Care sunt cele 9 companii aeriene de 5 stele?

În prezent Există doar 9 companii aeriene care primesc anual calificativul de 5 stele din partea Skytrax. Cele 5 stele se acordă exclusiv acelor companii aeriene care reușesc sa livreze produse și servicii la cel mai înalt nivel pasagerilor săi.

Lista companiilor de 5 stele în 2017

  1. ANA All Nippon Airways
  2. Asiana Airlines
  3. Cathay Pacific Airways
  4. Garuda Indonesia
  5. Hainan Airlines – au recrutat însoțitori de bord în septembrie 2015
  6. Qatar Airways – recrutează lunar însoțitori de bord din România
  7. Singapore Airlines
  8. Eva Air
  9. Etihad Airways

Ce înseamnă, de fapt, 5 stele?

Calificativul de 5 stele este atins doar de acele companii care se remarcă prin produse inovatoare, prin impunerea unor noi standarde de calitate și a unor tendințe care sunt apoi urmate de alte companii, potrivit Newsair.ro

Printre categoriile atent analizate în cadrul evaluarilor se află site-ul companiei și serviciile online oferite, serviciile de ticketing și check-in, securitatea, operațiunile de îmbarcare, debarcare și transfer, toate aspectele experienței la bord a pasagerilor, serviciile disponibile în timpul zborului, calitatea produselor oferite la bord (mâncare, băutura), produsele de divertisment, calitatea serviciilor oferite de personalul de bord și eficiența acestor angajați, dar și multe altele.

Țineți minte această listă, e importantă pentru cultura generală a oricărui viitor însoțitor de bord!

Succes la interviuri!

Dacă vrei să devii însoțitor de bord, înscrie-te la cursul pregatitor marca Vreau să fiu Stewardesă. Te așteaptă 4 zile de curs intensiv, exersarea probelor de la interviu, CV perfect și fotografii profesionale. Traineri cu experiență semnificativă în aviație alături de un specialist HR se vor ocupa de pregatirea ta pentru interviu. Detalii și înscrieri aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Care sunt cele 9 companii aeriene de 5 stele?

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment