Carpatair face angajări de însoțitori de bord

Compania aeriană Carpatair a anunțat recent pe pagina de Facebook că recrutează însoțitori de bord în perioada următoare.

Cerințe însoțitor de bord Carpatair

– vârsta minimă 18 ani;
– cunoașterea limbii engleze;
– dorința de a zbura;
– efectuarea cursurilor necesare în cadrul Școlii Carpatair Flight Service;

Avantaje:

– cunoașterea unei alte limbi străine constituie un avantaj la angajare;

- atestatul de membru al echipajului de cabină 

Pentru a aplica pentru un job de însoțitor de bord Carpatair, trimite un CV actualizat și două fotografii actuale, la adresa de e-mail cabincrew.admin@carpatair.com.

Carpatair a luat naștere în anul 1999 și a operat primul zbor pe 26 martie 1999 din Cluj Napoca către Veneția, urmând ca din 2000 baza companiei să fie mutată la Timișoara.

[vc_message message_box_style=”standard” style=”rounded” message_box_color=”info” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-info-circle” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]

Vino la cursul English for future Cabin Crew și pregătește-ți engleza pentru interviu. Te așteaptă  3 zile de pregătire intensivă în care îți vei îmbunătăți nivelul de limba engleză, vei exersa probele de la interviu și vei învăța cum să treci peste emoții. Detalii și înscrieri aici.

[/vc_message]

11 Comments
 • Andrei
  Posted at 16:49h, 16 martie Răspunde

  Carpatair angajeaza …dupa ce acum 2 ani au dat afara zeci de insotitoare de bord licentiate si cu ani de experienta….asta e o strategie…vino plateste cursurile in cadrul Carpatair Flight si apoi poate te angajam!!!

  • Valentina
   Posted at 02:22h, 09 februarie Răspunde

   Ce stii despre Carpatair? Spune ne mai multe!

 • Ioana
  Posted at 17:12h, 16 martie Răspunde

  Buna ziua, daca am terminat o scoala de insotitor de bord, dar nu pe cea de la Carpatair, mai trebuie sa o fac si pe aceasta?

  • Nicoleta
   Posted at 11:07h, 21 martie Răspunde

   Buna. Trainingul pe care mai trebuie sa il faci la scoala lor este cel de licenta pe tip de avion Fokker, pt care trebuie sa platesti 2200 euro.

 • Dana Stancu
  Posted at 00:22h, 17 martie Răspunde

  Am fost si eu in aceasi situatie acum doi ani. Nu poti avea certitudinea ca dupa efectuati cursuri la ei te vor angaja. Cel mai bine ar fi sa cauta-ti alte companii ce opera si training. O seara frumoasa!

 • simona
  Posted at 14:22h, 18 martie Răspunde

  Looks like luare de mita legala ….m-au sunat astazi si mi-au spus ca 2.000 de euro sunt pentru trainingul de 1 saptamna la Timisoara dupa care am oportunitatea sa intru in echipa lor. Seems like bullshit to me , exista companii mult mai serioase .

 • Ramo
  Posted at 11:04h, 08 aprilie Răspunde

  Si pe mine m-au sunat azi, i-am intrebat daca dupa ce platesc toate taxele astea de 3500 si… de euro, imi asigura jobul in cadrul companiei lor? Mi-au dau un raspuns vag, gen o sa imi scot banii ptr ca salariul este f mare si ca ei asta vor, sa angajeze. Va intreb pe voi, daca urmezi cursul cu ei, iti asigura un job in cadrul companiei lor?

 • CUCIULA DORIANA
  Posted at 21:02h, 22 octombrie Răspunde

  Buna seara……am fost invitata la un interviu la aceasta companie peste doua zile. intrebarea mea este daca stie cineva putin mai clar daca se plateste ceva la ei sau nu?( mentionez ca nu am licenta de cabin crew). Din cate stiu pana si RYANAIR a renuntat la aceasta politica cu plata trainingului oare compania aceasta inca sa mai ceara bani fara sa iti garanteze un contract de munca dupa finalizarea trainingului? Va multumesc.

  • Anca Dumitrescu
   Posted at 12:22h, 24 octombrie Răspunde

   Buna ziua Doriana,

   Nu se mai plateste, din cate stim noi, nici trainigul la Carpatair. Ti-l vor asigura ei, ulterior angajarii. Mult succes!

 • Maria
  Posted at 18:46h, 10 noiembrie Răspunde

  Ne puteti spune cam care este aproximatix salariul la Carpatair. Multumesc

  • Birdan Georgiana
   Posted at 12:13h, 12 noiembrie Răspunde

   Bună dragă Maria!
   Salariul la Carpatair este de aproximativ 1000 și 1500 euro.

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.