Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană: 29 mai – 1 iunie

Vreau să fiu Stewardesă organizează un nou curs intensiv pentru pregatirea persoanelor care vor să treacă cu succes de interviul la o companie aeriană, cu accent pus pe specificul interviurilor organizate de companiile arabe care vin să recruteze în România. Cursul va avea loc in peroada 29 mai – 1 iunie, la București, Galeria Occidentului (Strada Occidentului nr. 11).

Cursul este unul complex, se desfăşoară în limba engleză, durează 4 zile, 8 ore zilnic, şi va fi susţinut de către Nicoleta Gherman,  însoţitor de bord la Qatar Airways timp de 10 ani, din care in ultimii 5 a ocupat funcţia de Cabin Services Director.

Invitaţi speciali:

 • însoţitor de bord cu peste 5 ani experienţă în aviaţie
 • specialist HR cu experienţă în recrutarea însoţitorilor de bord

 

Pe parcursul a 4 zile vei avea ocazia să înveţi şi să te pregăteşti intensiv pentru interviul la o companie aeriană, de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul interviului simulat, vei primi feedback direct in legatura cu modul in care te-ai prezentat, cat si despre modul in care ai acumulat si aplicat cunostintele dobandite la curs.

După cele 4 zile de curs, vei pleca acasă cu un întreg bagaj de cunoştinţe despre modul în care trebuie să comunici, să te prezinţi, să reacţionezi şi să rezolvi diversele taskuri date în cadrul unui interviu. De asemenea, cursul va cuprinde și un workshop aplicat de limba engleză, în cadrul căruia ai ocazia să îți îmbunătațești nivelul limbii engleze și să corectezi eventualele greșeli de exprimare pe care le întâmpini.

Mai mult, la final de curs vei avea un CV perfect, verificat şi corectat îndeaproape de un specialist HR si fotografii profesionale ataşate CV-ului.

Structura cursului:

Ziua 1: Comunicare

Ziua 2: Prezentare personala – High Altitude glamour

Ziua 3: Tehnici de interviu si organizarea de mese rotunde

Ziua 4: Recapitulare şi simularea interviului final

Fiecare zi din acest curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană va fi urmată de o oră de workshop de limba engleză, în care participanții vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba engleză alături de un specialist.

Toate CV-urile vor fi verificate de către un specialist HR şi corectate acolo unde există omisiuni sau greşeli, astfel încât fiecare persoană care a urmat cursul să plece cu un CV perfect. La final, un fotograf va face fotografii de tip portret şi plan amplu fiecărui participant, care urmează a fi ataşate CV-ului.

Taxa de participare:

 • 200 euro, preţ special pentru înscrieri până pe 15 mai
 • 230 euro, pentru înscrieri între 16 mai si 29 mai
 • îţi poţi rezerva locul dacă plăteşti în avans 50 euro, urmând ca până  pe 28 mai să achiţi restul taxei de participare

*plata se face in lei la cursul BNR din ziua plății

NOTA: Avansul de 50 euro reprezintă garanția fermă că locul rezervat va fi păstrat până la începerea cursului. Dacă, din diverse motive, nu mai poți ajunge la curs, garanția NU se returnează.

Taxa de participare include:

 1.  4 zile de curs intensiv – 8 ore zilnic
 2. 4 ore de workshop de limba engleză
 3. simularea interviului final
 4. fotografii profesionale pentru CV (potret si plan amplu)
 5. cosmetizarea CV-ului
 6. cărţi pe CD: „How to answer flight attendant interview questions”  de Joseph Belotti si “How to become an Air Hostess” de Patricia Telling
 7. cafea, ceai, apă, sucuri pe toată perioada cursului

Înscrierea se face pe baza completării formularului de contact. Confirmarea participării la eveniment se realizează printr-un email trimis de echipa Vreau să fiu Stewardesă, după achitarea taxei de participare. Plata se va face prin virament bancar pentru: SC Papion MEDIA SRL, CONT: RO87INGB0000999903930464, deschis la ING Bank. *La detalii plată se va trece numele persoanei care va participa la curs.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi departamentul de evenimente la tel. 0726924847 sau pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

**20 de locuri disponibile  Validarea locului se face numai după ce formularul online a fost completat şi taxa de participare(sau avans) a fost achitată.

Completează formularul de înscriere și vino la cursul pregătitor. Ai șansa să înveți în 4 zile tot ce ai nevoie pentru a te prezenta impecabil la orice interviu pentru un post de însoțitor de bord!

7 Comments
 • ISLAI ELIS
  Posted at 21:44h, 29 mai Răspunde

  CAND VA FI URMATORUL CURS PREGATITOR PTR INTERVIU LA O COMPANIE AERIANA ? AM VAZUT TARZIU CURSL DIN 29 MAI 1 IUNIE.
  VA MULTMESC!

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 10:13h, 30 mai Răspunde

   Buna,

   Inca nu stim exact data urmatorului curs, dar o vom publica in cel mai scurt timp pe site, in sectiunea “Cursuri” si pe pe Facebook. Am vazut ca ne-ai intrebat si daca acceptam baieti. Da, la cursurile noastre vin si baieti.

   O zi cat mai buna sa ai!
   Anca

 • Mc
  Posted at 15:27h, 10 iunie Răspunde

  Buna,

  Probabil intrebarea mea vine cam tarziu, insa exista sansa de a organiza inca un curs inainte de ad-ul de pe 7 iulie?

  Mersi frumos 🙂

  M

 • ANDREA
  Posted at 18:04h, 11 iunie Răspunde

  Buna ziua,am o intrebare nelamurire in legatura cu scoala care se va deschide la cluj ,dupa terminarea cursului primesti o diploma cu,care poti zbura in ue .Bun ,dar intrebarea mea este iti asigua si un loc de munca dupa ? sau doar diploma cu,care nu stiu cat de ajutor ar fi tinand cont ca fiecare companie isi alege cursantii si fac propiul curs cu ei .multumesc !!

 • Adriana
  Posted at 21:58h, 04 septembrie Răspunde

  Buna seara! As vrea sa stiu daca cursul are loc in fiecare an, in aceeasi perioada? M-ar interesa pentru anul viitor, cum acest an banuiesc ca este “pierdut” tinand cont de perioada anului in care se tine!

 • Bianca
  Posted at 14:10h, 17 septembrie Răspunde

  Buna ziua,am si eu o intrebare imi doresc sa fiu stewardesa de cand eram mica dar nu am diploma de bac….ma va inpiedica lucru asta?si vreau sa stiu pana la ce varsta pot sa devin stewardesa? Multumesc anticipat

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.