Curs de pregătire pentru interviul Emirates – 9 octombrie, București

Echipa Vreau să fiu Stewardesă organizează pe 9 octombrie o zi intensivă de pregătire pentru interviul Emirates de la București. Ți-am pregătit un curs complex, aplicat, care te va pune față în față cu toate probele de la recrutarea organizată de Emirates.

Ce vei învăța la curs:

  • care sunt etapele interviului: prin ce probe vei trece la interviu, cum trebuie să acționezi ca să câștigi încrederea recrutorilor si, mai ales, ce anume sa NU faci.
  • simulăm alături de cursanții noștri toate probele interviului: prezentare personală, jocuri de grup, teste scrise de limba engleză, role-plays, întrebările de la interviul final
  • oferim feedback individual astfel încât să putem corecta împreună eventuale erori în abordarea probelor, erori care te pot scoate din cursa pentru jobul mult dorit
  • afli tot ce trebuie să știi despre Emirates viața în Dubai, regulilele companiei, beneficiile de care vei avea parte, tipul de aeronave pe care vei lucra, destinațiile unde zboară compania, ierarhia din aeronavă și care sunt posibilitățile de avansare.
  • Grooming session: trainerii noștri se vor ocupa de imaginea ta, de modul în care trebuie să te îmbraci la interviu, ce coafură să alegi, ce machiaj e cel mai potrivit. Vei primi feedback individual referitor la ținuta pe care vrei să o porți la interviu, astfel încât în ziua recrutarii să te prezinți impecabil

Practic, la curs, fiecare cursant are oportunitatea să învețe ce înseamnă o prezentare personală de succes, ce trebuie să facă la jocurile de grup, cum arată un test scris de limba engleză și care sunt cele mai frecvente întrebări care pot apărea la interviul final.

De ce să alegi Vreau să fiu Stewardesă?

Echipa Vreau să fiu Stewardesă are o experiență de peste  2 ani de zile în pregătirea viitorilor însoțitori de bord pentru interviu. Din 2013 și până în prezent, am organizat peste 40 de cursuri de pregatire și am avut peste 750 de cursanți. 80% dintre cursanții noștri lucrează în prezent pentru mari companii aeriene precum: Etihad Airways, Qatar Airways, Flydubai, Oman Air, Wizz Air, Ryanair, Lufthansa, Vueling, EasyJet, Flynas si Gulf Air. Poveșile multora dintre ei pot fi citite în această secțiune.

În acest moment, avem deja 12 cursanți care în ultimele patru luni au reușit să treacă de toate probele de la interviul Emirates, in urma pregatirii alături de echipa noastră.

Mai multe detalii despre curs și modalitatea de înscriere găsiți aici. 

Vă așteptăm cu mare drag!

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Curs de pregătire pentru interviul Emirates   9 octombrie, București

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.