Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

pattern short Curs de stewardese
Înscrieri disponibile pentru:
20-25 iulie; 16-19 septembrie
curs pregatitor grup feb 2019 Curs de stewardese

Ce presupune cursul

Centrul de training și recrutare Vreau să fiu stewardesă organizează lunar cursuri intensive de pregătire pentru însoțitori de bord. Oferim un program intensiv de pregătire în care cursanții noștri învață alături de traineri cu vastă experiență în aviație cum să treacă cu succes de interviul cu orice companie aeriană.

 

Cursul te pregătește să treci cu succes de interviul cu orice companie aeriană, atât europeană, cât și arabă și se adresează femeilor și bărbaților ce își doresc să obțină jobul de însoțitor de bord.

Ce înveți?

 • Afli cum se desfășoară interviurile cu companii aeriene arabe și europene
 • Înveți cum trebuie să te prezinţi în fața recrutorilor
 • Înveți cum să îţi construieşti o prezentare personală care să impresioneze
 • Exersezi toate probele din cadrul interviului cu companii aeriene arabe și europene până când le stăpânești foarte bine
 • Înveți cum trebuie să reacţionezi în anumite situații în care esti pus cadrul interviului pentru jobul de însoțitor de bord
 • Exersezi testele de limba engleză care se dau la interviul de angajare ca însoțitor de bord
 • Exersezi interviul final - o probă de care te vei lovi la toate interviurile de angajare pentru acestă meserie
 • Înveți ce trebuie să conțină CV-ul tău astfel încât să te reprezinte
 • În cadrul cursului realizăm fotografiile profesionale de care ai nevoie la interviul de angajare
 • CV-ul fiecărui cursant este verificat, corectat și editat de specialiștii noștri
 • Îți facem cadou 2 cărți despre interviurile în aviație
 • Workshop cu un specialist HR cu experiență în recrutare însoțitori de bord despre cum trebuie sa iti scrii CV-ul ca sa te reprezinte
 • Sesiune individuală de coaching cu echipa Vreau să fiu stewardesă

Cursul este pentru tine dacă:

 • Vrei să fii pregătit pentru toate interviurile organizate de marile companii aeriene arabe și europene
 • Vrei să exersezi fiecare probă de la interviu până o stăpânești foarte bine
 • Ai mai participat la recrutări și nu știi de ce nu ai fost selectat/ă
 • Vrei să fii sigur că ai CV-ul și fotografiile impecabile
 • Vrei să afli cum gândește un recrutor și ce așteptări are de la candidați
 • Vrei să exersezi limba engleză
 • Vrei să primești un feedback real

Înscrierea la curs:

Pasul 1, Înregistrează-te

Completează formularul de participare ca să te înscrii la curs.

Taxa de participare

Pasul 2, Rezervă și achită

PREȚ: 1900 lei

AVANS: 500 lei

Îți poți rezerva locul la curs dacă plăteşti un avans de 500 lei, urmând ca până la începutul cursului să achiţi restul taxei de participare, sau dacă plătești integral taxa de curs.

Important:

 • Avansul de 500 lei reprezintă garanția fermă că locul va fi rezervat până la începerea cursului. Dacă, din diverse motive, nu mai poți ajunge la curs, garanția NU se returnează.
 • Dacă nu ajungi la curs, dar ne anunți cu 5 zile înainte de începerea cursului, avansul se reportează pentru unul dintre următoarele 2 cursuri organizate de Vreau să fiu stewardesă. În cazul în care nu ne anunți, avansul nu se reportează.

Modalitate de plată

1. ONLINE

Plata se poate face online, cu cardul. Selecteaza tipul de plată de mai jos (avans sau plata integrală) și în maxim 48 de ore îți trimitem confirmarea plății pe e-mail.

2. VIRAMENT BANCAR

Plata se poate face si prin virament bancar pentru: Alternative Media Invest SRL, CONT: RO94INGB0000999909773909, CUI 36862350, deschis la ING Bank.

Pentru informaţii suplimentare despre curs, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0736657766 în intervalul luni – vineri, între orele 10 – 18, sau pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

*Numărul de telefon este strict dedicat persoanelor care au întrebări referitoare la cursurile și evenimentele marca Vreau să fiu stewardesă. Pentru întrebări referitoare la interviuri sau meseria de stewardesă vă rog să ne scrieți pe e-mail.

