Cum a fost la primul curs Vreau să fiu Stewardesă la Roma

M-am întors acasă de la Roma după aproape o săptămâna în care m-am îndrăgostit de oraș, de gelato cu fistic și de cursanții minunați de care am avut parte odată cu primul curs Vreau să fiu Stewardesă în Italia. Am avut o conexiune atât de bună cu ei pe toată durata cursului, încât într-un timp foarte scurt mi-au devenit extrem de dragi (recunosc, mi se întâmplă asta des în cadrul cursurilor noastre).

 Când am aterizat înapoi la București, mi-am dat seama cu Georgiana că, pe lângă bagaj, ne întoarcem acasă cu multă energie bună, idei noi și cu experiențe care te fac să îți iubești munca tot mai mult.

FullSizeRender 5 1024x768 Cum a fost la primul curs Vreau să fiu Stewardesă la Roma

După acest prim curs susținut la Roma, știu că acest oraș ne va deveni în curând a doua casă. În lunile următoare, Vreau să fiu Stewardesă se va extinde tot mai mult în Italia, țară în care vom începe să organizăm cursuri recurent. Ne-am propus să deschidem un centru permanent de pregătire la Roma, așa cum am făcut anul trecut la Chișinău, în Republica Moldova. Dar despre asta vă vom spune mai multe în lunile care vor veni. Până atunci, anunț cu drag că următorul curs Vreau să fiu Stewardesă la Roma va avea loc în perioada 8-9 octombrie.

La primul curs Vreau să fiu Stewardesă la Roma am avut cursanți din Italia, Belgia și Elveția. Timp de 2 zile, cursanții noștri au asimilat extrem de multe informații utile despre ceea ce înseamnă un interviu de succes, au învățat foarte multe prin practică (exersând probele de la interviuri și multe exerciții care să le pună în evidență creativitatea și spiritul de echipă), și-au îmbunătățit limba engleză și au învățat să aibă mai multă încredere în ei atunci când merg la interviu.

curs roma 1 Cum a fost la primul curs Vreau să fiu Stewardesă la Roma

La finalul cursului, atât mie, ca trainer, cât și lor, ne-a fost tuturor greu să luăm la revedere (cred că am făcut-o de vreo 4 ori până să plecăm); ne-am promis că ne revedem curând, iar până atunci păstrăm o legătura strânsă online. Încă o dată, Vreau să fiu Stewardesă ne ajută să împlinim visuri, să legăm prietenii frumoase, să oferim aripi peste tot în lume.

Feedback de la cursanții de la Roma

Cum a fost primul curs Vreau să fiu Stewardesă la Roma?

A fost incredibil, acesta ar fi răspunsul. Incredibil pentru că nu mi-aș fi imaginat niciodată că vom ajunge atât de departe, incredibil că oameni din atât de multe țări ne urmăresc, ne citesc și aleg să se pregătească alături de noi, incredibil că am reușit să facem un pas atât de mare și să câștigăm acest pariu de a începe să facem cursuri peste tot în Europa.

Și mai știți de ce e incredibil? Datorită oamenilor care zi de zi muncesc ca Vreau să fiu Stewardesă să fie un proiect tot mai bun. Datorită Georgianei, Nicoletei, Cristinei, Aidei și, mai nou, Anei, alături de care sunt sigură că pot muta munții din loc.

FullSizeRender 8 1024x768 Cum a fost la primul curs Vreau să fiu Stewardesă la Roma

Dragilor, nu uitați că cerul nu mai e demult limita. Puteți să visați cât de departe doriți voi, important este să luptați pentru asta!

 Să zburați!
Anca

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te pregătesc să lucrezi ca însoțitor de bord pentru marile companii aeriene. Alege să te pregătești alături de noi și să îți împlinești visul. Detalii despre următoarele noastre cursuri găsești aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Cum a fost la primul curs Vreau să fiu Stewardesă la Roma

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.