7-10 noiembrie: Un nou curs de însoțitori de bord la București

Echipa Vreau să fiu Stewardesă organizează în perioada 7-10 noiembrie 2019, la București, un nou curs de pregătire însoțitori de bord pentru interviurile cu mari companii. Cursul se adresează persoanelor (femei și bărbați) care vor să treacă cu succes de interviul cu ORICE companie aeriană, atât arabe, cât și din Europa.

În acest moment, peste 80% din absolvenții cursurilor noastre lucrează ca însoțitori de bord pentru mari companii aeriene.

Cursul este unul complex, se desfăşoară în limba engleză, durează 4 zile, 8 ore zilnic, şi va fi susţinut de către 4 traineri cu experiență semnificativă în aviație, training și recrutare însoțitori de bord. Unul din trainerii noștri este fost RECRUITMENT AMBASSADOR al companiei Qatar Airways.

Pe parcursul a 4 zile vei avea ocazia să înveți şi să te pregăteşti intensiv pentru interviul cu ORICE companie aeriană. Înveți tot ce ai nevoie pentru un interviu de succes: de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în fața unui examinator. La finalul interviului simulat, vei primi feedback direct în legătură cu modul în care te-ai prezentat, cât și despre modul în care ai acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

După cele 4 zile de curs, vei pleca acasă cu un întreg bagaj de cunoștinţe despre aviație, despre modul în care trebuie să comunici, să te prezinți, să reacționezi și să rezolvi diversele taskuri date în cadrul unui interviu cu o companie aeriană.

Mai mult, la final de curs vei avea un CV perfect, verificat și corectat îndeaproape de un specialist HR și fotografii profesionale atașate CV-ului.

*fotografii realizate la cursul Vreau să fiu Stewardesă

colaj cursante FB e1454418413294 7 10 noiembrie: Un nou curs de însoțitori de bord la București

Mapa de prezentare la interviu

Toate CV-urile vor fi concepute cu ajutorul unui specialist HR şi corectate acolo unde există omisiuni sau greşeli, astfel încât fiecare persoană care a urmat cursul să plece cu un CV perfect la interviu. La final, un fotograf va face fotografii profesionale fiecărui participant, de tip portret şi plan amplu , care urmează a fi ataşate CV-ului.

Cine te pregătește
Rucsandra Mihai 300x300 7 10 noiembrie: Un nou curs de însoțitori de bord la București

Rucsandra Mihai

Are o experiență de 29 de ani ca însoțitor de bord – în prezent este trainer și editor Vreau să fiu Stewardesă

Roxana Ionut 300x300 7 10 noiembrie: Un nou curs de însoțitori de bord la București

Roxana Ionuț

Roxana este fostă stewardesă Gulf Air și are peste 3000 de ore de zbor la activ. În prezent, este trainer și editor la Vreau să fiu Stewardesă.

Adriana Marcu 300x300 7 10 noiembrie: Un nou curs de însoțitori de bord la București

Adriana Marcu

Fost Recruitment Ambassador și șef de cabină Qatar Airways, Adriana are o experiență de 5 ani la această companie aeriană de 5 stele.

Anca dumitrescu 300x300 7 10 noiembrie: Un nou curs de însoțitori de bord la București

Anca Dumitrescu

Coordonatorul cursului, are o experiență de peste 8 ani ca trainer de aviație certificat la nivel internațional. A format peste 2500 de însoțitori de bord din 2013 până în prezent.

PREȚ CURS STEWARDESE

Investiția ta pentru cursul care te transformă în însoțitor de bord este de 1900 lei. Detalii despre rezervarea locului la curs și plată gasești în această pagină.

Taxa de participare include:

 • 4 zile de curs intensiv – 8 ore zilnic
 • simularea interviului final & feedback individual pentru fiecare participant
 • fotografii profesionale pentru CV (portret si plan amplu)
 • realizarea unui CV perfect pentru interviu
 • cărţi cadou în format .pdf care să te ajute la interviu: „How to answer flight attendant interview questions” de Joseph Belotti si “Confessions of a hostie” de Danielle Hugh.
 • cafea, ceai, apă, sucuri pe toată perioada cursului
 • sesiune private coaching cu echipa Vreau să fiu Stewardesă
 • asistență și îndrumare post-curs până la momentul angajării

 

De ce să alegi un curs Vreau să fiu Stewardesă?

 

 • pentru ca suntem primii care au organizat în România cursuri de pregătire pentru stewardese
 • pentru ca, până în prezent, am pregătit peste 2500 de cursanți și am organizat peste 140 de cursuri în România, Republica Moldova, Italia și Serbia
 • pentru ca avem o rată de succes de 80% – ceea ce înseamnă ca 80% din cursanții noștri trec de interviul cu o companie aeriană și își împlinesc visul
 • pentru ca suntem o echipă de traineri extrem de bine pregătită care livrează traininguri la cel mai înalt nivel. Și nu o spunem doar noi, o spun toți cei care s-au pregătit până acum alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Despre ei puteți citi aici. 
 • pentru că în fiecare zi inovăm, desfășurăm proiecte noi care să vină în sprijinul cursanților noștri (am lansat primul ebook din România dedicat viitorilor însoțitori de bord, organizăm frecvent evenimente gratuite de informare, oferim lunar burse la cursurile noastre, răspundem zilnic la zeci de mesaje și emailuri cu întrebări de la cititori)
 • pentru că, pe lângă partea de pregătire pentru interviuri, din 2019 ne ocupăm și de recrutarea de însoțitori de bord, astfel că toți cursanții noștri au șanse mari să fie angajați de către companiile aeriene pentru care realizăm servicii de recrutare

 

CONTACT: 

Telefon: +40 736 657 766 (de luni până vineri între 11 și 18)

Email: eu@vreausafiustewardesă.ro

Nu uitați, înscriera la curs și rezervarea locului se face în această pagină. Ne vedem la cursurile Vreau să fiu Stewardesă! #oferimaripi #împlinimvisuri 

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.