24-25 septembrie: Curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău

În perioada 24-25 septembrie, organizăm la Chișinău un nou curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă, un curs dedicat persoanelor care vor sa se angajeze ca însoțitori de bord la mari companii aeriene, arabe sau europene.

Nicoleta Gherman 300x300 24 25 septembrie: Curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă la ChișinăuCursul este unul complex durează 2 zile, 8 ore zilnic şi va fi susţinut de către un trainer cu o experiență de peste 14 ani în aviație, din care 10 ani și jumătate ca însoțitor de bord Qatar Airways. *foto dreapta

Pe parcursul celor 2 zile de curs, participanții vor avea ocazia să înveţe şi să se pregătească intensiv pentru interviul cu orice companie aeriană: de la modul în care comunică, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul interviului simulat, fiecare participant va primi feedback direct în legătura cu modul în care s-a prezentat, cât și despre cum a acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

Mai mult, la final de curs, fiecare participant va avea un CV perfect, verificat şi corectat îndeaproape de unul din specialiștii Vreau să fiu Stewardesă.

*precizare importantă: ca să te angajezi ca însoțitor de bord la o mare companie aeriană precum Emirates, Qatar Airways, Etihad Airways, Wizz Air, Ryanair, Flydubai, Gulf Air, Oman Air, British Airways etc NU ai nevoie să fi absolvit o școală de aviație. Toate aceste companii asigură trainingul de aviație în mod gratuit, după angajare. Urmează un curs Vreau să fiu Stewardesă și asigură-ți pregătirea pentru interviu, astfel încât să te numeri printre candidații angajați la marile companii aeriene.

Ce înveți la un curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă ?

 • Exersezi toate probele din cadrul interviului până când le stăpânești foarte bine
 • Înveți cum trebuie să reacţionezi în anumite situații în care esti pus cadrul interviului pentru jobul de însoțitor de bord
 • Înveți cum să îţi construieşti o prezentare personală care să impresioneze
 • Înveți cum să te prezinţi în fața recrutorilor, iar ținuta fiecărui cursant este verificată de trainer
 • Exersezi testele de limba engleză ce se dau la interviul de angajare ca însoțitor de bord
 • Exersezi interviul final – o probă de care te vei lovi la toate interviurile de angajare pentru acestă meserie
 • Înveți ce trebuie să conțină CV-ul tău astfel încât să te reprezinte
 • CV-ul fiecărui cursant este verificat şi corectat
 • Îți facem cadou 2 cărți în format .pdf despre interviurile în aviație

Pret curs: 150 euro – 3400 MDL (*lei moldovenești)

Rezervă-ți acum un loc la curs accesând această pagină. *locuri limitate

Te așteptăm cu drag!

*despre cum a fost la primul curs Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău puteți citi aici.

colaj 1 VSFS 1024x576 24 25 septembrie: Curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău

Pe site-ul Vreau să fiu Stewardesă există o secțiune special dedicată cititorilor din Republica Moldova în care vei putea citi mai multe informații despre jobul de însoțitor de bord. Secțiunea poate fi accesată aici.

De ce să alegi un curs Vreau să fiu Stewardesă?

 1. pentru ca suntem primii care au organizat în România cursuri de pregătire stewardese
 2. pentru ca, până în prezent, am pregătit peste 1200 de cursanți și am organizat 70 de cursuri pentru viitori însoțitori de bord
 3. pentru ca avem o rată de succes de 80% – ceea ce înseamnă ca 80% din cursanții noștri trec de interviul cu o companie aeriană și își împlinesc visul
 4. pentru ca suntem o echipă de traineri extrem de bine pregătită care livrează traininguri la cel mai înalt nivel. Și nu o spunem doar noi, o spun toți cei care s-au pregătit până acum alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Despre ei puteți citi aici.

Cursanți Vreau să fiu Stewardesă care au prins aripi

Anca Dumitrescu avatar 80x80 24 25 septembrie: Curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment