Căutăm online content specialist

În ultimii ani, Vreau să fiu Stewardesă s-a extins extrem de mult, proiectele noastre s-au diversificat și volumul de muncă a tot crescut. În tot acest timp am reușit să conturăm o echipă de oameni entuziaști, care învață zi de zi lucruri noi, muncesc cu plăcere și își doresc să ducă brandul Vreau să fiu Stewardesă mai departe. În acest moment avem deschisă o poziție de online content specialist în cadrul echipei noastre, iar dacă îndeplinești condițiile de mai jos, ne-am bucura mult să fii noul nostru coleg!

Căutăm pe cineva cu:

 • drag de muncă
 • zâmbetul mereu pe buze
 • entuziasm și imaginație
 • gramatica la degetul mic (un grammar nazi ar fi perfect!)

Ce ar urma să faci tu:

 1. Realizarea strategiei de conținut pentru www.vreausafiustewardesa.ro: acest lucru presupune o documentare permanentă a tuturor surselor de informare din domeniul aviației, cu accent pus pe meseria de însoțitor de bord și tot ce ține de ea: de la angajare, stil de viață, interviuri, reportaje etc. În plus, este foarte important să știi cine sunt cititorii noștri, ce nevoi de informare au și, în funcție de aceste detalii, să stabilești ce informații sunt relevante pentru ei și în ce fel urmează să fie transmise.
 2. Crearea calendarului editorial pentru site: pentru a pune în practică strategia de conținut este foarte importantă implementarea unui calendar editorial care să te ajute să planifici în detaliu tot ceea ce se publică pe site, timpii de lucru și alte detalii esențiale în acest proces (ce alte departamente sunt implicate, cu cine colaborezi pentru fiecare proiect în parte, care sunt resursele de care ai nevoie)
 3. Crearea de conținut: redactare zilnica de articole pentru site, fișe cu informații utile, scripturi pentru materiale video, texte pentru newslettere sau emailuri dedicate pentru abonați. O activitate în care îți vei folosi abilitățile de storytelling cu scopul de a livra un conținut interesant și relevant pentru cititorii noștri.
 4. Distribuirea de conținut: un alt aspect important este distribuirea și promovarea conținutului pe care îl realizezi. Trebuie să îți stabilești când și către cine comunici conținutul, care sunt canalele pe care le folosești, care este modul în care transmiți informațiile mai departe. Distribuirea de conținut va presupune o prezență activă pe canalele de social media: Pagina și grupul de Facebook, Instagram, canalul de Youtube.
 5. Urmărirea și îmbunătățirea indicatorilor de performanță: este foarte important ca în activitatea ta zilnică să urmarești niște indicatori de performanță pentru a putea decide direcțiile corecte în care îți vei dezvolta muncă. Vei urmări rapoarte din Google analytics, Facebook și alți indicatori care te pot ajuta în munca ta.
 6. Coordonarea proiectelor editoriale speciale pentru Vreau să fiu Stewardesă: echipa noastră derulează în mod frecvent o serie de proiecte speciale din punct de vedere editorial precum lansări de ebookuri, sesiuni de întrebări-răspunsuri cu cititorii, proiecte mai ample de documentare pe anumite subiecte de aviație. Rolul tău va fi să coordonezi aceste proiecte și să te asiguri că sunt finalizate în intervalul de timp stablit. Mai mult, ne-am dori să te implici activ în identificarea de noi modalități de creșterea a imaginii și împlicării noastre la nivel online și să te ocupi de punerea lor în aplicare.
 7. Comunicare permanentă cu cititorii site-ului: unul din obiectivele importante ale activității tale va fi și menținerea unei comunicări active cu cititorii noștri prin monitorizarea zilnică a mesajelor pe care le primim din partea acestora (pe site sau pe canalelel de social media). Relaționarea cu cei care ne citesc, înțelegerea nevoilor lor de informare și căutarea permanentă de soluții pentru problemele/întrebările lor va fi unul din cele mai importante taskuri zilnice din agenda ta.

Ce ne dorim?

 • să fii un bun comunicator, activ în comunitățile online și social media, unde să transmiți informațiile
 • să ai experiență în crearea de tipuri de conținut diverse, de la articole de blog, la texte pentru newslettere sau postări în social media
 • foarte bună cunoaștere a limbii române
 • limba engleză la nivel avansat, scris și vorbit
 • experiența în jurnalism, marketing sau comunicare
 • bun cunoscător Office (Word, Excel, Power Point);
 • cunoștințe și experiență de muncă în mediul online (rețele de socializare, blog, SEO, promovare Google etc.)
 • reprezintă un avantaj cunostințele despre Google Analytics, WordPress, Photoshop.
 • experiență în utilizarea instrumentelor de editare text, fotografii

Ce oferim?

 • un loc în care să vii cu plăcere la muncă, o echipă de oameni veseli și creativi alături de care să construiești proiecte interesante
 • un program flexibil de muncă, aproximativ 6 ore/zilnic
 • un focus pus pe dezvoltarea ta personală și profesională (creștem împreună, învățăm zilnic lucruri noi)

Dacă ceea ce am scris mai sus se potrivește cu profilul și experiența ta, dacă ești pasionat de aviație și vrei să te dezvolți într-o echipă creativă, trimite-ne un email cu CV-ul tău și o fotografie pe adresa anca@vreausafiustewardesa.ro însoțite de un text în care să ne spui de ce îți dorești să lucrezi alături de noi!

Așteptăm cu drag aplicațiile voastre!

**te rugăm să ții cont de cerințele de mai sus și să ne trimiți o aplicație completă: CV, fotografie și un scurt text; doar aplicațiile complete vor fi luate în considerare

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.