Cum s-a desfășurat interviul Emirates de la București – ianuarie 2019

Pe 29 ianuarie, Emirates a revenit la București să recruteze însoțitori de bord. 143 de persoane s-au prezentat la interviul care a avut loc la Hotel Sheraton, însă doar 9 candidați (7 fete și 2 băieți) au reușit să o convingă pe recrutoarea Katherine din America că merită să îmbrace uniforma de însoțitor de bord Emirates. Interviul a avut exact aceleași probe și cel organizat duminică la Constanța.

Cum a decurs interviul:

  1. Înregistrarea candidaților și CV DROP: mai întâi, candidații au primit un link unde au trebuit să își introducă numele, adresa de email și numărul de telefon și ulterior fiecare din ei a avut ocazia să poarte o mică discuție cu recrutoarea și să își predea CV-ul. Întrebările puse de recrutoare au fost: “Ce job ai în prezent?”,  “De ce ai ales acel job?”, De ce vrei sa devii însoțitor de bord?” etc. Au rămas 64 de candidați după această probă.
  2. Primul joc de grup: recrutoarea i-a așezat pe candidații rămași într-un cerc și i-a anunțat că vor lucra în echipe de câte 2 persoane. Fiecare echipă a primit câte o poză cu o situație din avion, pe spatele căreia erau 4 întrebări orientative de care puteai ține cont în imp ce vorbeai despre ce aveai în respectiva imagine. Ambele persoane din grup trebuiau să vorbească la final. Doar 24 de candidați au mers mai departe.
  3. Al doilea joc de grup+role-play+ grooming: candidații au fost măsurați și verificați în ceea ce privește tatuajele și semnele distinctive și dacă au înălțimea minimă cerută de Emirates. Apoi, recrutoarea a format 2 grupuri de câte 12 candidați. Fiecare echipă a fost așezată în cerc și a avut ca task să rezolve o situație cu un pasager. Apoi, după ce au ajuns la o concluzie impreună, cei 12 candidați au fost împărțiți în echipe de câte 3 și li s-a cerut să joace un roleplay. La final, doar 9 persoane au reușit să treacă și de această probă.
  4. Testul de engleză, testul psihologic și interviul final: Toate acestea urmează să fie susținute online, de către fiecare candidat rămas în finală. Testul de engleză și cel psihologic se susțin azi, iar cel final pe 3 februarie.

Felicitări celor 9 finaliști, printre care se numără și cursanți Vreau să fiu Stewardesă!

Dacă vrei să lucrezi ca însoțitor de bord, vino la cursurile Vreau să fiu Stewardesăși vei beneficia de o pregătire completă pentru interviul cu ORICE companie aeriană. Traineri noștri te vor învăța tot ce ai de făcut pentru a trece cu succes de interviu. Iată cursurile pe care le avem programate în următoarele 2 luni:

  • 14-17 februarie 2019: cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă de 4 zile, la București (detalii aici)
  • 22-24 martie 2019: cursul English for Cabin Crew la București (detalii aici)
Anca Dumitrescu avatar 80x80 Cum s a desfășurat interviul Emirates de la București   ianuarie 2019

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.