EasyJet recrutează însoțitori de bord pentru bazele sale din Europa

Compania aeriană EasyJet angajează însoțitori de bord fără experiență pentru o serie de baze din Europa, din următoarele țări: Olanda – Amsterdam, Franța – Bordeaux, Nantes, Nice, Lyon, Paris,( Orly și Charles de Gaulle ), Toulouse, Marea Britanie – Londra ( Luton, Gatwick, Stansted, Southend ), Bristol, Manchester, Italia – Milano Malpensa, Veneția, Germania – Berlin, Elveția – Geneva și Basel.

Read More

Cât câștigă un însoțitor de bord Emirates și ce beneficii oferă compania

După cum bine știți, în această lună, Emirates va organiza două sesiuni de recrutare de tip OPEN DAY la București și Cluj Napoca. Sute de candidați vor merge să își încerce norocul la una din cele mai mari companii aeriene din lume, motivați de perspectiva unui job care le oferă posibilitatea de a vedea lumea și un salariu cu mult peste media din România.

Probabil că toată lumea vrea să afle care este salariul unei stewardese/însoțitor de bord Emirates înainte de a merge la interviu, astfel încât să poată face o alegere în cunoștință de cauză:

Read More

SKYTRAX: Cele mai bune companii aeriene din lume în 2018

Singapore Airlines a fost numită compania aeriană numărul 1 din lume, detronând in acest an câștigătoarea de anul trecut, Qatar Airways.

Premiul de anul acesta al companiei Singapore Airlines este primul din 2008 și al patrulea în total, și vine după ce anul trecut compania ieșise pe locul secund in topul celor mai bune companii aeriene din lume, conform clasamentului Skytrax.

Read More

De la volei la nori: Povestea Mădălinei, stewardesă Wizz Air

Mădălina a riscat și a câștigat. Primul ei interviu la o companie aeriană a însemnat și prima ei reușită. Ca fostă voleibalistă, știe că perseverenta, ambiția și disciplina te conduc întotdeuna spre succes. Important e să vrei să îți urmezi visul, indiferent de greutățile care îți apar în cale. În curând va îmbrăca uniforma roz [...]
Read More

Ryanair recrutează însoțitori de bord în luna septembrie la București și Cluj Napoca

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, recrutează însoțitori de bord la București pe 04 septembrie și 26 septembrie , și la Cluj -Napoca pe 06 septembrie și 28 septembrie.Interviul este organizat de compania de recrutare Crewlink și este de tip Assessment Day, ceea ce înseamnă că trebuie să aplici online pentru a putea primi o invitație.

Read More