Bianca, viitoare stewardesă Emirates: Răbdarea m-a ajutat să cuceresc inima recrutoarei

La finalul lunii ianuarie 2019, am cunoscut-o pe Bianca. A deschis hotărâtă ușa biroului nostru, și cu un zâmbet mare pe buze ne-a spus că a venit tocmai de la Timișoara să se pregătească la limba engleză alături de noi pentru interviul Emirates care tocmai urma. Bianca e mereu pozitivă și râde mult, iar acest lucru îl observi cu ușurință la ea, chiar de la prima vedere. Pe lângă asta, ambiția, munca și atenția ei la detalii au reușit să o aducă exact acolo unde își dorea: în poziția de viitoare stewardesă Emirates. La 2 zile de la finalizarea cursului English for Cabin Crew a participat la primul ei interviu cu o companie aeriană. A absorbit ca un burete toată informația din zilele de curs petrecute împreună și a mers la interviu arătând cea mai bună versiune a sa. Rezultatul: pe 5 aprilie Bianca zboară spre Dubai pentru a se alătura companiei Emirates. Iată mai jos povestea ei:

Cine este Bianca și cum ai descrie-o dacă ai fi prietena ei cea mai buna?

Bună ziua, mă numesc Bianca și astăzi vă voi împărtăși câteva lucruri despre mine. Sunt o fire sociabila și plină de energie pozitivă, prietenii mei îmi spun că împărtașesc un “vibe” pozitiv în jurul meu și că mereu îi ajut să zâmbească prin faptul că sunt o persoană glumeață!
%name Bianca, viitoare stewardesă Emirates: Răbdarea m a ajutat să cuceresc inima recrutoarei

Cum ai activat în tine “microbul” zborului? Cum și unde s-a întâmplat asta? Cum ai ajuns să visezi la un job printre nori?

Pot spune că de mică fiind am visat să lucrez printre nori! De prima data când am zburat m-am imaginat în pielea însoțitorilor de zbor! Am simțit mii de fluturași în stomac atunci când am zburat pentru prima dată și îi simt mereu de fiecare dată când zbor. În zbor mă simt în siguranță și cu o energie frumoasă, un sentiment de libertate mă cuprinde. Sunt fascinată de tot ceea ce este legat de acest domeniu. Iubesc să îmi petrec timpul atât în drumul spre un avion, cât și în interiorul lui!
%name Bianca, viitoare stewardesă Emirates: Răbdarea m a ajutat să cuceresc inima recrutoarei

La câte interviuri cu companii aeriene ai participat până  fii invingatoare?

Interviul Emirates a fost primul interviu la care am participat și cel norocos. La acest interviu m-am prezentat în urma unei pregătiri intense, pentru că îmi doream foarte mult să îl iau. Cred că răbdarea m-a ajutat cel mai mult să cuceresc inimă recrutoarei Katherine și, mai departe, celorlalți recrutori din cadrul familiei Emirates. Cu multă răbdare a început și drumul meu spre nori. În cadrul interviului am fost o fire deschisă, fericită și prietenoasă cu cei din jurul meu. Am fost plină de emoții, dar până la urmă s-au dovedit a fi constructive.
IMG 0932 Bianca, viitoare stewardesă Emirates: Răbdarea m a ajutat să cuceresc inima recrutoarei
IMG 1303 Bianca, viitoare stewardesă Emirates: Răbdarea m a ajutat să cuceresc inima recrutoarei

Cum te-ai pregătit pentru interviuri?

Am urmat o serie de cursuri de limba engleză, printre care și cursul organizat de echipa Vreau să fiu stewardesă, English for Cabin Crew.  Acest curs pot spune că mi-a fost de cel mai mare ajutor pentru că aici mi-am dezvoltat cel mai mult compartamentul specific unei stewardese, ceea ce m-a ajutat să cuceresc recrutorii din cadrul interviului Emirates. Cursul m-a ajutat foarte mult să îmi dezvolt vocabularul specific aviației, dar și cum aș putea să întru în inima recrutorilor. Anca Dumitrescu, trainerul acestui curs mi-a împărtășit o energie tare frumoasă, exact aceeași pe care ți-o împărtășesc și recrutorii în timpul interviului și acest lucru m-a ajutat foarte mult să mă familiarizez cu situația în care mă voi afla la interviu. Recomand cu încredere acest curs tuturor persoanelor care își doresc să zboare pentru că sunt sigură că așa cum m-a ajutat pe mine să trec cu brio acest interviu, îi va ajuta și pe ei.

Îi mulțumesc din suflet echipei Vreau să fiu Stewardesă pentru susținerea acordată și nu va voi uită niciodată! Va pup și îmbrățișez cu drag!

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.