Cum s-a desfășurat interviul Primera Air de la București – februarie 2017

Compania aeriană scandinavă Primera Air a organizat pe 1 februarie o sesiune de recrutare însoțitori de bord de tip Open Day la București. La interviu au participat aproximativ 70-80 de persoane, iar până la finalul recrutării au rămas 30 de candidați.

Probe interviu Primera Air
  • test de engleză

Interviul a început cu testul de limba engleză. A durat o oră și a inclus o probă de listening, eseu (descrierea unei imagini), întrebări de tip grilă din vocabular și gramatică.

  • joc de grup 

candidații au primit un cuvânt care descria un obiect (hair spray with glitter) pentru care trebuiau să găsească un nume și să vorbească despre el. După proba de grup au rămas 30 de candiați.

  • interviu final

Cei 30 de candidați rămași în urma primelor probe au susținut un interviu față în față cu recrutorii. Întrebările puse de recrutori s-au axat pe informațiile din CV-urile candidaților și pe motivele pentru care își doresc să fie însoțitori de bord.

Candidații vor primi un răspuns oficial luni.

Training & contract

Trainingul urmează să înceapă pe 13 februarie. Partea teoretică se face la București în perioada 13 februarie – 7 martie, iar partea practică între 20 februarie – 2 martie la Riga. Se asigură cazare și transport pe toată durata trainingului.

Contractul este pe o durată determinată de 6 luni. Se lucreazaă 2 luni cu 2 săptămâni pauză.

Conform informațiilor furnizate de recrutori, compania caută însoțitori de bord pentru 4 avioane. Cel mai probabil vor fi angajate aproximativ 20 de persoane.

Multă baftă, să zburați!

*însoțitoarele de bord Primera Air din fotografia de mai sus sunt foste cursante Vreau să fiu Stewardesă

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.