Cum a fost prima vizită Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău?

Weekendul trecut, echipa Vreau să fiu Stewardesă a fost pentru prima dată la Chișinău ca să își întâlnească cititorii. Vizita se datorează extinderii cursurilor Vreau să fiu Stewardesă în Moldova, începând cu luna noiembrie.

Astfel, am petrecut două zile în Republica Moldova, am organizat două întâlniri cu cititorii noștri și am avut parte de câteva apariții la televiziunile de aici.

Recunosc, a fost o mare bucurie să vedem căldura și deschiderea cu care am fost întâmpinați de oamenii din Republica Moldova și discuțiile interesante de care am avut parte despre meseria de stewardesă. În total, peste 100 de cititori au venit să ne cunoască și să se informeze în mod direct despre pașii pe care ar trebui să îi urmeze pentru a obține un job de însoțitor de bord și despre cum se pot înscrie la cursurile pregătitoare Vreau să fiu Stewardesă.

Vineri dimineața, la doar câteva ore de la sosirea la Chișinau, am fost invitate la emisiunea Realitatea Azi, moderată de Viorica Jurca, de la Realitatea Moldova. Timp de 30 de minute, am avut ocazia să discutăm despre extinderea proiectului nostru în Republica Moldova, cursurile de pregătire stewardese, cerințele pe care un însoțitor de bord trebuie să le îndeplinească pentru a fi angajat, cât și despre avantajele și dezavantajele vieții de însoțitor de bord. A fost o experiență frumoasă și interactivă și pe această cale vreau să mulțumesc Realitatea Moldova pentru invitație.

Seara, etajul 1 al Tucano Coffee a devenit neîncăpător pentru numărul mare de cititori Vreau să fiu Stewardesă care își anunțaseră prezența la evenimentul nostru (am fost nevoiți să repetăm evenimentul și a doua zi, sâmbătă dimineața, astfel încât să putem primi cât mai mulți cititori). Televiziuni, reporteri, invitații, declarații de presa, prezentări, totul s-a petrecut atât de repede, încât echipa noastră a fost copleșită de amploarea evenimentului. Le-am prezentat cititorilor detalii despre cine este, de fapt, echipa Vreau să fiu Stewardesă și ce ne-am propus noi prin acest proiect, le-am descriu în detaliu pașii pe care trebuie să îi urmeze ca să se poată angaja ca însoțitori de bord și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească, iar la final am avut o lungă sesiune de întrebări și răspunsuri în care am încercat să venim cu răspunsui avizate pentru toate nelămuririle existente.

Dacă ar fi să trag o concluzie a tot ceea ce a însemnat pentru noi prima vizită în Republica Moldova, trebuie să recunosc că nu m-am așteptat să cunosc atât de mulți oameni pasionați de aviație, de zbor, de tot ce înseamnă munca printre nori. Am întâlnit tineri frumoși, inteligenți, cu personalitate, care ne-au copleșit prin felul lor de a fi și cuvintele frumoase pe care ni le-au adresat la final de întâlnire. Cu mulți dintre ei ne vom revedea peste două săptămâni când vom reveni la Chișinau și vom organiza primul curs de pregătire însoțitori de bord.

Iată și un email scris de una din participante, în urma întâlnirii de la Chișinau:

“Bună seara!

În primul rând vreau să vă mulțumesc că ați organizat acest eveniment la noi, în Chișinău. Eu cred că fac parte din categoria persoanelor care văd și visează să aibă o oarecare apartenență în aviație. În viața mea, niciodată trei ore nu au trecut atat de liber, productiv și emoționant în același timp. Cred că am să vă mulțumesc din partea multor fete și nu numai pentru ceea ce faceți, pentru ajutorul pe care îl acordați, și pentru aripile pe care ni le oferiți”

Olga

Mulțumim, de asemenea, Acasa TV și Istorii Urbane pentru reportajele realizate de la eveniment 🙂

Mulțumim tuturor citiorilor noștri din Republica Moldova care au venit să ne cunoască!

Reamintim că în perioada 14-15 noiembrie vom organiza la Chișinău primul curs de pregătire însoțitori de bord din Republica Moldova. Cursul durează două zile și îți asigura întreaga pregătire pentru interviul cu orice companie aeriană. Detalii despre ce vei studia la curs, costuri și înscriere, găsiți aici. Pentru informații suplimentare, ne puteți scrie la adresa eu@vreausafiustewardesa.ro sau ne puteți suna la nr. de telefon 0726924847.

De asemenea, pe site-ul Vreau să fiu Stewardesă există o secțiune denumită REP. MOLDOVA, unde veți găsi informații special dedicate cititorilor din Republica Moldova. Secțiunea este disponibilă aici.

Vă așteptăm cu drag la curs!
echipa Vreau să fiu Stewardesă

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Cum a fost prima vizită Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău?

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment