British Airways continuă recrutarea de însoțitori de bord până în decembrie

Compania aeriană British Airways a anunțat o nouă serie de recrutări de însoțitori de bord în această perioadă. Aplicațiile pot fi trimise până pe 16 decembrie.

Poți opta pentru un job de însoțitor de bord British Airways la una din cele 2 baze deținute de companie – Gatwick și Heathrow. Persoanele selectate pentru Assessment Day sunt invitate să susţină interviul la Londra, Marea Britanie. *costurile de deplasare la Londra sunt suportate de către candidați

Precizare: compania caută atât persoane cu experiență în domeniu și atestat EASA, cât și persoane fără experiență în aviație și fără atestat de membru al echipajului de cabină.

Condiții pentru a lucra ca însoțitor de bord British Airways:

 • Minim 18 ani; *nu există limită maximă de vârstă
 • Înălţime 1.57 – 1.85, trebuie să atingi cu mână 2,01m
 • Greutate proporţională cu înălţimea
 • Să înoți 50 m
 • Apt fizic şi medical pentru practicarea acestei meserii
 • Engleză la nivel avansat
 • Paşaport valabil (minim 12 luni înainte de expirare)
 • Experienţă în customer service este un avantaj
 • Fără restricţii de a lucra în Marea Britanie
 • Fără cazier
 • Fără tatuaje sau body piercinguri care să fie vizibile când porţi uniforma companiei

Ca să aplici online pentru acest job ai nevoie de un CV în limba engleză (îți putem realiza noi CV-ul, detalii aici)– nu sunt necesare fotografii sau scrisori de intenție. Aplicația online constă în completarea mai multor formulare și o serie de întrebări cu mai multe variante de răspuns din care candidatul trebuie să selecteze varianta corectă.

Poți aplica online aici.

Etapele interviului British Airways:

 1. Depunerea aplicației online
 2. Interviu online – o serie de întrebări din partea companiei la care trebuie să răspunzi într-un timp limitat
 3. Assessment Day la Londra – dacă treci de interviul online, vei fi invitat să susții interviul propriu-zis, față în față cu recrutorii British Airways, la Londra

Precizare: costurile de deplasare la interviul care va avea loc la Londra NU sunt decontate de către companie.

Salariul oferit de British Airways:

Conform informațiilor furnizate de companie, British Airways aeriană oferă un salariu între 21.000 și 25.000 de lire pe an și minim 30 de zile de concediu anual.

Despre British Airways:

British Airways, compania aeriană a Marii Britaniei a fost înființată în anul 1974 și este una din cele mai mari companii aeriene din lume. Sub sloganul To fly. To serve, compania operează peste 170 de destinații în întreaga lume, spre 70 țări diferite și transportă peste 40 de milioane de pasageri anual. Peste 14.000 de însoțitori de bord lucrează în prezent pentru British Airways.

Mult succes tuturor!

[vc_message icon_fontawesome=”fa fa-plane”]Vrei să devii însoțitor de bord, dar engleza ta nu e cea mai bună? Vino la Cursul English for Cabin Crew. Îți îmbunătățești engleza, înveți tehnici de public speaking și de depășire a emoțiilor, te pregătești intensiv pentru interviurile cu companii aeriene și înveți vocabular de specalitate alături de un trainer cu experiență semnificativă în aviație. Detalii și înscrieri aici.[/vc_message]

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.