bord și mă bucur că am avut onoarea să cunosc adevarați profesioniști. Au fost doar 4 zile de curs, dar aceste câteva zile m-au făcut să-mi reanalizez prioritatile și să-mi dau seama cu adevărat ce vreau. Am petrecut clipe minunate și de neuitat, am legat prietenii frumoase."

Lăcrămioara S.

"Recunosc că primele 2 zile am fost dezamăgită și totodată pierdută în spațiu. O să vă întrebați "De ce"?

Unul dintre motive și totodată greșeala a fost să cred că acest job ar fi un joc sau ceva floare la ureche. Nu este deloc așa, ba din contră, trebuie să muncești mult și să te autodepășești în fiecare zi câte puțin, iar toate astea le-am învățat când am venit la voi.

Am învățat că trebuie să am mai multă încredere în mine, să ofer atunci când primesc, să nu mă dau bătută și să lupt pentru ce vreau în viață, fie că îmi doresc să devin o stewardesă sau orice altceva.

Vă spun cu dragă inimă că ați fost minunate, grațioase și în acelați timp foarte explicite (am înteles perfect fiecare cuvințel spus de voi).

Recomand tuturor să vină la voi pentru că sunteți ca niște mici magicieni, transformați oamenii în numai 4 zile!"

Denisa F.

"Cursul acesta m-a schimbat total. Am înteles încă din prima zi unde am greșit la interviurile anterioare și m-a ambiționat să-mi focusez toata energia asupra acestui job, tocmai pentru că imi doresc să fiu stewardesă încă de când eram puștoaică!

Încrederea pe care o am acum în mine m-a impulsionat să-mi fac o carieră în acest domeniu, iar fetelor le datorez totul!"

Cristina R.

Raluca - fostă cursantă, actuală stewardesă la Qatar Aiways
raluca

In a treia zi de curs, cei de la Qatar Airways au anunțat că o să vină să recruteze în Romania. Mi-o amintesc și acum pe Anca, ne-a întrerupt timid din curs și ne-a spus “the big news”. Mai mult de 10 minute a fost agitație în sală, se simțea în aer emoție și neliniște, nerăbdare. Acum parcă toată lumea era și mai concentrată. Citește povestea Ralucăi

Doris - fostă cursantă, actuală stewardesă la Etihad Aiways
Doris

M-am simțit încurajată să fiu eu însămi și să vorbesc liber. Recrutorii au fost drăguți pe tot parcursul interviului și asta mi-a permis să fac o glumă, la proba “get to know each other”: eram numărul 66 și m-am prezentat, apoi le-am zis după modelul lor:”I`m lucky no 66 and I think I`m missing a six”, ceea ce a destins atmosfera și le-a furat un zâmbet și un comentariu drăguț.  Citește povestea lui Doris

Maria - fostă cursantă, actuală stewardesă la Wizz Air
wizz air

Am ajuns prima la locul interviului, am avut de așteptat ceva, dar timpul a trecut foarte repede. În prima fază ne-au invitat în sala de conferințe să ne explice procesul. După explicațiile de rigoare, am ieșit cu toții, urmând să intrăm din nou pe rând pentru prima proba care consta într-o prezentare personală de 2 minute și role play. Mi s-a părut cea mai grea probă. Citeste povestea Mariei

Gabriela - fostă cursantă, actuală stewardesă la Ryanair
stewardesa-ryanair

Tot ce am învățat la curs mi-a fost de ajutor. Am învățat cum să mă prezint la interviu, am primit informații despre experiența unei stewardese, am pus în practică multe situații pe care le poți întâlni într-un interviu. Am primit sfaturi personalizate în funcție de performanța fiecărui participant, am învățat să îmi structurez cv-ul astfel încât să punctez ceea ce este important.  Citește povestea Gabrielei