stewardese Saudia

Cum s-a desfășurat interviul companiei Saudia la București

Pe 18 februarie, compania națională a Arabiei Saudite a venit să recruteze stewardese la București. Interviul din 18 februarie a reprezentat, de fapt, o preselecție organizată de firma de recrutare grecească care se ocupă de selecția de personal pentru Saudia. Interviul final, direct cu reprezentanții companiei aeriene, va avea loc în perioada 9-15 martie la București. La această etapă vor putea participa doar candidatele care vor fi selectate în urma preselecției din 18 februarie.

Probele interviului SAUDIA:

Ziua de interviu a început cu o scurtă prezentare a companiei, a vieții în Arabia Saudită, a academiei de training și a celor 2 orașe în care compania are baze: Ryadh și Jeddah. Aproximativ 100 de persoane au participat la interviu.

  • Măsurare greutate & înălțime

Fiecare candidată, în ordine alfabetică, a fost cântărită și măsurată, astfel încât recrutorii să se asigure că îndeplinește cerințele impuse de companie. (să atingi cu mâna 212 cm, ridicată pe vârfuri)

  • Test de engleză

După ce toate candidatele au fost cântărite, a urmat testul scris de engleză. Un test de nivel mediu, cu întrebări de tip grilă și spații goale ce trebuiau completate cu cuvinte.

  • Verificare documente și o scurtă discuție în limba engleză
După testul de engleză, recrutorii au chemat fiecare candidată, tot în ordine alfabetică, pentru a aduce documentele solicitate, timp în care au adresat diverse întrebări, pentru a testa nivelul de fluență în limba engleză. Au fost 3 persoane în echipa de recrutare : 2 greci și o româncă, fostă însoțitoare de bord SAUDIA.
La final, recrutorii au anunțat că în zilele următoare vor trimite emailuri cu răspuns pozitiv sau negativ celor care au participat, iar interviul va avea loc în perioada 9-15 martie la București cu 4 reprezentanți ai companiei SAUDIA.
Mult succes tuturor!
Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. 

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.