[bgsection pex_attr_imageopacity=”0.8″ pex_attr_bgimagestyle=”parallax-scroll” pex_attr_image=”16346″ pex_attr_bgcolor=”#000000″]

Cursul pregătitor va avea loc la București în următoarele perioade:
 • 12 – 15 septembrie
 • 19 – 22 septembrie
[/bgsection]

Despre curs

Vreau să fiu stewardesă organizează Cursul pregătitor pentru interviul la o companie aeriană, un curs intensiv dedicat persoanelor care vor să obțină un job de însoțitor de bord.

Cursul pregătitor pentru interviul la o companie aeriană pune accent atât pe pregătirea pentru interviurile cu companii aeriene arabe (Emirates, Etihad Airways, Qatar Airways, Oman Air, Flynas, Flydubai, Royal Jordanian, Gulf Air), cât și companii aeriene europene (Wizz Air, Ryanair, Primera Air, Easy Jet, Vueling, British Airways etc) și se adresează femeilor și bărbaților ce își doresc să obțină jobul de însoțitor de bord.

Cursul este unul complex, se desfăşoară în limba engleză și durează 4 zile, 8 – 10 ore zilnic.

Primul Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană a fost organizat pe 19 februarie 2014, fiind primul curs din România dedicat viitorilor însoțitori de bord. 80% dintre absolvenții acestui curs lucrează astăzi pentru mari companii aeriene.

Ce înveți la curs?
 • Afli cum se desfășoară interviurile cu companii aeriene arabe și europene
 • Înveți cum trebuie să te prezinţi în fața recrutorilor
 • Înveți cum să îţi construieşti o prezentare personală care să impresioneze
 • Exersezi toate probele din cadrul interviului cu companii aeriene arabe și europene până când le stăpânești foarte bine
 • Înveți cum trebuie să reacţionezi în anumite situații în care esti pus cadrul interviului pentru jobul de însoțitor de bord
 • Exersezi testele de limba engleză care se dau la interviul de angajare ca însoțitor de bord
 • Exersezi interviul final - o probă de care te vei lovi la toate interviurile de angajare pentru acestă meserie
 • Înveți ce trebuie să conțină CV-ul tău astfel încât să te reprezinte
 • În cadrul cursului realizăm fotografiile profesionale de care ai nevoie la interviul de angajare
 • CV-ul fiecărui cursant este verificat şi corectat
 • Îți facem cadou 2 cărți despre interviurile în aviație
 • Workshop cu un specialist HR cu experiență în recrutare însoțitori de bord despre cum trebuie sa iti scrii CV-ul ca sa te reprezinte
 • Sesiune individuală de coaching cu echipa Vreau să fiu stewardesă
Cursul este pentru tine dacă:
 • Vrei să fii pregătit pentru toate interviurile organizate de marile companii aeriene arabe și europene
 • Vrei să exersezi fiecare probă de la interviu până o stăpânești foarte bine
 • Ai mai participat la recrutări și nu știi de ce nu ai fost selectat/ă
 • Vrei să fii sigur că ai CV-ul si fotografiile impecabile
 • Vrei să afli cum gândește un recrutor
 • Vrei să exersezi limba engleză
 • Vrei să primești un feedback real
Înscrierea la curs

Pasul 1, Înregistrează-te: Completează formularul de participare ca să te înscrii la curs.

Taxa de participare

PREȚ ÎNTREG: 1500 lei

AVANS: 500 lei

 • Îţi poţi rezerva locul dacă plăteşti în avans 500 lei, urmând ca până la momentul începerii cursului să achiţi restul taxei de participare.

  NOTE:

  • Avansul de 500 lei reprezintă garanția fermă că locul va fi rezervat până la începerea cursului. Dacă, din diverse motive, nu mai poți ajunge la curs, garanția NU se returnează.
  • Dacă nu ajungi la curs, dar ne anunți cu 5 zile înainte de începerea cursului, avansul se reportează pentru unul dintre urmatoarele 2 cursuri organizate de Vreau să fiu stewardesă.
Modalitate de plată

Pasul 2, Rezervă și achită: Îți poți rezerva locul la curs dacă plăteşti un avans de 500 lei, urmând ca până la începutul cursului să achiţi restul taxei de participare sau dacă plătești integral taxa de curs.

 • ONLINE

Plata se poate face online, cu cardul. Selecteaza tipul de plată de mai jos (avans sau plata integrală) și în maxim 48 de ore îți trimitem confirmarea plății pe e-mail.

