Ofertă Black Friday: 50% reducere la cursurile Vreau să fiu stewardesă

Dragilor,

Începând din această seară avem reducere de 50% la următoarele cursuri de pregătire pentru meseria de însoțitor de bord pe care le organizăm în 2017.

*Reducerea se aplică la toate cursurile Vreau să fiu Stewardesă achiziționate de Joi, ora 23:59, până Vineri, 18 Noiembrie, la ora 23:59.

Cum beneficiezi de reducerea de 50% la cursurile Vreau să fiu Stewardesă?

1.Alegi cursul care te interesează. Poți opta între următoarele cursuri disponibile în oferta Black Friday:

a) English for Cabin Crew (29 – 31 ianuarie 2017, București)

English for future cabin crew este un curs de 3 zile, 8 ore zilnic, în cadrul căruia cursanții noștri își îmbunătățesc nivelul de limba engleză, exersează probele de la interviuri și teste scrise de limba engleză, învață tehnici de public speaking și de depășire a emoțiilor și vocabular specific de aviație. E singurul curs de engleză din România dedicat celor care își doresc o carieră în aviație și e un curs care te provoacă să gândești cât mai creativ, să acumulezi multe cunoștințe utile într-un timp scurt și să te familarizezi cu tot ceea ce presupune lumea aviației. Înscrie-te aici la curs și beneficiază de oferta Black Friday

b) Curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană  (16 – 19 februarie 2017, București)

Acest curs pune accent atât pe pregătirea pentru interviurile cu companii aeriene arabe (Emirates, Etihad Airways, Qatar Airways, Oman Air, Flynas, Flydubai, Royal Jordanian, Gulf Air), cât și companii aeriene europene (Wizz Air, Ryanair, Primera Air, Easy Jet, Vueling, British Airways etc) și se adresează femeilor și bărbaților ce își doresc să obțină jobul de însoțitor de bord.

Cursul este unul complex, se desfăşoară în limba engleză și durează 4 zile, 8 – 10 ore zilnic. Înscrie-te aici la curs și beneficiază de oferta Black Friday

c) Corporate Cabin Crew Training – Silver Service & Etiquette (24 – 26 martie 2017, București)

Un curs de formare profesională și orientare în cariera de  VIP / Corporate Flight Attendant dedicat persoanelor care vor să lucreze în aviația privată și au nevoie să își imbunătătească nivelul de service on board. Înscrie-te aici la curs și beneficiază de oferta Black Friday

2. Completezi cu datele tale formularul de înscriere la cursul ales.

3. Achiți cursul.

Poți plăti online, cu cardul, sau prin virament bancar. În fiecare pagină de curs vei găsi un buton special pentru oferta de Black Friday și datele de plată dacă alegi să plătești prin virament bancar.

Valabiltatea ofertei

Oferta este valabilă de joi, ora 23:59, până Vineri, 18 Noiembrie, la ora 23:59. Asigură-te că îți rezervi locul în această perioadă și beneficiezi de oferta specială de Black Friday.

Termenii și condițiile ofertei Black Friday:

  • Dacă, din diverse motive, nu mai poți ajunge la un curs achizitionat prin oferta Black Friday, taxa NU se returnează. Aceasta poate fi reportată pentru unul din cursurile ulterioare.
  • Oferta este valabila dacă taxa de curs este achitata în intervalul amintit mai sus.
Georgiana Ene avatar 80x80 Ofertă Black Friday: 50% reducere la cursurile Vreau să fiu stewardesă

About Georgiana Ene

Georgiana este co-fondator al proiectului Vreau să fiu Stewardesă, coordonează organizarea cursurilor și evenimentelor și are în grijă imaginea și buna funcționare a site-ului. Are o experiență de peste 10 ani în jurnalism, marketing și comunicare.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.