Cum a decurs interviul Primera Air de la București – iulie 2018

Aproximativ 30 de persoane au participat pe 17 iulie la prima zi de interviu Primera Air organizat la București. Pe parcursul probelor nimeni nu a fost eliminat, astfel că toți candidații au ajuns până la interviul final cu reprezentanții Primera Air.

Recrutoarele care s-au ocupat de interviu au fost Ilona – din Letononia, și Florentina, base manager-ul din Suedia – cea căreia echipa noastră i-a luat anul trecut un interviu pentru cartea Vreau să fiu Stewardesă.

Cum a decurs interviul?

Probele de interviu au început la ora 16.00 cu prezentarea companiei și a pachetului de beneficii oferit fiecărui angajat Primera Air. Trainingul va începe pe 23 iulie, astfel încât toți candidații selectați vor trebui să fie disponibili începând cu această dată.

Testul de limba engleză a fost unul în stilul Cambridge, cu parte de listening (ascultare), înțelegere text, descriere imagine și grile. Niciun candidat nu a fost eliminat după această probă.

La proba de grup candidații au fost împărțiți pe echipe și li s-a cerut să realizeze o strategie de promovare pentru următorele lucruri: 0%fat strawberry yogurth, glitter hair spray, cherry liqeuer chocolate.

Apoi, după aceste prime probe, la ora 19.30 a început interviul final, recrutorii face 2 face cu fiecare candidat. Până la ora 21, interviul a durat în jur de 10 minute de persoană, după ora 21 interviul s-a scurtat, astfel încât recrutarea să se poată finaliza la ora 22, conform programului stabilit. Întrebările puse de recrutoare s-au axat pe experiența din CV, de ce Primera Air, de ce jobul de însoțitor de bord.

Toți candidații urmează să primească un răspuns din partea companiei joi.

Azi urmează o nouă zi de recrutare, așa că vă vom ține la curent cum decurge totul.

Multă baftă tuturor, să zburați!

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.