 • VIRAMENT BANCAR

Plata se poate face si prin virament bancar pentru: SC Papion MEDIA SRL, CONT: RO87INGB0000999903930464, deschis la ING Bank.

Pentru informaţii suplimentare despre curs, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0726924847 în intervalul luni – vineri, între orele 10 – 18) sau pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

*Numărul de telefon este strict dedicat persoanelor care au întrebări referitoare la cursurile și evenimentele marca Vreau să fiu stewardesă. Pentru întrebări referitoare la interviuri sau meseria de stewardesă vă rog să ne scrieți pe e-mail.

Taxa de participare include:
TRAINING

4 zile de curs intensiv în care te pregătim pentru interviurile cu cele mai importante companii aeriene din lume.

WORKSHOP HR

Un recrutor te învață cum să îți personalizezi CV-ul în funcție de experiența și aptitudinile tale.

COACHING INDIVIDUAL

Fiecare cursant beneficiază de întreaga atenție a echipei, așa că ne asigurăm ca ai înteles totul foarte bine.

FOTOGRAFII

Fiecare cursant primește cele mai bune fotografii pentru mapa de interviu.

CV PERFECT

Îți aratăm cum trebuie să fie CV-ul perfect, îl edităm și îl corectăm.

CADOU

Îți oferim cadou cărţi în format e-book despre viața însoțitorilor de bord

COFFEE-BREAKS

Asigurăm cafea, ceai, apă și sucuri pe durata cursului.

CONSULTANȚĂ

Suntem în permanență alături de cursanți până la obținerea jobului.

Pasul 3, Confirmare: După ce ai plătit, primești un e-mail cu confirmarea locului. Verifică și în căsuța de spam. Urmează să ne cunoaștem la Cursul pregătitor pentru interviul la o companie aeriană.

Pasul 4, Zbori: De la Cursul pregătitor pentru interviul la companie aeriană pleci pregătit să zbori. Curând te vei alatura cursanților noștri care și-au primit aripile.

Voi cu adevărat oferiți aripi. Deși în cea mai mare parte aveam informația de care aveam nevoie, cursurile voastre m-au ajutat să-mi structurez această informație într-un mod care să nu mă copleșească, ci din contră, care să-mi dea încredere și curaj.
tania stewardesa emirates e1463920714759 150x150 Curs de stewardese

Tania

A urmat Cursul pregătitor pentru interviul la o companie aeriană, iar acum este stewardesă Emirates
MG 9027 450x300 Curs de stewardese
IMG 0040 450x300 Curs de stewardese

[pexyoutube pex_attr_src=”https://www.youtube.com/watch?v=aUnALUQMj9o”][/pexyoutube]

Zboară în jurul lumii

Ne bucurăm că în cei peste 5 ani de la primul nostru curs pregătitor (februarie 2014), cursanții Vreau să fiu stewardesă zboară în jurul lumii.

Regăsiți imagini cu o parte dintre ei în acest film tare drag nouă.

[pexyoutube pex_attr_src=”https://www.youtube.com/watch?v=aCtTzybrFzY”][/pexyoutube]

Despre Vreau să fiu stewardesă

Platforma Vreau să fiu stewardesă s-a lansat în 2013, fiind primul site din România dedicat carierei de însoțitor de bord. De atunci și până acum am pregătit mai bine de 1900 de candidați pentru jobul de însoțitor de bord și ma organizat peste 100 de cursuri în România, Republica Moldova, Italia și Serbia.

Suntem mândri că 80% dintre cursanții noștri trec cu succes interviul de angajare la o companie aeriană și mulți dintre ei au ajuns să facă o carieră frumoasă în aviație. Mare parte din cursanții noștri se numără printre însoțitorii de bord ai unor companii precum Emirates, Qatar Airways, Etihad Airways, British Airways, Flydubai, Primera Air, Smartlynx, Eurowings, Wizz Air, Ryanair etc. Citește mai mult despre noi aici.

Părerea cursanților despre Cursul pregătitor pentru interviul la o companie aeriană
[vc_tour interval=”0″]

Trebuie să recunosc faptul că, la început, eram puțin cam sceptică în legătură cu acest curs. Nu întelegeam de ce trebuie facut un curs pentru un simplu interviu și ce mă puteți învăța voi de atâția bani. Încă din prima zi mi-am schimbat radical părerea. Am avut ocazia să cunosc complexitatea acestui interviu și să descopăr micile detalii pe care lumea în general le ignoră, dar pe baza cărora un recrutor te poate accepta sau refuza.

