“Emirates m-a ales”. GOLDEN CALL pentru Beatrix

Dragă Anca,

Sper că sunteți bine. Vă tot urmăresc și vă citesc articolele, și simt că parcă ieri am fost la voi la curs. I miss those days…Uite că a venit și rândul meu să vă scriu și să împărtășesc cu voi emoțiile și fericirea pe care o simt în momentul de față.

Da, am reușit! Emirates m-a ales. După câteva încercări eșuate la Wizz Air, când am aflat că vin cei de la Emirates în iunie în România să recruteze, am zis că asta e șansa mea. Am mers la interviu mai pozitivă și mai încrezătoare ca niciodată, asta datorită vouă. Am avut totuși și puține emoții, însă au fost constructive.

Prima zi. Pentru mine a fost o adevărată provocare să văd cât de multe persoane au venit să lupte pentru a-și îndeplini visul (aproape 300). Am aflat că va fi o singură recrutoare pentru probele ce urmează. CV drop a fost prima probă, și totodată prima interacțiune cu recrutoarea. Cu zâmbetul pe buze, i-am dat CV-ul și i-am răspuns primei întrebări: ce lucrez în prezent? Încă de la început, am simțit o chimie între mine și Milena, recrutoarea. Am reușit să trec de prima probă, a urmat prezentarea companiei, iar apoi am fost împărțiți în echipe de câte doi pentru prezentarea colegului. După acest exercițiu am așteptat rezultatele și din nou m-am regăsit pe listă pentru probele din următoarea zi.

A doua zi, am început cu reach test, aici nu am avut probleme deoarece am înălțimea necesară. Următoarea probă, proba de grup, mi s-a părut cea mai dificilă și cea mai solicitantă, însă am făcut față cu brio, pentru că la sfârșitul zilei am fost printre fericiții 29 care am mers mai departe.

Recrutoarea a hotărât ca testul de engleză și interviul final să fie susținute online. Testul de engleză l-am avut în aceeași zi și am fost anunțați ulterior că pentru interviul final online va mai trebui să așteptăm și că ne vor contacta ei.

A fost o așteptare lungă, însă după o luna a venit și apelul în care m-au programat pentru final interview.

Interviul pe care l-am susținut online, a durat în jur de 40 de minute și am primit întrebări strict legate de job-urile pe care le-am avut și cum am rezolvat diverse situații de la locul de muncă, dând exemple concrete. La sfârșitul interviului, i-am zis recrutoarei că sper să aud vești bune de la ei cât mai curând, și chiar m-au luat prin surprindere pentru că exact la o săptămâna am primit mult așteptatul Golden Call.

Sunt fericită că mi s-a îndeplinit acest vis și abia aștept să încep trainingul și să zbor.

Țin să vă mulțumesc enorm și chiar vă sunt foarte recunoscătoare pentru toate sfaturile primite, pentru dedicarea și pasiunea pe care o puneți în tot ceea ce faceți pentru cursanții voștri. Sunt mândră că am făcut acest curs și fericită că am întâlnit o echipă atât de deosebită.

Vreau să fiu stewardesă chiar oferă aripi.

Keep în touch.

Vă pup și vă îmbrățișez

Beatrix Antal

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.