Ce dimensiune trebuie să aiba fotografiile cu care te prezinți la interviu?

La fiecare interviu cu o companie aeriană, candidații trebuie să se prezinte cu un CV în limba engleză și un set de fotografii în ținută business. 

Fotografiile sunt de două tipuri:

1. tip pașaport

1. plan amplu (de sus până jos, astfel încât tot corpul să fie cuprins în fotografie)

Dimensiunile la care trebuie să printați aceste fotografii sunt:

1. fotografie tip paşaport: dimensiunea de 3,5 x 4,5 cm

2. fotografie plan amplu – dimensiunea de 10 x 15 cm.[/vc_column_text]

Recomandarea Vreau să fiu stewardesă

În București, puteți apela la Dragoș Constantin. El este fotograful cu care lucrăm de obicei în cadrul cursurilor Vreau să fiu Stewardesă, fiind persoana care știe exact cum trebuie să arate fotografiile perfecte pentru interviu. Pe Dragoș îl găsiți aici: http://www.serviciifotografie.ro/fotografii-steward-linii-aeriene/

Pentru realizarea acestor fotografii, vă sfătuim să apelați la un fotograf profesionist, care să se ocupe cu atenție de conceperea și editarea lor, astfel încât să mergeți la interviu cu niște fotografii impecabile. Nu le faceți acasă, în fața unui perete alb, decât dacă aveți pe cineva foarte priceput la Photoshop și va poate scoate podeaua din fotografie.

Am văzut de-a lungul timpului foarte multe fotografii pentru interviu al căror fundal era total nepotrivit: fie erau făcute în aer liber, fie în casă cu podeaua/gresia la vedere, fotografii de tip selfie și lista poate continua. Este foarte important să păstrați o imagine profesionistă, iar fotografiile și CV-ul sunt primele detalii care vorbesc despre modul în care știți să va vindeți în fața recrutorilor.

În perioada următoare, sunt anunțate o serie de interviuri la companii aeriene așa că aveți grijă să aveti fotografii impecabile și un CV care să vorbească cu adevărat despre voi.

Succes!

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație, înveți vocabular de specialitate, tehnici de public speaking și de depășire a emoțiilor, iar la final de curs avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. 

6 Comments
 • Gabriel Cotoi
  Posted at 19:27h, 07 aprilie Răspunde

  Buna Anca.

  Fotografiile de tip plan amplu cu dimensiunea de 10/15 cm sunt acceptate pentru interviul celor de la Qatar Airways sau trebuie obligatoriu fotografii cu dimensiunea de 13/18 cm?

  Multumesc.

 • Gabriel Cotoi
  Posted at 19:28h, 07 aprilie Răspunde

  Ideea este ca eu le-am printat la dimensiunea de 10/15 cm.

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 21:24h, 07 aprilie Răspunde

   Buna Gabriel,

   Este ok si 10/15, fara probleme. Ideea este sa nu fie mai mici de atat.

   Succes la interviu!
   Anca

   • Gabriel Cotoi
    Posted at 22:08h, 07 aprilie Răspunde

    Multumesc.

 • Andreea
  Posted at 16:52h, 12 aprilie Răspunde

  Buna,

  Am o intrebare, poate unora li se pare deplasata. Am cautat in tot Bucurestiul si nu gasesc un costum ca cel din poza. Ce-mi recomandati???

 • Tina
  Posted at 16:32h, 06 octombrie Răspunde

  Andreea, nu cred ca trebuie sa fie identic cu cel din poza. Poti cumpara o fusta neagră si un sacou negru si o camasa alba si le poti combina de la orice magazin, gen Zara sau H&M 🙂 iar pantofiori de stewardesa am vazut ca au adus in noua colectie la Deichmann.

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.