Cum s-a desfășurat interviul Gulf Air de la București – februarie 2020

Pe 8 februarie 2020 ne-am ocupat, împreună cu firma de recrutare MECCTI, de organizarea recrutării Gulf Air de la București. Compania națională a Bahrainului a venit la București să recruteze stewardese cu vârsta între 21 și 30 de ani, de minim 160cm înălțime, dispuse să se relocheze în Orient și să poarte cu mândrie uniforma turcoaz-gri a companiei aeriene.%name Cum s a desfășurat interviul Gulf Air de la București  februarie 2020

58 de candidate s-au prezentat la interviul care a avut loc la Hotel Ramada Plaza din București, unde 2 recrutoare ale companiei din Bahrain s-au ocupat de întregul proces de selecție. La recrutare au participat candidate atât din România, cât și din Serbia și un grup de fete venite tocmai din Coreea de Sud pentru interviu.

După prima zi de interviu, au rămas 13 finaliste care au trecut în ziua următoare și prin testul de înot susținut chiar la piscina hotelului. Toate lumea a trecut de testul de înot, așa că 13 candidate așteaptă în acest moment rezultate procesului de recrutare.%name Cum s a desfășurat interviul Gulf Air de la București  februarie 2020Iată cum a decurs interviul:

 1. Întregistrarea candidatelor: fiecare candidată a fost întregistrată de echipa noastră & Meccti, primind un număr de identificare pe care l-au folosit pe toată durată interviului
 2. Grooming & height check: candidatele au intrat rând pe rând, câte 2, în sala de interviu, unde recrutoarele le măsurau, cântăreau și verificau tatuajele & cicatricile. Anumitor candidate(mai ales cele care purtau dresuri închise la culoare) li s-a cerut să dea jos dresurile pentru o verificare mai atentă. Din 58 de candidate, au rămas doar 20 după grooming
 3. English test – de dificultate medie, în urma căruia au rămas 18 fete
 4. Exercițiu de grup – cele 18 candidate au fost împărțite în 2 echipe, așezate în cerc  și au avut de rezolvat împreună o sarcină dată de recrutori. În cadrul acestei probe fiecare candidată a trebuit să dovedească o serie de calități importante pentru o viitoare stewardesă precum spirit de echipă, atenție la detalii, creativitate și diplomație. 13 fete au trecut de această probă
 5. Interviu final – a constat într-o discuție cu recrutoarele pe întrebări standard despre jobul de însoțitor de bord, compania Gulf Air și CV-ul fiecărei aplicante.
 6. Proba de înot – a doua zi, duminică dimineața, cele 13 candidate au trecut prin proba de înot, la piscina hotelului, unde au trebuit să demonstreze că pot înot 50 de m fără vesta de salvare

%name Cum s a desfășurat interviul Gulf Air de la București  februarie 2020%name Cum s a desfășurat interviul Gulf Air de la București  februarie 2020Ne bucurăm că am putut facilita atât cursantelor Vreau să fiu Stewardesă, cât și celorlalte persoane care ne urmăresc site-ul și canalele de social media accesul la o recrutare a unei mari companii aeriene precum Gulf Air în România. Succes celor 13 finaliste!

Te pregătim să treci cu succes de interviul cu orice companie aeriană:

 

 • 1. Cursul de pregătire pentru însoțitori de bord te ajută să treci cu succes interviul la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

 

 •  2. Curs de perfecționare a limbii engleze: Pregătește-ți engleza pentru interviul cu orice companie aeriană la cursul English for Cabin Crew. Un curs unic în România conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză, în care te ajutăm să comunici mai ușor, îți dezvoltăm vocabularul și tehnicile de public speaking, exersăm probele interviului și îți pregătim un CV perfectDetalii și înscrieri aici.

 

 • 3. Cursuri la Madrid, Chișinău și Londra: Pentru cei aflați în afara țării organizăm în perioada următoare o serie de cursuri la Chișinău, Madrid și Londra. Consultă secțiunea noastră de cursuri și vezi ce ți se potrivește! 

 

 • 4. Pentru a aplica pentru un post de însoțitor de bord vei avea nevoie de un CV perfect. Noi te putem ajuta prin a construi un CV personalizat care va face diferența în fața recrutorilor. Detalii aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.