Conferință Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău – *intrare gratuită

Pe 6 decembrie, echipa Vreau să fiu Stewardesă organizează la Chișinău o conferință de informare despre jobul de însoțitor de bord în cadrul căreia ne-am propus să ne cunoaștem mai bine cititorii din Republica Moldova și să îi informăm despre pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a obține un job la o mare companie aeriană.

Organizăm o sesiune de Questions & Answers, în care ai ocazia să cunoști echipa Vreau să fiu Stewardesă și să îți răspundem la toate întrebările pe care le ai despre meseria de însoțitor de bord.

Întalnirea va dura aproximativ 3 ore, intrarea este liberă și dacă vrei să participi trebuie doar să completezi formularul de înscriere. Vei primi pe e-mail confirmare a participării la eveniment.

La această întâlnire vei afla ce înseamnă meseria de stewardesă, unde poți merge la interviuri, care sunt probele care se dau în general la interviu si cum trebuie să te pregătești ca să obții un job de stewardesă. Așteptăm întrebările tale și să te cunoaștem personal.

Toate persoanele care vor participa la această conferință vor beneficia de o reducere de 10% pentru cursul Vreau să fiu stewardesă care va avea loc la Chișinău în perioada 8 – 9 Decembrie. *Reducerile nu se cumulează.

Programul conferinței

 • 18.00 – 18.30: bun venit și deschidere eveniment
 • 18.30 – 19.00: prezentarea proiectului Vreau să fiu Stewardesa: cine suntem, echipă, cursuri, realizări
 • 19.00 – 20.00: prezentarea carierei de însoțitor de bord: cum poți obține un job, pași de urmat, condiții, beneficii, avantaje și dezavantaje
 • 20.00 – 21.00: sesiune de întrebări și răspunsuri cu cititorii

Untitled design 8 Conferință Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău  *intrare gratuită

DE REȚINUT: 

 • unde: Hotel Albert Chișinău (adresa este Str. Lev Tolstoi 3/1)
 • când: joi, 6 decembrie, începând cu ora 18.00
 • ce: întâlnire cu cititorii Vreau să fiu Stewardesă de la Chișinău
 • intrare liberă – în baza completării formularului de înscriere
 • discuțiile se vor derula în limba română

DESPRE NOI:

Echipa Vreau să fiu stewardesă are experiență semnificativă în organizarea de cursuri pregătitoare pentru interviurile cu companii aeriene, iar până în prezent am pregătit peste 2000 de cursanți, dintre care peste 80% s-au angajat ca însoțitori de bord pentru mari companii aeriene.

[vc_message message_box_style=”outline” message_box_color=”orange” icon_fontawesome=”fa fa-paper-plane-o”]

În perioada pe 08-09 decembrie organizăm ”Cursul pregatitor pentru interviul la o companie aeriană”, un curs dedicat persoanelor care vor să se angajeze ca însoțitori de bord la mari companii aeriene, arabe sau europene. Acest curs vizează pregătirea persoanelor care vor să treacă cu succes de interviul la o companie aeriană. Detalii despre curs în această pagină.

[/vc_message]

Cursurile de pregătire se desfăşoară în limba română și parțial în engleză şi vor fi susţinute de către un trainer cu o experiență de peste 30 ani în aviație.

Pentru mai multe detalii, am creat o pagină specială în site pentru viitorii însoțitori de bord din Republica Moldova. Detalii aici.

%name Conferință Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău  *intrare gratuită

*Important: toți participanții la întâlnirea din 06 decembrie vor beneficia de o reducere de 10% la cursul nostru pregatitor din perioada 08-09 decembrie 2018.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Conferință Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău  *intrare gratuită

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

5 Comments
 • Alexa
  Posted at 15:53h, 24 noiembrie Răspunde

  Anuntați din start ca e cu taxa!!! Nu după înregistrare!!!!!

  • Rucsandra Mihai
   Rucsandra Mihai
   Posted at 16:07h, 26 noiembrie Răspunde

   Bună Alexa,

   Intrarea la această conferință este liberă!
   Taxa de participare este pentru Cursul Pregătitor ce are loc pe data de 08-09 decembrie la Chișinău.
   Așadar, dacă dorești să participi la conferință, te așteptăm cu drag! Repet, intrarea este liberă!!
   O zi frumoasă!

   Rucsandra

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 18:42h, 26 noiembrie Răspunde

   Buna Alexa, nu ar fi mai indicat sa citim cu atentie toate detaliile evenimentului inainte de a da astfel de comentarii? Organizam o conferinta cu intrare libera, dupa cum scrie si in titlu si in tot articolul, la care oricine doreste poate participa. Cursul pe care il vom organiza in perioada 8-9 dec la Chisinau este cu taxa, dar vorbim de un lucru total diferit. Asadar, hai sa citim cu atentie ca sa ne informam corect inainte de orice! Iti multumim.

 • Balan Cristina
  Posted at 22:14h, 26 noiembrie Răspunde

  Visul meu neimplinit din copilarie.

  • Rucsandra Mihai
   Rucsandra Mihai
   Posted at 11:11h, 27 noiembrie Răspunde

   Bună Cristina,

   Te așteptăm la conferință! Intrarea este liberă, și poate te putem ajuta să îți împlinești acest vis din copilărie!
   O zi frumoasă!

   Rucsandra

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.