Cum a fost la prima conferință Vreau să fiu Stewardesă din Serbia

Pe 7 februarie 2016 am organizat prima conferință Vreau să fiu Stewardesă din Serbia, la Belgrad. Peste 100 de tineri sârbi au participat la eveniment, fiind interesați să afle cât mai multe informații despre pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a obține un job de însoțitor de bord.

Conferința a durat 5 ore, timp în care participanții au avut ocazia să afle o serie de informații utile despre jobul de însoțitor de bord, să pună întrebări și să interacționeze cu cei 3 speakeri prezenți.

Prezentarea a început cu condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un viitor însoțitor de bord pentru a fi selectat de marile companii aeriene, cum aplici pentru un interviu și detalii despre CV & fotografii. Am continuat cu probele de la interviu, grooming și tehnici pentru o recrutare de succes. La final, sesiunea de Q&A ne-a oferit șansa de a răspunde pe larg tuturor întrebărilor primite din partea cititorilor sârbi și de a oferi sfaturi utile pentru un interviu de succes.

Conferința a avut și o parte dedicată meseriei de stewardesă corporate, prezentare susținută de colega noastră Alina Dumitru, VIP flight attendant la o companie europeană, cu peste 8 ani experiență în aviație. Participanții au avut astfel ocazia să afle mai multe informații despre cum pot avea un job în aviația privată și ce au de făcut în acest sens.

„A fost o experiență extrem de plăcută să fim la Belgrad și, de asemenea, o surpriză pentru noi să vedem un număr atât de mare de participanți. A fost practic o confirmare că munca noastră este de folos celor care vor să zboare și un vot de încredere pentru noi din partea cititorilor sârbi. Conferința din Serbia reprezintă al treilea eveniment pe care echipa Vreau să fiu Stewardesă îl organizează în afara României, după Republica Moldova și Italia,  parte a procesului de extindere în Europa început la finalul anului 2015. Vom anunța în curând un nou oraș în care echipa noastră va fi prezentă lunile următoare pentru a îndruma viitori însoțitori de bord.” – Anca Dumitrescu, co-fondator Vreau să fiu Stewardesă. 

Conferința Vreau să fiu Stewardesă la Belgrad

Primul curs Vreau să fiu Stewardesă din Serbia

Echipa Vreau să fiu Stewardesă va organiza și primul curs pregătitor din Serbia, în perioada 19-20 martie, la Belgrad. Cursul va dura 2 zile, se va derula în limba engleză și va pregăti viitori însoțitori de bord sârbi pentru interviuri cu companii precum Emirates, Etihad Airways, Qatar Airways, Wizz Air sau Air Serbia.

Mai multe detalii regăsiți pe websiteul nostru internațional www.howtobecabincrew.com

meet us belgarde 400x200 Cum a fost la prima conferință Vreau să fiu Stewardesă din Serbia

În cadrul acestui eveniment, tinerii din Serbia au avut acces la o zi întreagă de informare cu privire la pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a obține un job de însoțitor de bord la o mare companie aeriană.

Evenimentul face parte din seria de conferințe Vreau să fiu Stewardesă în afara țării, derulate prin intermediul platformei noastre internaționale, How to be cabin crew.

Urmărește structura evenimentului

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.