CV Drop Etihad Airways. Ce presupune?

Tot mai mulți cititori ne-au cerut detalii despre ce înseamna un eveniment de tip CV Drop la Etihad Airways. Iată întrebările despre acest subiect și răspunsurile noastre:

Ce înseamnă CV Drop?

CV Drop este un eveniment deschis către oricine îndeplinește condițiile de angajare specificate de companie.

Pentru a participa la CV Drop NU este necesar să te înscrii în prealabil pe site. Dacă treci de CV Drop, vei primi o invitație la Assessment Day.

Cum se desfășoară un CV Drop?

Candidatul merge și își depune documentele in intervalul orar indicat de către companie, la hotelul indicat și asteaptă să primească o invitație la Assessment Day. Invitația poate fi primită pe loc, telefonic sau prin e-mail.

Ce documente trebuie să aduci la un CV Drop?

Ca să poti participa la CV Drop trebuie să aduci urmatoarele documente:

 • 2 copii după CV
 • 2 fotografii de tip pașaport
 • Formularul registration form completat

*in formularul Registration form este specificat să aduci și alte documente la evenimentul de recrutare. Ar fi ideal să le ai cu tine la CV Drop, dar nu este neaparat necesar.

Recomandați participarea la CV Drop sau credeți că este o pierdere de timp?

Recomandăm participarea la orice eveniment de recrutare ce poate aduce o invitație la Assessment Day.

La CV Drop modul în care sunt realizate fotografiile și CV-ul sunt foarte importante, așa că recomandăm să acordați o atenție specială acestor aspecte. Un articol detaliat despre cum trebuie realizate fotografiile puteți citi aici.

Dacă aveți fotografii și un CV bun, puteți aplica pe site-ul Etihad Airways ca să obtineți o invitație la Assessment Day. Dacă ați obținut în acest fel invitația la Assessment Day, NU mai trebuie să participați la CV Drop.

Cum ne ajută cursul pregătitor pentru interviul Etihad Airways?

La cursul pregătitor pentru interviul Etihad Airways fiecare cursant exersează probele de la Assessment Day, astfel încât la interviu să fie pregătit și să știe cum să reacționeze. De asemenea, CV-ul fiecărui cursant este verificat de echipa Vreau să fiu stewardesă și, totodată, recomandăm un fotograf profesionist celor care nu au apucat să își facă încă fotografiile.

Următorul curs se desfășoară pe 7 martie, la București, la Galeria Occidentului. Detalii despre curs și înscrieri ai aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 CV Drop Etihad Airways. Ce presupune?

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

5 comments

 • Mihaela decembrie 22, 2014   Reply →

  interviul va avea loc la hotel….?

  Multumesc

  • Georgiana Ene decembrie 23, 2014   Reply →
   Georgiana Ene

   Interviul din 4 si 5 ianuarie va avea loc Hotel Intercontinental. Succes.

 • Alex decembrie 25, 2014   Reply →

  buna seara.imi puteti spune de unde pot lua formularul registration form? m-am uitat la ei pe site dar nu arata nimic legat de interviul din Bucuresti din ianuarie..v-as ruga daca ma puteti ajuta cu mai multe date despre interviu.multumesc si sarbatori fericite !

 • Maria februarie 1, 2015   Reply →

  Buna seara!

  Imi puteti spune va rog, daca primim invitatie la Assesment Day, este necesar sa avem toate documentele specificate in registration form?

  Multumesc,
  Maria

 • Gabriela aprilie 26, 2015   Reply →

  Buna,

  Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca la Etihad am selectat din gresala la Invitation to Assessment – Dubai am cum sa ajung la interviul din Bucuresti de pe data de 11 Mai ?

  Multumesc

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.