Înscrie-te la cursul pregătitor pentru interviul la o companie aeriană: 19-23 februarie, București

Vreau să fiu stewardesă organizează în perioada 19-23 februarie la București, Galeria Occidentului (Strada Occidentului nr.11), un curs pregătitor intensiv pentru persoanele care vor să treacă cu succes de interviul cu o companie aeriană, cu accent pus pe specificul interviurilor organizate de companiile arabe care vin să recruteze în România.

Cursul este unul complex, se desfăşoară în limba engleză, durează 5 zile, 6 ore zilnic, şi va fi susţinut de către Nicoleta Gherman,  însoţitor de bord la Qatar Airways timp de 10 ani, din care în ultimii 5 a ocupat funcţia de Cabin Services Director.

Invitaţi speciali:

  • însoţitor de bord cu peste 10 ani experienţă în aviaţie
  • Aida Chivu, specialist HR cu experienţă în recrutarea însoţitorilor de bord

Pe parcursul a 5 zile vei avea ocazia să înveţi şi să te pregăteşti intensiv pentru interviul la o companie aeriană, de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul interviului simulat, vei primi feedback direct în legătura cu modul în care te-ai prezentat, cât și despre modul în care ai acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

După cele 5 zile de curs, vei pleca acasă cu un întreg bagaj de cunoştinţe despre modul în care trebuie să comunici, să te prezinţi, să reacţionezi şi să rezolvi diversele taskuri date în cadrul unui interviu.

Mai mult, la final de curs vei avea un CV perfect, verificat şi corectat îndeaproape de un specialist HR, fotografii profesionale ataşate CV-ului, realizate de un fotograf profesionist şi vei învăţa de la un make-up artist şi un stilist cum trebuie să te machiezi şi să te coafezi în ziua interviului.

Structura cursului:

Ziua 1: Comunicare

Ziua 2: Prezentare personala – High Altitude glamour

Ziua 3: Tehnici de interviu și organizarea de mese rotunde

Ziua 4: Recapitulare și simularea interviului final

Ziua 5: Make-up, coafură, ţinută, CV & fotografiile pentru CV

Un make-up artist va machia fiecare participantă exact ca pentru un interviu de angajare și va oferi sfaturi şi idei despre cum se realizează un astfel de machiaj, în timp ce un stilist se va ocupa de coafura fiecăreia.

Toate CV-urile vor fi verificate de către un specialist HR şi corectate acolo unde există omisiuni sau greşeli, astfel încât fiecare persoană care a urmat cursul să plece cu un CV perfect.

La final, un fotograf va face fotografii de tip portret şi plan amplu fiecărui participant, care urmează a fi ataşate CV-ului.

Taxa de participare:

  • 200 euro, preţ special pentru înscrieri până pe 15 ianuarie
  • 230 euro, pentru înscrieri între 16 ianuarie şi 18 februarie

*plata se face in lei la cursul BNR din ziua plații

Taxa de participare include:

– 5 zile de curs intensiv
– simulare interviu final
– sesiune de hairstyle & make-up
– sesiune foto
– cosmetizarea CV-ului
– cărţi pe CD: „How to answer flight attendant interview questions”  de Joseph Belotti si „How to become an Air Hostess” de Patricia Telling
– cafea, ceai, apă, sucuri pe toată perioada cursului

Înscrierea se face pe baza completării formularului de contact de mai jos. Confirmarea participării la eveniment se realizează printr-un email trimis de echipa Vreau să fiu Stewardesă, după achitarea taxei de participare.

Plata se va face prin virament bancar pentru: SC Papion MEDIA SRL, CONT: RO87INGB0000999903930464, deschis la ING Bank. *La detalii plată se va trece numele persoanei care va participa la curs. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi departamentul de evenimente la tel. 0726924847 sau pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

**20 de locuri disponibile 

Validarea locului se face numai după ce formularul online a fost completat şi taxa de participare a fost achitată.

Completează aici formularul de înscriere și vino la cursul pregătitor. Ai șansa să înveți în 5 zile tot ce ai nevoie pentru a te prezenta impecabil la orice interviu pentru un post de însoțitor de bord!

3 Comments
  • Anda Maria
    Posted at 16:34h, 23 februarie Răspunde

    Buna ziua ! Se vor mai face cursuri dupa aceasta perioadab? Mi-as dori foarte mult sa ma inscriu, insa am descoperit cam tarziu aceste cursuri. Multumesc !

  • Anca Dumitrescu
    Posted at 20:48h, 23 februarie Răspunde

    Buna Anda,

    Da, vom mai face cursuri. Cel mai probabil, urmatorul curs va fi in luna aprilie. O sa anuntam saptamana aceasta pe site si pe Fb data exacta.

    Seara buna!
    Anca

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.