Cum s-a desfășurat interviul Emirates de la Craiova – martie 2019

Pe 22 martie, compania aeriană Emirates a recrutat pentru prima dată însoțitori de bord la Craiova. Interviul a început la ora 9 la Hotel Emma West 3*, unde 44 de candidați așteptau cu sufletul la gură să înceapă probele de interviu.

Interviul a fost susținut de către o singură recrutoare – Kavita, originară din India, aflată pentru prima dată în România. Din 44 de candidați prezenți, doar 6 au reușit să treacă de toate probele și să se califice în finală. Iată cum au decurs probele interviului Emirates:

  1. CV DROP: Candidații și-au trecut numele într-un tabel, au primit un număr fiecare și rând pe rând au mers să predea recrutoarei CV-ul și fotografia full-body. Fiecare din ei a răspuns la diferire întrebări puse de recrutoare, încercând să dovedască abilitățile necesare unui viitor însoțitor de bord Emirates. Nicio persoană nu a fost eliminată după CV DROP.
  2. Prima probă de echipă: Candidații au fost împărțiți în grupuri de câte 2, iar fiecar echipă a primit o fotografie cu o situație din avion (o stewardesă servind masa unor pasageri, un pasager care își face un selfie, o stewardesă și un copil etc). Pe spatele fotografiilor erau trecute o serie de întrebări orientative pentru candidați. La final, fiecare echipă trebuia să prezinte în fața tuturor fotografia primită și detaliile despre activitatea însoțitorului de bord. La această probă au fost eliminați 37 de candidați din totalul de 44, mergând mai departe doar 7.
  3. A doua probă de echipă: cei 7 candidați care au rămas la interviu au trecut la proba în care trebuie să dovedească că știu cum să lucreze într-un grup mai mare, pot comunica cu ușurință și lua decizii împreună rapid. Au primit o situație tot de la bordul avionului în care au fost nevoiți să ajungă împreună la cea mai bună soluție pentru pasageri. După această probă a fost eliminat un candidat.
  4. Testul de engleză, testul psihometric și interviul final: Toate aceste teste se susțin online, de către fiecare candidat. Testul de engleză și cel psihometric trebuie rezolvate în maxim 24 de ore de la finalizare probelor de interviu, iar interviurile finale au fost programate pentru următoarele zile.

Succes tuturor, să primiți cât mai repede mult așteptatul GOLDEN CALL. Felicitări cursantelor noastre care se află printre cei 76finaliști de la Craiova!

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.