Baza Ryanair la București, din 30 octombrie

Ryanair deschide bază la București din 30 octombrie, a anunțat CEO-ul companiei, Michael O’Leary, într-o conferință de presă azi la București. Noua bază va avea 3 aeronave alocate.

De asemenea, Ryanair a lansat și varianta de website în limba română, www.ryanair.com/ro, unde se pot face rezervări în limba română la preț promoțional de 9,99 euro.

3 AERONAVE, 300M $ INVESTIȚIE & 2 NOI RUTE (ATENA & TIMIȘOARA)

Iarna 2016 la București va aduce:
· 3 aeronave bazate (300m $)

· 2 rute noi: Atena (zilnic) & Timișoara (2 x zi)

· Mai multe zboruri către Bruxelles (9 x săptămână), Milano M (zilnic) & Dublin (5 x săptămână)

· 10 rute (incl. Bologna, Londra, Madrid, Milano B & Roma)

· 90 de zboruri săptămânale

· 1.4m clienți p.a. (+75%)

· 1,000* locuri de muncă “în sit” pe an

În București, Michael O’Leary, CEO Ryanair, a declarat:

“Suntem fericiți să anunțăm o nouă bază la București, începând cu 30 Octombrie, cu 3 aeronave bazate, 2 rute noi către Atena și Timișoara (10 rute în total) și mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin și Milano, ce vor aduce Aeroportului București un trafic de 1.4 milioane de clienți pe an și vor susține peste 1,000 de locuri de muncă. La București, Ryanair va avea o creștere de 75% și va investi 300m $.

Orarul nostru de iarnă pentru București include servicii zilnice către Londra (2), Madrid (1) și Roma (2), și face Ryanair alegerea ideală pentru clienți care călătoresc în interes de afaceri, dar și de plăcere, iar noi ne așteptăm în continuare la noi rute, creșterea traficului, a locurilor de muncă și a turismului pe cele 2 noi baze românești din București și Timișoara. Pentru a sărbători noua noastră bază din București, scoatem la vânzare locuri la prețul promoțional de doar 9.99€ pentru călătorii în Martie, care trebuie rezervate până cel târziu Joi, (18 Feb). Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

[vc_message message_box_style=”standard” style=”rounded” message_box_color=”info” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-plane” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]

Dacă vrei să devii însoțitor de bord, înscrie-te la cursul pregatitor marca Vreau să fiu Stewardesă. Te așteaptă 4 zile de curs intensiv, exersarea probelor de la interviu, CV perfect și fotografii profesionale. Un trainer cu peste 12 ani experiență în aviație alături de un specialist HR se vor ocupa de pregatirea ta pentru interviu. Detalii și înscrieri aici.

[/vc_message]

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.