British Airways recrutează însoțitori de bord pentru bazele de la Londra

Compania aeriană British Airways a anunțat o nouă serie de recrutări de însoțitori de bord în această perioadă. Aplicațiile pot fi trimise până pe 30 aprilie.

Poți opta pentru un job de însoțitor de bord British Airways la una din cele 2 baze deținute de companie – Gatwick și Heathrow. Persoanele selectate pentru Assessment Day sunt invitate să susţină interviul la Londra, Marea Britanie. *costurile de deplasare la Londra sunt suportate d către candidați

Precizare: compania caută atât persoane cu experiență în domeniu și atestat EASA, cât și persoane fără experiență în aviație și fără atestat de membru al echipajului de cabină.

Condiții pentru a lucra ca însoțitor de bord British Airways:

 • Minim 18 ani; *nu există limită maximă de vârstă
 • Înălţime 1.57 – 1.85, trebuie să atingi cu mână 2,01m
 • Greutate proporţională cu înălţimea
 • Să înoți 50 m
 • Apt fizic şi medical pentru practicarea acestei meserii
 • Engleză la nivel avansat
 • Paşaport valabil (minim 12 luni înainte de expirare)
 • Experienţă în customer service este un avantaj
 • Fără restricţii de a lucra în Marea Britanie
 • Fără cazier
 • Fără tatuaje sau body piercinguri care să fie vizibile când porţi uniforma companiei

Ca să aplici online pentru acest job ai nevoie de un CV în limba engleză – nu sunt necesare fotografii sau scrisori de intenție. Aplicația online constă în completarea mai multor formulare și o serie de întrebări cu mai multe variante de răspuns din care candidatul trebuie să selecteze varianta corectă.

Poți aplica online aici.

Etapele interviului British Airways:

 1. Depunerea aplicației online
 2. Interviu online – o serie de întrebări din partea companiei la care trebuie să răspunzi într-un timp limitat
 3. Assessment Day la Londra – dacă treci de interviul online, vei fi invitat să susții interviul propriu-zis, față în față cu recrutorii British Airways, la Londra

Precizare: costurile de deplasare la interviul care va avea loc la Londra NU sunt decontate de către companie.

Salariul oferit de British Airways:

Conform informațiilor furnizate de companie, British Airways aeriană oferă un salariu între 21.000 și 25.000 de lire pe an și minim 30 de zile de concediu anual.

Despre British Airways:

British Airways, compania aeriană a Marii Britaniei a fost înființată în anul 1974 și este una din cele mai mari companii aeriene din lume. Sub sloganul To fly. To serve, compania operează peste 170 de destinații în întreaga lume, spre 70 țări diferite și transportă peste 40 de milioane de pasageri anual. Peste 14.000 de însoțitori de bord lucrează în prezent pentru British Airways.

CV perfect pentru interviu

Îți realizăm un CV perfect pentru a aplica la British Airways. Apelează la serviciul nostru de editare și corectare CV și obține un CV conform cerințelor din aviație. Detalii aici.

Fost cursant angajat la British Airways

Află povestea primului cursant Vreau să fiu Stewardesă angajat ca însoțitor de bord British Airways și obține informații utile despre tot procesul de angajare al companiei. Citește mai multe aici.

Fostă cursantă angajată la British Airways

Oana, fostă cursantă Vreau să fiu Stewardesă, s-a alăturat echipei de însoțitori de bord British Airways în vara anului 2017. Află care a fost povestea ei spre nori și etapele de recrutare. Citește aici.

Pregătește-te să devii însoțitor de bord British Airways în cadrul cursurilor intensive marca Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm cursuri pregătitoare pentru interviurile cu mari companii aeriene în cadrul cărora vei învăța tot ce ai nevoie să știi despre aviație, vei exersa probele de la interviuri, îți vei îmbunătăți limba engleza și tehnicile de vorbire în public, vei învăța cum să oferi cele mai creative răspunsuri în fața recrutorilor și cum să treci peste emoții. Poți opta între un curs pregătitor pentru interviu sau un curs intensiv de limba engleză. Detalii în secțiunea noastră de cursuri – aici.

Mihai Rucsandra avatar 80x80 British Airways recrutează însoțitori de bord pentru bazele de la Londra

About Rucsandra Mihai

Rucsandra are experiență de 28 de ani în aviația comercială și privată. A zburat cu toți președinții României de după 1990 și a promovat până la funcția de șef de cabină, oferind mereu pasagerilor săi cel mai înalt nivel de customer service. Rucsandra este însoțitor de bord cu o experiență semnificativă în domeniu, dar și trainer acreditat. Consideră că aviația este despre oameni, încredere, cunoștințe, și responsabilitate, despre onestitate, pasiune, profesionalism și competență.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.