E decembrie, e luna în care ne dorim să îi avem pe toți cei dragi aproape și să petrecem împreună. Pe 14 decembrie, întreaga echipă Vreau să fiu Stewardesă te așteaptă la petrecerea noastră de Crăciun, un eveniment special în care ne dorim să reunim comunitatea de cititori și cursanți Vreau să fiu Stewardesă și să ne bucurăm împreună de sărbătorile de iarnă care bat la ușă, de colinde, de turtă dulce și vin fiert.

Și pentru că decembrie e luna cadourilor, în utimele luni am muncit cu mare drag și dedicație pentru cadoul nostru de Crăciun pentru voi. Pe 14 decembrie, la petrecerea de Crăciun, vom lansa oficial și cel de-al doilea ebook Vreau să fiu Stewardesă numit "Povești printre nori". Ebook-ul cu numarul 2 realizat de echipa noastră aduce în fața cititorilor poveștile de viață a 10 însoțitori de bord de carieră, oameni care și-au dedicat mare parte din viață meseriei de însoțitor de bord și care oricând pot fi considerați un exemplu/model pentru tinerii care își doresc o carieră în aviație.

Sunt 10 povești la care am muncit cu toată inima, 10 povești care sperăm să vă inspire și să vă "contagieze" cu acest microb minunat al aviației. Cel de-al doilea ebook Vreau să fiu Stewardesă descrie viața printre nori a 10 însoțitori de bord de carieră. Unii dintre ei au peste 30 de ani experiență și peste 20.000 de ore de zbor la activ, iar azi își amintesc cu drag despre tot ce au simțit printre nori, în timp ce alții încă trăiesc la maxim adrenalina zborului și sunt în plină ascensiune profesională. Am ales să scriem despre însoțitori de bord-exemplu, oameni care prin munca lor au puterea să inspire tinerele generații să devină versiuni mai bune ale propriilor persoane și să îmbrătișeze o astfel de carieră plină de satisfacții și provocari.

Ne-am bucura să ne fii alaturi pe 14 decembrie la lansarea ebookului, pentru că lucrurile frumoase merită sărbatorie în familie, în marea familie Vreau să fiu Stewardesă.

Participarea la petrecerea noastră de Crăciun e gratuită, în limita locurilor disponibile și se face în baza completării formularului de înscriere afișat în această pagină.

  • UNDE: Galeria Occidentului - Strada Occidentului nr. 11
  • CÂND: 14 decembrie, ora 19.00
  • CE: Petrecere de Crăciun Vreau să fiu Stewardesă și lansare ebook nr. 2
  • CUM: Dacă vrei să participi la eveniment, te rugăm să îți completezi formularul din dreapta.

Vă așteptăm cu mare drag,
echipa Vreau să fiu Stewardesă

 

Fill out my online form