Am avut onoarea să mă înconjor cu persoane ambițioase și motivate care m-au ajutat să îmi dau seama ce fel de persoană sunt cu adevărat atunci când reacționez intuitiv. Exercițiile de grup m-au ajutat să realizez unde greșesc în gândirea și acțiunile mele și cum pot corecta asta.

Cel mai mult la acest curs mi-au plăcut lecțiile de viață pe care le-am putut învăța. Ați reușit să mă faceți să îmi observ calități și defecte de care nu eram conștientă sau pe care le ignoram. M-ați reînvățat să zâmbesc și să mă redeschid față de oameni noi. Datorită poveștilor și sfaturilor voastre mi-am recăpatat încrederea și stăpânirea de sine.

Andreea G.

Sincer, înainte să mă prezint la curs am fost puțin sceptică pentru că aveam impresia că nu aveți ce să-mi oferiți mai mult decât informațiile regăsite pe diverse site-uri. Insă, prejudecățile mele au început să dispară imediat ce trainerul ne-a introdus în lumea însoțitorilor de bord. Dacă am pornit cu teamă, emoție și prejudecăți, după 4 zile m-am transformat complet. Chiar și în momentul de față sunt uimită de câte lucruri interesante am putut învăța.

Ne-ați pus în fața situațiilor reale, ne-ați învățat că și cele mai mici lucruri, unele aparent fără importanță, pot cântări destul de greu în fața recrutorilor. Și, nu în ultimul rând, ne-ați oferit pontul magic în ceea ce privește imaginea impecabilă cu care trebuie să ne prezentăm la un interviu. Sunteți niște persoane excepționale care ne aduc mai aproape de visul nostru: să zburăm!

Sorina C.

Trainerul este o persoană minunată, calmă, răbdătoare și foarte explicită. Experiența de la Qatar pe care ne-a împărtășit-o a fost extrem de bine-primită. Așa am aflat totul despre companiile aeriene arabe, ce să fac, ce să nu fac atunci când voi fi acceptată de una dintre ele!! Pentru mine, cele 4 zile intensive de curs mi-au fost de mare ajutor. În acest fel am aflat foarte multe informații în legătură cu jobul pe care mi-l doresc, informații care îmi vor fi de mare folos nu numai la interviurile de recrutare ci și in continuare, în cazul în care voi fi aleasă de o companie aeriană!

Multumesc Anca, Georgiana și Nicoleta pentru timpul și informațiile utile furnizate!! L-am recomandat deja unor prietene care, de asemenea, iși doresc o carieră în acest domeniu.

Multumesc fetelor pentru cele 4 zile minunate de curs! Prin intermediul acestuia am aflat tot ce mă interesa în legatură cu jobul meu de vis!

Roxana C.

Sunteți niște persoane deosebite, iar faptul că ați demarat acest proiect curajos spune foarte multe lucruri despre voi. Puneți pasiune și suflet în tot ceea ce faceți, iar asta se vede în fiecare acțiune pe care o intreprindeți.  Consider că acest curs este foarte util pentru oricine își dorește să devină însoțitor de bord și cred din tot sufletul că mă va ajuta pe viitor, atât la interviurile din domeniul aviației, cât și în celelalte domenii.

Mi s-a părut un curs genial, unul care își merită toți banii și tot timpul. Au fost 4 zile intensive, fiecare zi a avut farmecul ei și s-a deosebit de cealaltă. M-a impresionat foarte mult să descopăr povestea fiecărui însoțitor de bord pe care am avut norocul să îl intâlnim la acest curs. Mă bucur că am cunoscut atâtea persoane minunate, am avut parte de niște colegi extraordinari, fiecare cu experiențe diferite.

Mă simt mai sigură pe mine, am mai multă încredere în mine și zâmbesc mai mult găndindu-mă la ce ne sfătuia trainerul oră de oră. Anca si Georgiana au pus tot sufletul în acest curs. Felicitări. Keep up the good work. A fost cea mai bună investiție a mea din ultima perioadă.

Alina D.

Când am auzit despre acest curs am zis că trebuie neapărat să-l fac, deși nu aveam nicio idee despre ce este vorba. Pregătire pentru interviul la o companie aeriană suna puțin pompos și m-am întrebat ce pot învăța acolo? De ce trebuie să plătesc atât? Eram puțin sceptică și nu știam dacă mă va ajuta sau nu acest curs, dar simțeam că trebuie să-l fac.

