“În două zile am aflat ce alții nu pot afla într-o viață” – Ce spun cursanții de la Chișinău despre cursurile Vreau să fiu Stewardesă

Ne bucurăm enorm de fiecare dată când avem ocazia să organizăm un curs Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău și asta pentru că mereu am fost întâmpinate cu multă căldură și deschidere de către cititorii noștri. Iar feedback-ul primit după fiecare training din Republica Moldova a fost unul din motivele care ne determină să revenim periodic aici.

Dacă adăugăm și numărul important de cursanți care și-au primit aripile și azi zboară pentru mari companii aeriene, obligatoriu ne întoarcem la Chișinău, căci există extrem de mulți tineri cu potențial care au șansă să își dezvolte o carieră în domeniu. Iată mai jos o parte din opiniile celor care au participat în trecut unul din cursurile noastre la Chișinău. 

“A fost o plăcere pentru mine să particip la cursul Vreau să fiu Stewardesă. În două zile am aflat ce alții nu pot afla într-o viață. Acum înțeleg că a fost cea mai bună alegere pentru a face primul pas în domeniul aviației. Am aflat tot ce ne așteaptă în viitorul apropiat. A fost o plăcere să întâlnesc această echipă. Vreau să vă mulțumesc enorm pentru toată îndrumarea și vreau să vă urez mult succes în continuare și abia aștept să vă trimit poză îmbrăcat în uniforma de însoțitor de bord.

curs chisinau 300x225 În două zile am aflat ce alții nu pot afla într o viață   Ce spun cursanții de la Chișinău despre cursurile Vreau să fiu Stewardesă

Cu drag,

John”

“Vreau să mulțumesc echipei Vreau să fiu Stewardesă pentru aceste două zile minunate, pline de căldură și cunoștințe noi. A fost cel mai relaxant și plăcut curs de până acum. Nu regret acei 2.000 de km făcuți pentru a ajunge la voi.

Maria”

 

curs chisinau 2 300x225 În două zile am aflat ce alții nu pot afla într o viață   Ce spun cursanții de la Chișinău despre cursurile Vreau să fiu Stewardesă

“Să vin la cursul acesta a fost cea mai bună alegere. Așa am înțeles cât de importantă e comunicarea și implicarea în exercițiile de grup. Am acumulat foarte multe cunoștințe în aceste două zile și vă mulțumesc tare mult!

Vă îmbrățișez cu drag!

Tatiana”

 

 

“Mulțumesc din suflet echipei Vreau să fiu Stewardesă pentru grija, perseverența și răbdarea de care au dat dovadă. Nu credeam că într-un timp atât de scurt este posibil să avansezi atât de mult. Am reușit datorită vouă și pentru asta vă mulțumesc!

Sunteți superbi!

curs chisinau 1 300x225 În două zile am aflat ce alții nu pot afla într o viață   Ce spun cursanții de la Chișinău despre cursurile Vreau să fiu Stewardesă

 

“Thank you a lot for your patience, your hard work and charisma!

It was a pleasure and an exceptional honour to be here this weekend and learn so many interesting, helpful and fascinating things about cabin crew’s life.

Thank you Rucsandra and Georgiana for this amazing opportunity.

I am thrilled to have you, beautiful women as role models and source of inspiration.

Much love from Chisinau,

Svetlana”

 

“Cursul Vreau să fiu Stewardesă a fost cel mai bun curs urmat vreodată deoarece m-a făcut să îmi văd visul meu din copilărie devenit realitate.

Vă îmbrățișez cu drag,

Cristina”

curs chisinau 4 1024x768 În două zile am aflat ce alții nu pot afla într o viață   Ce spun cursanții de la Chișinău despre cursurile Vreau să fiu Stewardesă

Te pregătim să treci cu succes de interviul cu orice companie aeriană:

1.Pregătește-ți engleza pentru interviul cu orice companie aeriană la cursul English for Cabin Crew. Un curs unic în România conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză, în care te ajutăm să comunici mai ușor, îți dezvoltăm vocabularul și tehnicile de public speaking, exersăm probele interviului și îți pregătim un CV perfect. Detalii și înscrieri aici.

2.Cursul de pregătire pentru însoțitori de bord te ajută să treci cu succes interviul la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

3.Pentru a aplica pentru un post de însoțitor de bord vei avea nevoie de un CV. Noi te putem ajuta prin a construi un CV personalizat care va face diferența în fața recrutorilor. Detalii aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.