[bgsection pex_attr_bgimagestyle=”parallax-fixed” pex_attr_image=”5923″]

Următorul curs are loc la București în perioada:

01 – 03 martie 2019

[/bgsection]

Vreau să fiu stewardesă organizează Cursul Corporate Flight Attendant Training – Silver Service & Etiquette, un curs de formare profesională și orientare în cariera de  VIP / Corporate Flight Attendant dedicat persoanelor care vor să lucreze ca însoțitori de bord aviația privată și au nevoie să își îmbunătățească nivelul de service on board pentru a se ridica la standardele impuse de companiile aeriene private.

Dacă în prezent ești stewardesă pentru o linie comercială și îți dorești să faci pasul spre aviația privată sau vrei să îți începi cariera direct ca însoțitor de bord corporate, atunci acest curs este cea mai potrivită alegere pentru tine.

Cursul va pregăti pe deplin cursanții pentru cariera de VIP / Corporate Flight Attendant și va spori experiența lor profesională actuală crescând nivelul de servicii oferite la bord.

Orientare în carieră

Cursul oferă pregătire completă, practică și teoretică, și vizează întregul set de responsabilități și cunoștințe pe care le trebuie să le aibă un viitor însoțitor de bord în aviația privată.

Interviul și recrutarea

Acest curs te va ajuta să întelegi mecanismul interviului și recrutării stewardeselor în aviația privată, iar trainerul te va învăța cum să treci cu succes de acest proces.

În cadrul cursului realizăm și fotografiile profesionale de care ai nevoie la interviul de angajare și refacem CV-ul fiecărui cursant, astfel încât să corespundă cu cerințele din aviația priviată.

Servicii VIP

Cursul se concentrează pe aspectele importante, responsabilitățile, aptitudinile și resursele unui  VIP / Corporate Flight Attendant. Trainerul oferă instruire practică completă, acoperă toate cerințele acestei profesii, inclusiv inflight service și consiliere cu privire la accesul în industria aeronautică privată.

De asemenea, acest curs se concentrează și pe gestionarea aeronavei, eticheta culturală, servicii VIP și vă introduce în lumea produselor gourmet, a vinurilor și a șampaniei, cât și a altor băuturi alcoolice specifice, punând un accent sporit pe modalitatea corectă de servire și de prezentare în fața pasagerilor.

Trainerul va învăța fiecare student cum să aplice concepte moderne și idei elegante pentru a impresiona oaspeții de la bord.

Înscriere la curs

Pasul 1: Completează formularul de participare de mai jos ca să te înscrii la curs. În scurt timp vei primi pe e-mail confirmarea înscrierii. Citește cu atenție mailul primit, verifică și în spam.

Taxa de participare

Early booking: 2200 lei – dacă îți rezervi un loc până pe 25 ianuarie (inclusiv) beneficiezi de acest preț special.

Preț întreg: 2500 lei – dacă îți rezervi locul începând cu 26 ianuarie.

Îţi poţi rezerva locul dacă plăteşti în avans 1150 lei, urmând ca în prima zi de curs să achiţi restul taxei de participare.

NOTĂ: Avansul de 1150 lei reprezintă garanția fermă că locul rezervat va fi păstrat până la începerea cursului. Dacă, din diverse motive, nu mai poți ajunge la curs, avansul se reportează pentru următorul curs la care poți ajunge.

Modalitate de plată

Pasul 2: Ca să îți rezervi locul trebuie să achiți taxa de participare.

ONLINE

Plata se poate face online, cu cardul. Selecteaza tipul de plată de mai jos (avans sau plata integrală) și în maxim 48 de ore îți trimitem confirmarea plății pe e-mail.

Pentru informaţii suplimentare despre curs, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0726924847 în intervalul luni – vineri, între orele 10 – 18) sau pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

*Numărul de telefon este strict dedicat persoanelor care au întrebări referitoare la cursurile și evenimentele marca Vreau să fiu stewardesă. Pentru întrebări referitoare la interviuri sau meseria de stewardesă vă rog să ne scrieți pe e-mail.

