Experiența unei cursante la interviul Wizz Air din octombrie 2018

Pe 11 octombrie 2018 a avut loc o nouă recrutare Wizz Air la București. Izabela, una din cursantele noastre, ne povestește cum a decurs pentru ea ziua de interviu și care au fost probele prin care a trecut:

Interviul s-a ținut la Hotel Vienna House și vreau să spun că am fost surprinsă în momentul în care am ajuns acolo de numărul mare de persoane prezente. Eram aproximativ 130-140. După ce am primit formularele de înscriere, am început să le completăm și până să mă dezmeticesc, deja toți se așezaseră la coadă pentru a intra la prima probă, cea de prezentare personală. Am fost numărul 108 și după ce am intrat să mă prezint, nu am mai așteptat mult și au ieșit doamnele recrutoare cu lista celor care au trecut mai departe. În toată mulțimea aia de oameni am reușit să-mi văd numărul. Nu-mi venea să cred că am trecut mai departe. După prima probă nu știu exact câți am mai rămas, dar cred că pe sfert din câți eram la început. Doamnele recrutoare au format echipe de câte 2 persoane în 2 săli și ne-au împărțit astfel încât să terminăm mai repede. Am intrat chiar ultima la proba de role play și am avut următoarea situație: “În timpul turbulențelor o mamă care ține în brațe un bebeluș refuză să îi pună centură de siguranță deoarce zice că acesta s-ar pune pe plâns și ar deranja ceilalți pasageri. Cum o convingi să îi pună centura bebelușului?”. 

După proba de role play, mi-am văzut iar numărul pe foaie și din nou nu mi-a venit să cred că am depășit și proba de care îmi era cel mai frică. Acum mai eram doar 19 persoane. A urmat proba de grup unde ne-au împărțit în 4 echipe formate din 4-7 oameni. Eu am nimerit într-o echipă de 4 din care am trecut toți mai departe. Ne-au pus întrebări la fiecare în parte, noi am discutat între noi și am rezolvat problema dată în 6 minute din 10. După a 3-a probă am mai rămas doar 12.

A urmat prezentarea companiei și imediat după, interviul individual. Acolo am stat 15 minute și doamnele recrutoare mi-au pus câteva întrebări pe bază CV-ului după care mi-au spus să îmi verific e mail-ul și numărul de telefon.

Toată recrutarea a durat de la ora 9 până la oră 20.

Vreau să îți mulțumesc pentru sfaturi încă o dată, deoarce chiar mi-au fost de folos toate sfaturile și tot ce am făcut împreună la curs. M-am dus acolo pregătită și sigură pe mine.

Următoarele interviuri Wizz Air vor avea loc în noiembrie, la București și Iași. Detalii aici.

Dacă vrei să lucrezi ca însoțitor de bord, vino la cursurile Vreau să fiu Stewardesăși vei beneficia de o pregătire completă pentru interviul cu ORICE companie aeriană. Traineri noștri te vor învăța tot ce ai de făcut pentru a trece cu succes de interviu. Iată cursurile pe care le avem programate în următoarele 2 luni:

  • 19 ianuarie – pregătire intensivă pentru interviul Wizz Air, la București (detalii aici)
  • 25-27 ianuarie – cursul English for Cabin Crew la București (detalii aici)
  • 26 ianuarie – curs de pregătire pentru interviul Emirates(detalii aici)
  • 14-17 februarie – cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă de 4 zile, la București (detalii aici)
Anca Dumitrescu avatar 80x80 Experiența unei cursante la interviul Wizz Air din octombrie 2018

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.