Carpatair face angajări de însoțitori de bord

Compania aeriană Carpatair a anunțat recent pe pagina de Facebook că recrutează însoțitori de bord în perioada următoare.

Cerințe însoțitor de bord Carpatair

– vârsta minimă 18 ani;
– cunoașterea limbii engleze;
– dorința de a zbura;
– efectuarea cursurilor necesare în cadrul Școlii Carpatair Flight Service;

Avantaje:

– cunoașterea unei alte limbi străine constituie un avantaj la angajare;

- atestatul de membru al echipajului de cabină 

Pentru a aplica pentru un job de însoțitor de bord Carpatair, trimite un CV actualizat și două fotografii actuale, la adresa de e-mail cabincrew.admin@carpatair.com.

Carpatair a luat naștere în anul 1999 și a operat primul zbor pe 26 martie 1999 din Cluj Napoca către Veneția, urmând ca din 2000 baza companiei să fie mutată la Timișoara.

Vino la cursul English for future Cabin Crew și pregătește-ți engleza pentru interviu. Te așteaptă  3 zile de pregătire intensivă în care îți vei îmbunătăți nivelul de limba engleză, vei exersa probele de la interviu și vei învăța cum să treci peste emoții. Detalii și înscrieri aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Carpatair face angajări de însoțitori de bord

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

7 comments

 • Andrei martie 16, 2016   Reply →

  Carpatair angajeaza …dupa ce acum 2 ani au dat afara zeci de insotitoare de bord licentiate si cu ani de experienta….asta e o strategie…vino plateste cursurile in cadrul Carpatair Flight si apoi poate te angajam!!!

  • Valentina februarie 9, 2018   Reply →

   Ce stii despre Carpatair? Spune ne mai multe!

 • Ioana martie 16, 2016   Reply →

  Buna ziua, daca am terminat o scoala de insotitor de bord, dar nu pe cea de la Carpatair, mai trebuie sa o fac si pe aceasta?

  • Nicoleta martie 21, 2016   Reply →

   Buna. Trainingul pe care mai trebuie sa il faci la scoala lor este cel de licenta pe tip de avion Fokker, pt care trebuie sa platesti 2200 euro.

 • Dana Stancu martie 17, 2016   Reply →

  Am fost si eu in aceasi situatie acum doi ani. Nu poti avea certitudinea ca dupa efectuati cursuri la ei te vor angaja. Cel mai bine ar fi sa cauta-ti alte companii ce opera si training. O seara frumoasa!

 • simona martie 18, 2016   Reply →

  Looks like luare de mita legala ….m-au sunat astazi si mi-au spus ca 2.000 de euro sunt pentru trainingul de 1 saptamna la Timisoara dupa care am oportunitatea sa intru in echipa lor. Seems like bullshit to me , exista companii mult mai serioase .

 • Ramo aprilie 8, 2016   Reply →

  Si pe mine m-au sunat azi, i-am intrebat daca dupa ce platesc toate taxele astea de 3500 si… de euro, imi asigura jobul in cadrul companiei lor? Mi-au dau un raspuns vag, gen o sa imi scot banii ptr ca salariul este f mare si ca ei asta vor, sa angajeze. Va intreb pe voi, daca urmezi cursul cu ei, iti asigura un job in cadrul companiei lor?

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.