Nu îmi mai exersasem engleza de multă vreme, mă gândeam că nu voi fi suficient de bună, că nu mă voi încadra în peisaj și că voi da numai peste fițoși, dar totuși aveam nevoie de părerea unor profesioniști să-mi zică în față dacă am sau nu o șansă pentru a fi însoțitor de bord. Așa că mi-am luat inima în dinți și am plecat spre București.

Am descoperit încă din prima zi un grup de oameni calzi și minunați de la care am învățat lucruri noi despre aviație, despre cerințele companiilor aeriene și despre ce se întâmplă la un interviu.

Recomand cu încredere acest curs viitorilor însoțitori de bord și mă bucur că am avut onoarea să cunosc adevarați profesioniști. Au fost doar 4 zile de curs, dar aceste câteva zile m-au făcut să-mi reanalizez prioritatile și să-mi dau seama cu adevărat ce vreau. Am petrecut clipe minunate și de neuitat, am legat prietenii frumoase.

Lăcrămioara S.

Recunosc că primele 2 zile am fost dezamăgită și totodată pierdută în spațiu. O să vă întrebați “De ce”?

Unul dintre motive și totodată greșeala a fost să cred că acest job ar fi un joc sau ceva floare la ureche. Nu este deloc așa, ba din contră, trebuie să muncești mult și să te autodepășești în fiecare zi câte puțin, iar toate astea le-am învățat când am venit la voi.

Am învățat că trebuie să am mai multă încredere în mine, să ofer atunci când primesc, să nu mă dau bătută și să lupt pentru ce vreau în viață, fie că îmi doresc să devin o stewardesă sau orice altceva.

Vă spun cu dragă inimă că ați fost minunate, grațioase și în acelați timp foarte explicite (am înteles perfect fiecare cuvințel spus de voi).

Recomand tuturor să vină la voi pentru că sunteți ca niște mici magicieni, transformați oamenii în numai 4 zile!

Denisa F.

Cursul acesta m-a schimbat total. Am înteles încă din prima zi unde am greșit la interviurile anterioare și m-a ambiționat să-mi focusez toata energia asupra acestui job, tocmai pentru că imi doresc să fiu stewardesă încă de când eram puștoaică!

Încrederea pe care o am acum în mine m-a impulsionat să-mi fac o carieră în acest domeniu, iar fetelor le datorez totul!

Cristina R.

[/vc_tour]
Raluca - fostă cursantă, actuală stewardesă la Qatar Aiways
raluca 300x200 Curs de stewardese

In a treia zi de curs, cei de la Qatar Airways au anunțat că o să vină să recruteze în Romania. Mi-o amintesc și acum pe Anca, ne-a întrerupt timid din curs și ne-a spus “the big news”. Mai mult de 10 minute a fost agitație în sală, se simțea în aer emoție și neliniște, nerăbdare. Acum parcă toată lumea era și mai concentrată. Citește povestea Ralucăi

Adi - fost cursant, actual însoțitor de bord la Emirates
Adi Emirates e1474634857922 300x200 Curs de stewardese

Și pentru că lucrurile bune vin pentru cei care știu să le aștepte, anul acesta Adi a mers la interviul Emirates de la București, a trecut de toate probele și la începutul lunii mai a zburat spre Dubai alături de o altă cursantă Vreau să fiu Stewardesă care urmează să îi fie colegă.  Citește povestea lui Adi

Andrada - fostă cursantă, actuală stewardesă la Etihad Airways
andrada scurtu etihad 300x200 Curs de stewardese

Vă mulțumesc că ați fost primul pas în îndeplinirea visului pe care l-am avut! Nu vreau să vă zic de câte ori îmi dădeau lacrimile când mă uităm după avioane pe cer și cât de mult mi-am dorit să ajung aici. Simțeam dorința de a-mi face o carieră în aviație în fiecare os din corp. Citește povestea Andradei

Gabriela - fostă cursantă, actuală stewardesă Ryanair
stewardesa ryanair 300x200 Curs de stewardese

Tot ce am învățat la curs mi-a fost de ajutor. Am învățat cum să mă prezint la interviu, am primit informații despre experiența unei stewardese, am pus în practică multe situații pe care le poți întâlni într-un interviu. Am primit sfaturi personalizate în funcție de performanța fiecărui participant, am învățat să îmi structurez cv-ul astfel încât să punctez ceea ce este important.  Citește povestea Gabrielei