“Acest curs trebuie să devină un must-have pentru toţi viitorii însoţitori de bord”

Participanții la cursul organizat în perioada 10 – 13 aprilie ne-au scris câteva cuvinte despre cum li s-a părut Cursul pregătitor pentru interviul la o companie aeriană. Vă mulțumim foarte mult pentru impresiile voastre și Să zburați!

“Fetelor, mi-aţi depăşit orice aşteptare. Mai rar am avut ocazia să întâlnesc fete atât de minunate şi de drăguţe ca voi. Vă mulţumesc din suflet pentru tot! Pentru mine chiar a fost de mare ajutor acest curs.

Acest curs este foarte util pentru că te ajuta în primul rând să îţi dai seama dacă această meserie este cu adevărat pentru tine. Pe mine, personal, m-a ajutat enorm din toate punctele de vedere. Cea mai importantă lecţie cu care venim acasă este cea care ne învaţă să ne valorificăm ca oameni şi să câştigăm încrederea în propriile forţe.

curs stewardese 1 Acest curs trebuie să devină un must have pentru toţi viitorii însoţitori de bord

Vă mulţumesc!”
Maria B.

“Pot spune că acest curs m-a ajutat foarte mult, am învăţat lucruri noi şi utile pentru domeniul în care îmi doresc să lucrez. Am cunoscut oameni minunaţi care s-au deschis în faţa noastră şi ne-au împărtăşit din experienţa lor de viaţă. RECOMAND acest curs pentru toţi cei care îşi doresc o carieră în domeniul aviaţiei! Vă mulţumesc din toată inima!”
Ramona N.

“Emanaţi energie pozitivă şi generaţi schimbări de bun augur. Mă consider privilegiată că am putut să petrec timp preţios cu dvs. şi să mă familiarizez cu aspecte generale şi specifice în ceea ce priveşte cariera de Cabin Crew. Vă mulţumesc pentru că existaţi!

curs2 Acest curs trebuie să devină un must have pentru toţi viitorii însoţitori de bord

Este un curs bine structurat, format atractiv, personal de excepţie, locaţie de vis, feedback activ, recomand tuturor aspirantelor şi aspiranţilor la o carieră în domeniul aviaţiei să participe la un eveniment unic, menit să clarifice toate semnele de întrebare şi mult mai mult.”
Filofteia B.

“Totul este la superlativ, de la organizare, atmosfera, până la informaţiile primite. Sunt lucruri care le afli şi îţi sunt folositoare şi în viaţa de zi cu zi, nu doar dacă doreşti să lucrezi în aviaţie. Vă mulţumesc pentru informaţiile oferite, vă mulţumesc că mi-aţi dat şansa să vă cunosc şi vă mulţumesc pentru răbdarea avută cu noi!”
Bianca C.

“Sunteţi de nota 10 şi vă mulţumesc pentru aceste 4 zile minunate! Este un curs foarte util, în cadrul căruia obţii informaţii şi recomandări pe care nu le găseşti pe internet. Recomand cursul cu toată încrederea!”
Ioana I.

“Acest curs mi se pare extrem de util indiferent în ce faza a cunoştinţelor acestei meserii te-ai afla. Cu siguranţă mă va ajuta să duc la îndeplinire acest drum pe care mi l-am ales. Sunt mulţumită de fiecare clipă pe care am petrecut-o cu echipa Vreau să fiu Stewardesă! Începând de la organizare, oameni competenţi şi frumoşi, pregătiri intense, colegi şi prieteni minunaţi. Un start perfect pentru orice viitor însoţitor de bord. Recomand cu încredere! Mulţumesc din suflet pentru toate cunoştinţele acumulate, pentru timpul şi modul în care v-aţi dedicat, pentru încrederea pe care ne-aţi transmis-o…pentru TOT!

Vreau să vă mulţumesc pentru toată atenţia, până la cel mai mic detaliu şi pentru toate sfaturile pe care le-am acumulat de-a lungul acestui curs. V-aţi dedicat şi aţi făcut o treabă excelentă. Vă mulţumesc din suflet! :)”                                                            Monica R.

“Acest curs trebuie să devină un “must have” pentru toţi viitorii însoţitori de bord.”
Mirabela L.

curs stewardese Acest curs trebuie să devină un must have pentru toţi viitorii însoţitori de bord

“Este primul curs la care am participat şi orarul a fost respectat întocmai (asta apreciez foarte mult). Din punctul meu de vedere este un curs foarte util datorită informaţiilor primite. Mi s-a părut super ok. Mi-am atins scopul cu acest curs aflând tot ce trebuie pentru susţinerea unui interviu la o companie naţională/internaţională. Îl recomand tuturor celor ce vor o carieră în aviaţie (is a big step).”
Florina C.

“Cu siguranţă cursul îmi va fi util pentru momentul în care voi merge la interviu. Am învăţat cum să mă prezint în fața recrutorilor şi cum să dau cele mai bune răspunsuri. Am mai învăţat şi repetat noţiunile de engleză, pe care le uitasem. 🙂 Un curs pe care îl recomand cu căldură!”
Vă mulţumesc pentru disponibilitatea voastră!
Adina B.

“Acest curs nu numai că mi-a oferit şansa de a-mi îmbogăţi cunoştinţele despre un viitor cabin crew, responsabilităţi, riscuri, oportunităţile de a intercacționa cu diferite culturi ale lumii, mi-a dat încredere că am potenţial în această meserie, m-a educat, mi-a îmbunătăţit engleză şi VĂ MULŢUMESC pentru tot efortul, organizarea, dăruirea şi răbdarea de a îmi oferi şansa să zbor către visul meu …VREAU SĂ FIU STEWARDESĂ!”
Gabriela V.

“Înainte să vin la curs nu credeam că o să-mi depăşească aşteptările. Bravo Nicoletei, care chiar dacă nu e la primul curs, ne-a vorbit cu entuziasm şi dedicaţie de fiecare dată, din prima până în ultima zi la orice oră. Georgianei îi mulţumesc pentru bună dispoziţie şi povestioarele împărtăşite cu noi. De cheasecake nu vreau să pomenesc că mi se face pofta – te pup Anca şi promit să nu mai plâng. Am învăţat multe în aceste 4 zile de curs şi o să-l recomand cu mare drag tuturor celor interesaţi. ”
R.

Vă mulţumim şi ne bucurăm că acest curs vă este util!

Echipa Vreau să fi stewardesă pregătește persoanele care își doresc să treacă de interviul de angajare și să ajungă însoțitori de bord. Verifică pagina de cursuri si evenimente și vezi când are loc următorul curs.

Georgiana Ene avatar 80x80 Acest curs trebuie să devină un must have pentru toţi viitorii însoţitori de bord

About Georgiana Ene

Georgiana este co-fondator al proiectului Vreau să fiu Stewardesă, coordonează organizarea cursurilor și evenimentelor și are în grijă imaginea și buna funcționare a site-ului. Are o experiență de peste 10 ani în jurnalism, marketing și comunicare.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.