Un nou curs online de engleză pentru viitori însoțitori de bord

Pe 2 noiembrie începem un nou curs online de limba engleză pentru aviație. English for Cabin Crew este cursul care te ajută să îți îmbunătățești considerabil nivelul de engleză și să comunici fără probleme în cadrul unui interviu cu o companie aeriană. Este singurul curs de acest tip din România, conceput și predat de colega noastră Anca Dumitrescu în mai 2014, odată cu prima ediție a acestui training.

Prin intermediul cursului online English for Cabin Crew îți pregătești engleza pentru interviurile cu companii aeriene, înveți tehnici de public speaking și depășire a emoțiilor, cât și un vocabular specific de aviație. Acasă, din fața propriului calculator, într-o manieră relaxată și în interacțiune directă cu unul din trainerii noștri.

 

2 săptămâni de curs intensiv, 6 module interactive%name Un nou curs online de engleză pentru viitori însoțitori de bord

Ai la dispoziție 6 lecții online, interactive, desfășurate pe durata a 2 săptămâni, la finalul cărora vei avea un nivel mai avansat de engleză și un bagaj de cunoștințe extrem de utile pentru obținerea jobului de însoțitor de bord la ORICE companie aeriană. Trainerul acestui curs va fi în permanență alături de tine și te va îndruma către cele mai bune rezultate!

Predăm engleza într-un mod interactiv și punem mult accent pe conversație și tehnici de comunicare & public speaking. Te ajutăm să-ți exprimi mult mai ușor ideile în engleză și să reușești să comunici relaxat la interviurile cu companii aeriene!

Lecții online interactive, vocabular de aviație, “cabin crew talk”, exerciții, multă practică și veselie. Ah, să nu uităm – multă engleză, teme făcute cu drag și traineri dedicați. Cam asta înseamnă cursurile noastre. La final de curs, cursanții noștri sunt gata să-și ia zborul și să fie cei mai buni candidați la recrutările organizate de companiile aeriene.

Detalii mai multe despre curs sunt aici: https://www.cursuri.vreausafiustewardesa.ro/online-english-for-cabin-crew/

 

Nu uitați că însoțitorii de bord de mâine sunt cei mai bine pregătiți candidați de azi.

Ne vedem online! Gânduri bune și sănătate!

Echipa Vreau să fiu Stewardesă

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.