Cum a fost la interviul Primera Air de la București – martie 2018

Pe 3 martie, compania Primera Air s-a întors la București să recruteze însoțitori de bord. În jur de 50 de persoane au început ziua cu emoții la Hotelul Angelo din București, unde îi așteptau recrutorii firmei care se ocupă de selectarea însoțitorilor de bord pentru Primera Air.

Prezentarea companiei Primera Air și test de engleză 

Ziua a început cu o scurtă prezentare despre condițiile de muncă la Primera Air și beneficiile oferite de companie. Ulterior acestei prezentari, candidații au trecut printr-un test de engleză de tip Cambridge (inclusiv o probă de Listening și un scurt eseu în care candidații trebuiau să descrie o imagine).

Joc de grup

După acest test de engleză, o serie de persoane au plecat acasă, iar cei care au rămas în interviu au trecut la proba de grup. Recrutorii i-au împărțit în 4 echipe  și le-au dat ca task să găsească o strategie de promovare a următoarelor produse: 0%fat yogurt, glitter hair spray și sour cherry liqueur. 

Interviu final

Nimeni nu a fost eliminat după această probă, iar cei aproximativ 30 de finaliști au intrat, rând pe rând, la interviul final cu recrutorii. Întrebările puse au fost legate de experiența din CV, skilluri, informații despre Primera Air etc. Recrutorii le-au promis candidaților că până marți cel târziu vor afla răspunsul mult așteptat.

Primera Air are nevoie de 12 persoane și 5 rezerve, în cazul care cineva renunță pe parcurs. Trainingul ar urma sa înceapă chiar pe 19 martie, iar partea teoretică se va susține la București, în timp ce partea practică la Riga.

Felicitări tuturor finaliștilor. Le ținem pumnii cursanților noștri să primescă veștile bune cât mai curând!

*photo: Raluca, fostă cursantă Vreau să fiu Stewardesă, actuală stewardesă Primera Air

Vino la cursul English for Cabin Crew și pregătește-ți engleza pentru interviurile la mari companii aeriene. Te așteaptă un curs intensiv în care vei învăța vocabular specific de aviație, vei exersa probele de la interviuri, vei afla cum să îți controlezi emoțiile și cum să vorbești în public cât mai relaxat și creativ. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.