stewardese emirates

Cu ce documente te prezinți la un OPEN DAY Emirates?

Află, pas cu pas, ce presupune un OPEN DAY Emirates și ce acte va trebui să ai la tine când mergi la un astfel de interviu.

Ce înseamnă OPEN DAY? 

Open Day este un tip de recrutare deschis pentru oricine dorește să participe. Orice candidat care îndeplinește condițiile precizate de companie se poate prezenta la un OPEN DAY pentru a-și încerca șansa cu Emirates. Iata ce scrie pe site-ul companiei Emirates despre acest tip de recrutare:

Open Days are an opportunity for you to submit your CV to our recruitment team and begin the process of starting your new career with Emirates. If you’ve got what it takes, you’ll be invited to attend the Emirates Cabin Crew screening and assessment process, either the same day, or the following day, depending on the number of candidates in attendance. Final interviews will be scheduled over the course of the same week. It is a great idea, therefore, to plan ahead and have copies of your documents and certificates ready and available.”

Dacă vei reuși să treci de OPEN DAY, vei primi o invitație din partea recrutorilor la Assessment Day, care de obicei are loc în ziua următoare.

Cu ce documente te prezinți la OPEN DAY:

– CV în limba engleză (ai grijă să ai un CV perfect, e cartea ta de vizită în fața recrutorilor; dacă ai nevoie de ajutor la realizarea lui, noi te putem ajuta. Detalii aici)

– fotografii: pentru interviu trebuie să ai un set de fotografii profesionale: full body și tip pașaport, pe fundal alb. Dacă treci de Open Day, ar trebui să ai pregătite o fotografie de tip full body și 8 de tip pașaport.

*Precizare: recrutorii Emirates nu specifică pentru OPEN DAY  numărul sau tipul de fotografii pe care să le aduci, ci menționează doar “one photograph”, însă ar fi mai bine să ai pregătit, încă de la început, tot setul de fotografii de care vei avea obligatoriu nevoie la Assessment Day.

– copie după pașaport sau copie după buletin în caz că nu ai pașaport în prezent; nu este acceptat pașaportul temporar

– copie după ultima diplomă de studii (nu trebuie tradusă și nici legalizată)

Mult succes, sa zburați!

[vc_message message_box_style=”standard” style=”rounded” message_box_color=”info” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-plane” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]La cursul de pregătire pentru interviul Emirates vei învăța tot ce ai nevoie ca să treci cu succes de toate probele de la recrutare: vei exersa fiecare probă în parte, vei învăța cum să răspunzi la întrebările puse de recrutori și care este atitudinea potrivită în timpul interviului.Rezervă-ți acum un loc la curs![/vc_message]

9 Comments
 • Ioana
  Posted at 00:07h, 19 ianuarie Răspunde

  Buna Anca,

  Am o intrebare legat de fotografii. Am vazut pe youtube la alte tutoriale ca sunt necesare si fotografii casual. Aici la informatii sunt trecute profesionale cel full body si cele mici de pasaport. Pentru emirate nu trebuie sa am si fotografii casual?
  A doua intrebare este legat de fotografia full body si la ce dimensiune sa o scot la printer? Cele pasaport vor fi mici evident dar aceasta full body sa o scot in format A4 sau recomanzi alt format?

  Multumesc frumos 🙂

 • Marian Manole
  Posted at 09:32h, 10 mai Răspunde

  Buna,
  “copie după pașaport sau copie după buletin în caz că nu ai pașaport în prezent”,asta inseamnand ca daca nu am pasaport,pot merge totusi la Open Day cu o copie a buletinului?

  Multumesc!

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 09:16h, 13 mai Răspunde

   Bună Marian,

   Da, așa cum este precizat și în articol, poți merge cu o copie după buletin, dacă nu ai pașaport acum. Succes!

 • gabic
  Posted at 21:33h, 11 iulie Răspunde

  buna, as dori sa aflu unde se fac cursuri pentru a obtine o diploma de stewardesa? Unde anume si cand sunt cursurile acestea?

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 14:15h, 12 iulie Răspunde

   Bună!

   Cursurile pentru a deveni stewardesă se fac chiar la noi, îți asigurăm toată pregătirea și suportul necesar pentru a lucra ca însoțitor de bord la o mare companie. Te rog să ne scrii la anca@vreausafiustewardesa.ro pentru mai multe detalii. Succes!

 • diana despot
  Posted at 13:45h, 20 august Răspunde

  buna! daca ultima mea diploma este cea de bacalaureat-intrucat nu am urmat o facultate- dar vorbesc si scriu foarte bine engleza si spaniola inseamna ca am un minus fata de ceilalti? daca ma inscriu la o facultate pana la open day, va fi un avantaj?

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 17:27h, 23 august Răspunde

   Buna Diana,

   Nu este nevoie sa ai diploma de la facultate ca sa te angajezi ca stewardesa. Este nevoie doar de minim o diploma de liceu si nu reprezinta un minus la interviu.

   Succes,
   Anca

 • Gio
  Posted at 09:39h, 13 octombrie Răspunde

  Hellow,
  Am fost la cv drop la Emirates in August 2016 si nu am trecut de penultima proba de engleza.
  Intrebare: pot aplica acum, 22 Octombrie, la Emirates, chiar daca nu au trecut 6 luni?
  Perioada de 6 luni trebuie sa fie doar la Assessment Day sau si pentru CV Drop?
  *** Menționez ca nu am aplicat niciunde online.
  Deci… ce sa fac? 🙁

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.