Taxa de participare include

TRAINING

4 zile de curs intensiv în care te pregătim pentru interviurile cu cele mai importante companii aeriene din lume.

WORKSHOP HR

Un recrutor te învață cum să îți personalizezi CV-ul în funcție de experiența și aptitudinile tale.

COACHING INDIVIDUAL

Fiecare cursant beneficiază de întreaga atenție a echipei, așa că ne asigurăm ca ai înteles totul foarte bine.

FOTOGRAFII

Fiecare cursant primește cele mai bune fotografii pentru mapa de interviu.

CV PERFECT

Îți aratăm cum trebuie să fie CV-ul perfect, îl edităm și îl corectăm.

CADOU

Îți oferim cadou cărţi în format e-book despre viața însoțitorilor de bord

COFFEE-BREAKS

Asigurăm cafea, ceai, apă și sucuri pe durata cursului.

CONSULTANȚĂ

Suntem în permanență alături de cursanți până la obținerea jobului.

Pasul 3, Confirmare: După ce ai plătit, primești un e-mail cu confirmarea locului. Verifică și în căsuța de spam. Urmează să ne cunoaștem la Cursul pregătitor pentru interviul la o companie aeriană.

 

Pasul 4, Zbori: De la Cursul pregătitor pentru interviul la companie aeriană pleci pregătit să zbori. Curând te vei alatura cursanților noștri care și-au primit aripile.

Despre noi

Platforma Vreau să fiu stewardesă s-a lansat în 2013, fiind primul site din România dedicat carierei de însoțitor de bord. De atunci și până acum am pregătit peste 2500 de candidați pentru jobul de însoțitor de bord și am organizat peste 140 de cursuri în România, Republica Moldova, Italia și Serbia.

Suntem mândri că 80% dintre cursanții noștri trec cu succes interviul de angajare la o companie aeriană și mulți dintre ei au ajuns să facă o carieră frumoasă în aviație. Mare parte din cursanții noștri se numără printre însoțitorii de bord ai unor companii precum Emirates, Qatar Airways, Etihad Airways, British Airways, Flydubai, Smartlynx, Eurowings, Wizz Air, Ryanair etc. Citește mai mult despre noi aici.

Cursanții care s-au angajat ne spun povestea lor

Oana - fostă cursantă, actuală stewardesă Gulf Air
oana gulf air 300x200 Curs de stewardese

Oana e o inspirație, un model de urmat și un om cu inima mare pe care e bine să îl ai mereu în preajmă. Când a venit la noi la curs, a fost dragoste la prima vedere, dacă mi-e îngăduit să spun așa. Ne-am simpatizat reciproc încă din primul moment, iar chimia dintre noi a dat naștere unei prietenii frumoase după curs. Citește povestea Oanei.

Alexandra - fostă cursantă, actuală stewardesă Emirates
%name Curs de stewardese

Alexandra Drăgan, fosta noastră cursantă și viitoare stewardesă Emirates, povestește etapele pe care le-a parcurs pentru a obține aripile mult dorite! Mereu cu un zâmbet cald pe chip și cu o atitudine pozitivă, Alexandra a știut că destinul ei este să fie printre nori, iar acum urmează să zboare pentru cea mai râvnită companie din Orient! Citește povestea Alexandrei.

Andreea - fostă cursantă, acum stewardesă Qatar Airways
andreea bundea qatar e1566969319151 300x200 Curs de stewardese

Cred că microbul în cazul meu a constat în aventură și dorință de nou, care a început acolo, pe celălalt continent și s-a materializat în această oportunitate. Nu am visat niciodată la a lucra ca însoțitor de bord, însă cred că Universul a visat pentru mine, deoarece nu mi-a fost necesară decât o primăvară să îmi dau seama că asta e ceea ce vreau să fac mai departe. Citește povestea Andreei

Mirela - fostă cursantă, actuală stewardesă la Emirates
mirela turcu emirates 2 300x200 Curs de stewardese

Când am văzut cele aproximativ 400 de fete aranjate și gata de interviu mi-am pierdut din entuziasm. Dar am reușit să mă adun și să mă concetrez suficient încât să trec cu bine de toate probele. Emoțiile erau foarte mari în momentul în care se afișau listele cu candidații care treceau mai departe, aveam impresia că dau examenul de bacalaureat a doua oară. Citește povestea Mirelei