Pasul 3: După ce ai plătit primești un e-mail cu confirmarea locului. Urmează să ne cunoaștem la Cursul de aviație privată.

Pasul 4: De la Cursul de aviație privată pleci pregătită să îți începi cariera în cel mai exclusivist sector al industriei aviatice.

Ce studiezi la cursul de aviație privată
Day 1: Theory
 • Introduction to the private aviation industry
 • The role and responsibilities of a Corporate Flight Attendant 
 • First impression and grooming
 • Customer Profiles
 • Cultural awareness
 • Aircraft management
 • Galley organisiation
 • Trip planning
 • Cabin Preparation ideas to impress
Day 2: Food & Wine experience
 • All about catering
 • Ordering catering and menu planning
 • The art of setting the table
 • Creative menu writing
 • The dining experience
 • Culinary specialities
 • Food presentation techniques 
 • Garnishing and food plating
 • Spirits and cocktail garnishe
 • Wines and champagne experience
 • Hands on training and wine description by a wine expert
 • Wine and food pairing
Day 3: It's all about etiquette
 • Customer protocol
 • Corporate etiquette
 • Career progression
 • Professional photos
 • Recap
 • Feedback
Traineri
rucsandra mihai 400x400 Corporate Cabin Crew Training

Rucsandra Mihai

Are o experiență de 28 de ani în aviația comercială și privată. A zburat cu toți președinții României de după 1990, cât și alți șefi de stat și de guvern din alte țări, oferind mereu pasagerilor săi cel mai înalt nivel de customer service.

Rucsandra este însoțitor de bord, șef de cabină cu o experiență semnificativă în domeniu, dar și inflight auditor și trainer acreditat. Consideră că aviația este despre oameni, încredere, cunoștințe, și responsabilitate, despre onestitate, pasiune, profesionalism și competență.

Cariera solidă în domeniul aviației comerciale și private, dar și competențele de trainer o recomandă pe Rucsandra ca una din cele mai în măsură persoane să pregatească însoțitori de bord în aviația privată, candidați care să înțeleagă și să aplice cele mai inalte standarde profesionale în munca lor printre nori.

Liviu Chiorpec e1476364257257 400x400 Corporate Cabin Crew Training

Liviu Chiorpec

Chef cu experiență semnificativă în fine dining, trainer culinar și consultant în industria ospitalității. Existența lui gravitează în jurul bucătoriei: e locul în care visează, creează, gândește și acționează.

Liviu crede cu tărie că poate schimba modul în care oamenii gândesc despre mâncare prin ceea ce pune în farfurie.

Liviu îi va învăța pe cursanții noștri cum să facă un plating perfect atunci când sunt în avion, cum să folosească în mod creativ toate resursele pe care le au în aeronavă și cum să ofere pasagerilor cea mai bună experiență culinară la bord.

Citește mai multe articole din categoria Aviație privată

Bogdan Raul Todor 400x400 Corporate Cabin Crew Training

Bogdan Raul Todor

Bogdan Raul Todor este somelier, certficat WSET Level 2. Iubitor de vin și gastronomie, membru al Asociației Somelierilor din Romania, un împătimit al vinurilor din ținutul Bolgheri, locul unde și-a început incursiunea în lumea vinului.

Ca somelier, Bogdan a obțtinut de-a lungul timpului o serie de certificări și premii, participând activ la concursuri și evenimente dedicate industriei vinului:

 • Finalist Trofeul  Someleriei 2009
 • Locul 1 Wine Master Competition 2010
 • Membru Jurat in cadrul concursului Trofeul Someleriei 2016

Participant la numeroase Masterclass-uri, Saloane și Festivaluri de Vin și Gastronomie (Prowein Dusseldorf, Vinitaly Verona, Vince Budapesta, Merano Wine Festival, London Wine Festival etc.)

Bogdan îi va învăța pe cursanții noștri tehnici de servire a vinului, tipologii de vinuri și caracteristicile fiecăruia, alegerea și prezentarea vinurilor în fața pasagerilor și modalități de pairing cu mâncarea oferită la bord.

Imagini de la cursul anterior 🙂